Muska sovinisticka svinja
Page 2 of 19
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Re: Muska sovinisticka svinja
Kad je netko genij onda mu se moze dopustiti i privatna nesmotrenost:
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
nemaš pojma. kada je mršava, fit, ufffpismejker wrote:doooobro..ima logike,ali svejedno,malo mesa na strateskim pozicijama dobro dodje..Koske se ionako nemaju snage dugo i dinamicno micati na qrc-u..nemres iz nicega,stvoriti energiju gibanjaveber wrote:dinamika.pismejker wrote:weberu,sto ti trazis kod zene,ako te sise i obline ne zanimaju,odnosno volis mršave?
2014-12-30
znam takve..izuljas se na kosti... recimo Noor ima idealno tijelo za seks,no ona nije mrsava...veber wrote:nemaš pojma. kada je mršava, fit, ufffpismejker wrote:doooobro..ima logike,ali svejedno,malo mesa na strateskim pozicijama dobro dodje..Koske se ionako nemaju snage dugo i dinamicno micati na qrc-u..nemres iz nicega,stvoriti energiju gibanjaveber wrote:dinamika.pismejker wrote:weberu,sto ti trazis kod zene,ako te sise i obline ne zanimaju,odnosno volis mršave?
Guest- Guest
noor, komentar?pismejker wrote:... recimo Noor ima idealno tijelo za seks
2014-12-30
Komentar..definitivno najbolji body na forumu..pored Venere Džepne
Guest- Guest
znam džepnu, osobno.pismejker wrote:Komentar..definitivno najbolji body na forumu..pored Venere Džepne
najbolja je....ne bum ti nikad rekao
2014-12-30
cure su sitnije gradje,ali ih našpranji na 10-12 cm stiletto šuje i onda uzivaj u pogledu..
Guest- Guest
no,nisi mi niti rekao...veber wrote:znam džepnu, osobno.pismejker wrote:Komentar..definitivno najbolji body na forumu..pored Venere Džepne
Guest- Guest
Kad su 1903. godine odlučili dodijeliti nobelovu nagradu Pierre Curieju za fiziku, čovjek se pobunio i rekao da je njegova žena više zaslužna nego on. Nije htio primiti, ako ne daju i njegovoj ženi, Marie Curie.
Jedva su pristali. U to vrijeme žene nisu imale prava kao danas.
crvenkasti-
2014-04-17
niti neću.pismejker wrote:no,nisi mi niti rekao...veber wrote:znam džepnu, osobno.pismejker wrote:Komentar..definitivno najbolji body na forumu..pored Venere Džepne
2014-12-30
e, o tome ti ja.@_@crvenkasti wrote:Kad su 1903. godine odlučili dodijeliti nobelovu nagradu Pierre Curieju za fiziku, čovjek se pobunio i rekao da je njegova žena više zaslužna nego on. Nije htio primiti, ako ne daju i njegovoj ženi, Marie Curie.
2014-04-12
znam vise od tebea..mogu ja tebi reci ali necu..veber wrote:niti neću.pismejker wrote:no,nisi mi niti rekao...veber wrote:znam džepnu, osobno.pismejker wrote:Komentar..definitivno najbolji body na forumu..pored Venere Džepne
Guest- Guest
jube kaj ti ovi at i donja crtica rade u postu?maggie13 wrote:e, o tome ti ja.@_@
2014-12-30
veber wrote:jube kaj ti ovi at i donja crtica rade u postu?maggie13 wrote:e, o tome ti ja.@_@
to su majmuni, a ne atovi, glupane
crvenkasti-
2014-04-17
svakome po masti.. :Dveber wrote:jube kaj ti ovi at i donja crtica rade u postu?maggie13 wrote:e, o tome ti ja.@_@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nista pastusi, ha?! ;Dcrvenkasti wrote:veber wrote:jube kaj ti ovi at i donja crtica rade u postu?maggie13 wrote:e, o tome ti ja.@_@
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jube, kaj moram u auto?maggie13 wrote:nista pastusi, ha?! ;Dcrvenkasti wrote:veber wrote:jube kaj ti ovi at i donja crtica rade u postu?maggie13 wrote:e, o tome ti ja.@_@
2014-12-30
ma da, samo ovoj bi Albi moro prodat teoriju seksualne relativnosti da bi je dobio u krevetglas uhljeba wrote:sama si je Mileva kriva što nije čuvala liniju, mogla je više raditi na sebi
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Regoč-
2015-08-21
A, jel to ona pametna žena kroz poviest? Žena Pierrea Curieja?crvenkasti wrote:Kad su 1903. godine odlučili dodijeliti nobelovu nagradu Pierre Curieju za fiziku, čovjek se pobunio i rekao da je njegova žena više zaslužna nego on. Nije htio primiti, ako ne daju i njegovoj ženi, Marie Curie.
I što vam je falilo? Uviek se njetko brinul o vami, samo ste uživale.maggie13 wrote:e, o tome ti ja.@_@crvenkasti wrote:Kad su 1903. godine odlučili dodijeliti nobelovu nagradu Pierre Curieju za fiziku, čovjek se pobunio i rekao da je njegova žena više zaslužna nego on. Nije htio primiti, ako ne daju i njegovoj ženi, Marie Curie.
Page 2 of 19 • 1, 2, 3 ... 10 ... 19
Similar topics
» Gori od svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
» Svinja u blatu
» Kad zadnja svinja utihne
» Nedostaje nam milijun svinja
» Rusi zabranili uvoz svinja
Page 2 of 19