Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
e friškina, baš taj izraz.. :)debotoijusto wrote:metilda wrote:debotoijusto wrote:metilda wrote:ja uopće ne vidim razliku.. obožavam pizzu sa slanim srdelama
incun ima manje drace i amo rec finiju teksturu a treba bit sto veci za solit , mi kao obitelj redovno solili par vazi svake godine
smrdis po ribi jos 10 dana nakon tog cina s 3x dnevnim pranjem
i muž je solio srdelu, ne sjećam se da je smrdio.. jedino me nerviraju ljuske kod srdele.. inače sam neretvansko dite.. vrhunac mog znanja o ribi je pastrva, jegulja s ražnja i pohane žabe... mmmmmmm.... a nije za bacit ni brujet od jegulje i žaba.. kakav je to cipol govnar?
nisam ni ja to zvao smrad vec friskina kad sam solio ( pomagao bolje receno ) , opuzen ?
...oni sto se zadrzava u porat , oko kanalizacije i sl.
metković.. otud metilda..
kod nas onda ima sva sila cipala govnara :D
inače ih mi zovemo cipoli
Guest- Guest
cipal je govnar po defaultu u svakom portiću ćeš ga vidjet, uz brod ti je.metilda wrote:belj, baš si mrgud.. :P cipal je dobar. ali ima nekih koji pri čišćenju smrde i puni su mulja.. je li to cipal govnar?veber wrote:cipal je govnar po defaultu.
gavun mi je isto super
2014-12-30
asilovski wrote:Ne nego tko mu je ubio dijete i zašto, ali je kukavica pa je lakše pisati o potpunim besmislicamaRegoč wrote:Nego bi trebal pisati o antifašizmu i ugroženosti Srbah?asilovski wrote:Hodak ono mafija mu ubije kćerku jedinicu a on piše kolumne o pobačaju, beskorisniji ostatak života je teško smisliti
s vremenom se nakon gubitka djeteta navikneš na bol koji nikad ne prestaje.. ali zadržavati se stalno u njemu znači psihički oboljeti.. naravno da nastavljaš živjeti i raditi kao svaki normalan čovjek...
Guest- Guest
veber wrote:cipal je govnar po defaultu u svakom portiću ćeš ga vidjet, uz brod ti je.metilda wrote:belj, baš si mrgud.. :P cipal je dobar. ali ima nekih koji pri čišćenju smrde i puni su mulja.. je li to cipal govnar?veber wrote:cipal je govnar po defaultu.
gavun mi je isto super
obožavam gavune..
Guest- Guest
gavun je baš super, rastaviš ga u sekundu.
kći i ja znamo pojest da li srdele ili gavuna, kilu.
2014-12-30
veber wrote:gavun je baš super, rastaviš ga u sekundu.
stavim u vrećicu brašno, ubacim gavune dobro posoljene i bacim na vrelo ulje.. hrskavi su ko čips.. jedem ih bez kruha... mmmmm...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
mutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
neka slatka riba ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ih, da slatka. srdeladebotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
neka slatka riba ?
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
šta je i kod matere petkom nemrs? tako je i kod mene..mutava baštarda wrote:ih, da slatka. srdeladebotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
neka slatka riba ?
sjetila sam se i somića.. il na gradela il na brujet .. ko šećer...
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:ih, da slatka. srdeladebotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
neka slatka riba ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ne vidim fotku :(debotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:ih, da slatka. srdeladebotoijusto wrote:mutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
neka slatka riba ?
Guest- Guest
lako u matere, ja odem do bivšemutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
2014-12-30
veber wrote:lako u matere, ja odem do bivšemutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
dobra neka bivša... ja bih bivšeg gađala gradelima da postoji...
Guest- Guest
razišli se kao ljudi.metilda wrote:veber wrote:lako u matere, ja odem do bivšemutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
jedino joj stalno fali lova.
rekao sam joj da si nađe jebača i da prestane mene jebat
2014-12-30
veber wrote:razišli se kao ljudi.metilda wrote:veber wrote:lako u matere, ja odem do bivšemutava baštarda wrote:kad vam je nezgodno gradelavat.... kod mene se petkom ide u matere na gradele, grmilo sivalo...
jedino joj stalno fali lova.
rekao sam joj da si nađe jebača i da prestane mene jebat
a šta ćeš kad imate dijete
zato i imaš pristup gradelima
Guest- Guest
imam ja malo više djece
ali neka, sve je to za ljude.
2014-12-30
veber wrote:imam ja malo više djece
a jel? pretpostavljam da nećeš reć koliko
da je mene moj ostavio u četrdesetoj sa šestero djece ja bih bila aždaja, ne bi se taj smio ni pojavit na vidiku.. zanimljivo, jedno vrijeme je ovdje bila moda među tinejdžerkama zavesti oženjene muškarce i napraviti s njima dijete.. malo su se preračunale, nijedan nije htio ostaviit ženu i oženiti njih.. moj bi morao
Guest- Guest
metilda wrote:veber wrote:imam ja malo više djece
a jel? pretpostavljam da nećeš reć koliko
da je mene moj ostavio u četrdesetoj sa šestero djece ja bih bila aždaja, ne bi se taj smio ni pojavit na vidiku.. zanimljivo, jedno vrijeme je ovdje bila moda među tinejdžerkama zavesti oženjene muškarce i napraviti s njima dijete.. malo su se preračunale, nijedan nije htio ostaviit ženu i oženiti njih.. moj bi morao
NE POŽELI TUDEG ŽENIDBENOG DRUGA
Deveta i deseta Božja zapovijed govore o neurednoj tjelesnoj požudi i pohlepi za tuđim dobrima. Zapovijedi se nalaze u istom retku Biblije i glase: „Ne poželi kuće bližnjega svoga! Ne poželi žene bližnjega svoga; ni sluge njegova, ni sluškinje njegove, ni vola njegova, ni magarca njegova, niti išta što pripada bližnjemu tvome!“ (Izl 20,17). Na vjeronauku smo devetu zapovijed učili kao zabranu želje za tuđim ženidbenim drugom, a desetu kao zabranu želje za tuđim stvarima. Obje zapovijedi govore o želji koja unosi nered u ljudski život zbog pohlepe za tuđim stvarima i tuđim bračnim drugom kojega Bog nije dao na ovaj svijet da bude tvoj(a).
i vi ste katolici vjernici molite se bogu i gospi ližete oltare hodate za život???? SODOMA I GOMORA!!!!! bljuv!!!!!
Guest- Guest
Dokaz? Išta? Ništa! Tako sam i mnil.Gnječ wrote:ustaško klerofašistička politička propaganda. pozdravi mi Bozanića.metilda wrote:Danas su se u Kumrovcu opet okupili ljubitelji lika i djela komunističkog diktatora i zločinca Josipa Broza Tita.
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 35 of 50