Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
Ma ludilo od ove drzave
Koje potkuriva MUTILDA i takvi psi ko oni
Doslovce ludilo
S luđacima ne treba ni pricati
Nego nedam babi za oravo radi istine i pravice
Koje potkuriva MUTILDA i takvi psi ko oni
Doslovce ludilo
S luđacima ne treba ni pricati
Nego nedam babi za oravo radi istine i pravice
“Tito je nesumnjivo velika povijesna ličnost hrvatskoga i jugoslavenskog tla. To što se našao na čelu KPJ u prijelomnom razdoblju poput Drugoga svjetskog rata, nije slučajno. Našao se na čelu KPJ kao hrvatski komunist i kao takav shvaćao je da komunistički pokret u Jugoslaviji može uspjeti samo rješavajući nacionalno pitanje, što opet predstavlja tradiciju hrvatskog marksističkog pokreta iz dvadesetih godina. Takvu je ideju mogao prenositi samo pripadnik marksističkog pokreta iz hrvatskih redova, i pripadnik nesrpskog naroda. To što je došao iz redova potlačenog naroda u bivšoj Jugoslaviji - velika je stvar. Ali taj je hrvatski narod imao očuvanu svijest o svojoj samobitnosti. Težnja hrvatskog naroda da ima i više prava nego u Habsburškoj Monarhiji, i hrvatskom komunističkom pokretu, nametnula je ideju o onome što treba ostvariti. Takva težnja pomogla je i nacionalnim pokretima nesrpskih naroda u staroj Jugoslaviji, pa tako i Drugome svjetskom ratu, kada je pripomogla ideji o oblikovanju federalne Jugoslavije..."
Pročitajte više na: https://www.express.hr/top-news/tudmanova-pisma-marsalu-mislio-je-da-je-tito-genije-1600 - www.express.hr
Pročitajte više na: https://www.express.hr/top-news/tudmanova-pisma-marsalu-mislio-je-da-je-tito-genije-1600 - www.express.hr
1. Je li se Hrvatska ikad u svojoj povijesti razvijala brže nego za vrijeme Tita?
2. Jesu li ikad bile manje socijalne razlike nego u Titovo vrijeme?
3. Je li ijedna vlast, prije ili poslije Tita, dijelila ljudima besplatno stanove?
4. Jesu li ikad bile – kad se izračuna što se novcem moglo kupiti – plaće veće nego za vrijeme Tita?
5. Je li ikad bilo jeftinije zdravstvo nego u Titovo vrijeme?
6. Je li ikad bilo jeftinije školovanje nego u to vrijeme?
7. Je li ikad bila manja nezaposlenost nego u Titovo vrijeme?
Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 13 · 3. svibnja 2017 23:51
Stipe Franić
8. Jesu li ljudi ikad imali sigurnije zaposlenje nego u vrijeme komunizma?
9. Jesu li INA, Končar, Tesla, Dukat, Ledo, Kraš, Pliva… danas u vlasništvu Hrvatske ili su to bile za vrijeme Tita?
10. Je li bio veći vanjski dug u Titovo vrijeme ili danas?
11. Je li se za vrijeme Tita broj stanovnika Hrvatske smanjio za 800.000 ljudi a u samostalnoj Hrvatskoj povećao za milijun ljudi ili je upravo obratno?
12. Ima li danas manje kriminala nego u Titovo vrijeme?
13. Organizira li vam hrvatska država gotovo besplatno ljetovanje u radničkim odmaralištima ili je to radila Titova Jugoslavija?
14. Jesu li međunacionalni odnosi bolji danas nego u Titovo vrijeme?
Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 13 · 3. svibnja 2017 23:52
2. Jesu li ikad bile manje socijalne razlike nego u Titovo vrijeme?
3. Je li ijedna vlast, prije ili poslije Tita, dijelila ljudima besplatno stanove?
4. Jesu li ikad bile – kad se izračuna što se novcem moglo kupiti – plaće veće nego za vrijeme Tita?
5. Je li ikad bilo jeftinije zdravstvo nego u Titovo vrijeme?
6. Je li ikad bilo jeftinije školovanje nego u to vrijeme?
7. Je li ikad bila manja nezaposlenost nego u Titovo vrijeme?
Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 13 · 3. svibnja 2017 23:51
Stipe Franić
8. Jesu li ljudi ikad imali sigurnije zaposlenje nego u vrijeme komunizma?
9. Jesu li INA, Končar, Tesla, Dukat, Ledo, Kraš, Pliva… danas u vlasništvu Hrvatske ili su to bile za vrijeme Tita?
10. Je li bio veći vanjski dug u Titovo vrijeme ili danas?
11. Je li se za vrijeme Tita broj stanovnika Hrvatske smanjio za 800.000 ljudi a u samostalnoj Hrvatskoj povećao za milijun ljudi ili je upravo obratno?
12. Ima li danas manje kriminala nego u Titovo vrijeme?
13. Organizira li vam hrvatska država gotovo besplatno ljetovanje u radničkim odmaralištima ili je to radila Titova Jugoslavija?
14. Jesu li međunacionalni odnosi bolji danas nego u Titovo vrijeme?
Sviđa mi se · Odgovor · Označi kao spam · 13 · 3. svibnja 2017 23:52
Jbt i taj c/p
Samo stancas
Samo stancas
MUTILDA,
Ima sto o Pavelicu novo?
Ima sto o Pavelicu novo?
Zapravo , ne mogu naci daljinski
Vec bi odustala ...
Zao mi Mutillice
Vec bi odustala ...
Zao mi Mutillice
Nasla sam daljinski
Nije bil u frižideru
E sad je MUTILDA na potezu
Molim te samo jenu stvar : navedi kompetentnu, poznatu, odgovornu osobu KAD VEC KORISTIŠ c/p Nije problem valjda?
voljela boh vidjeti tvoj izbor , ne ove novokomponirane povjesnicRe ustaske provenijencije
Moze?
Nije bil u frižideru
E sad je MUTILDA na potezu
Molim te samo jenu stvar : navedi kompetentnu, poznatu, odgovornu osobu KAD VEC KORISTIŠ c/p Nije problem valjda?
voljela boh vidjeti tvoj izbor , ne ove novokomponirane povjesnicRe ustaske provenijencije
Moze?
oktavijan je pogođen kamenom u nogu u mom kraju... ne znam da se neki drugi narod može puhvaliti da je kamenom pogodio rimskog caraveber wrote:Gaj Julije Cezar Oktavijan, kasnije poznat kao August
objedinio je nakon smrti Julija Cezara sve funkcije vođe, mada ih je odbijao i nikad se nije nazivao carem.
bio je pranećak Julija i nakon njegove smrti je opkolio Senat s jednom legijom.
po svemu je u biti bio tribun.
tek njegovom smrću na prijestolje stupa Tiberije u biti prvi Car.
nikada nam nisu ležali talijani
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
oktavijan nikada nije bio car. objedinio je sve funkcije ali nije htio se proglasit carom.mutava baštarda wrote:oktavijan je pogođen kamenom u nogu u mom kraju... ne znam da se neki drugi narod može puhvaliti da je kamenom pogodio rimskog caraveber wrote:Gaj Julije Cezar Oktavijan, kasnije poznat kao August
objedinio je nakon smrti Julija Cezara sve funkcije vođe, mada ih je odbijao i nikad se nije nazivao carem.
znači bacali ste kamen na tribuna
2014-12-30
pogođen u kolino, morao jadan ići u rim kod ortopeda...veber wrote:oktavijan nikada nije bio car. objedinio je sve funkcije ali nije htio se proglasit carom.mutava baštarda wrote:oktavijan je pogođen kamenom u nogu u mom kraju... ne znam da se neki drugi narod može puhvaliti da je kamenom pogodio rimskog caraveber wrote:Gaj Julije Cezar Oktavijan, kasnije poznat kao August
znači bacali ste kamen na tribuna
jest da se danas ne zna gdje je setovija, grad iz kojeg su ga pogodili, nisu ostali ni temelji koliko ga je boljelo kolino... negdje između starog andetrija i sinja ( vjerojatno kanjon izmeću muća i sinja )
Last edited by mutava baštarda on Sun 28 May - 8:29; edited 1 time in total
2015-09-14
ma da... tribun na papiru...
2015-09-14
ne sjećam se da je oktavijan ikad bio u dalmaciji, bum zabio nos u tablet. imam preko 500 knjiga o rimu, valjda ću naći taj podatak.
2014-12-30
pa marin zaninović je stručnjak za to razdobljeveber wrote:ne sjećam se da je oktavijan ikad bio u dalmaciji, bum zabio nos u tablet. imam preko 500 knjiga o rimu, valjda ću naći taj podatak.
2015-09-14
nikada se nije proglasio carom. objedinio je sve u jednoj osobi ali nikad nije sebe proglasio carom. tek je tiberije, posinjen sebe proglasio carom.mutava baštarda wrote:ma da... tribun na papiru...
do marka aurelija sve je bilo ok jer su carevi posinjavali najbolje. marko aurelije koliko god da je bio genijalan napravio je zajeb i sina si komoda imenovao nasljednikom. s komodom završava zlatno doba carstva,
2014-12-30
a tek jamutava baštarda wrote:pa marin zaninović je stručnjak za to razdobljeveber wrote:ne sjećam se da je oktavijan ikad bio u dalmaciji, bum zabio nos u tablet. imam preko 500 knjiga o rimu, valjda ću naći taj podatak.
znam palaču bolje od 89% splićana
2014-12-30
Sora wrote:“Tito je nesumnjivo veliki povijesni ZLOČINAC. . To što se . Našao se na čelu KPJ kao RUSKA SVINJA i rješavajući pitanje UNIŠTENJA HRVATSKOG NARODA što opet predstavlja tradiciju NJogove Bestialne mržnje svega onoga ča ima Hrvatski preznak.
Tito se prema listi britanskog Daily Maila, nalazi na 13. mjestu rang-liste masovnih ubojica 20. stoljeća. U društvu je s Mao Ce Tungom, Josifom Visarionovičem Staljinom i Adolfom Hitlerom. Britanski list navodi da je Tito je odgovoran za smrt 570 tisuća ljudi, uglavnom političkih protivnika.
2014-04-18
koga boli kurac za tita, staljina, lenjina, hitlera i drugu gamad.
2014-12-30
manga....lobo1 wrote:Sora wrote: U društvu je s Mao Ce Tungom, Josifom Visarionovičem Staljinom i Adolfom Hitlerom.
veber wrote:a tek jamutava baštarda wrote:pa marin zaninović je stručnjak za to razdobljeveber wrote:ne sjećam se da je oktavijan ikad bio u dalmaciji, bum zabio nos u tablet. imam preko 500 knjiga o rimu, valjda ću naći taj podatak.
smijesno
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
gledao sam jednom scenu u palači kako bauštelci lopatama čiste otpad s poda i usput uništavaju mozaik na kojemu se otpad nalazioveber wrote:a tek jamutava baštarda wrote:pa marin zaninović je stručnjak za to razdobljeveber wrote:ne sjećam se da je oktavijan ikad bio u dalmaciji, bum zabio nos u tablet. imam preko 500 knjiga o rimu, valjda ću naći taj podatak.
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Similar topics
» Hrvatska - čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji
» Čardak ni na nebu ni na zemlji