Sirija
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: Sirija
Ono što mene raduje jest potvrda da nakon ISIL-a kreće oslobađanje Idliba.My Brother Billo wrote:da to je logicniji,prvo ocistiti taj ogromni dzep i sa minilanih naporom nanijeti maksimalne gubitke neprijatelju,mada,sto se tice ljudstva,oslobadjanjem deir zora bi se dobilo i svo to ljudstvoEroo wrote:Za deir ez'Zor im je sa sjeverozapadne strane bliže 2x. Nema se ljudstva za Deir ez'Zor.My Brother Billo wrote:sad je samo pitanje hoce li padom sukhne ici na totalno zatvaranje obruca ili dalje na Deir ez zor
Zatvaranje obruča je jedino logično. Nakon toga nastupaju ekolozi i frontna linija se smanjuje za nekoliko puta.
A nakon toga može i Deir ez'Zor.
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
da ta granica sa janicarima se mora zatvoriti po bilo koju cijenu
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Pa vidiš koliko još neoslobođenog u Iraku i Siriji, a oni navalili baš na Amere.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
ameri su diolje remetilački faktor koji ide na prekrajanje granica i "kontrolirani" kaos. naravno da im smetaju...Eroo wrote:Pa vidiš koliko još neoslobođenog u Iraku i Siriji, a oni navalili baš na Amere.
A onda ništa, mogu na iste grablje još pokoji put...mutava baštarda wrote:ameri su diolje remetilački faktor koji ide na prekrajanje granica i "kontrolirani" kaos. naravno da im smetaju...Eroo wrote:Pa vidiš koliko još neoslobođenog u Iraku i Siriji, a oni navalili baš na Amere.
A šta rade tamo Turci, Iran, Rusi, Hezbolah itd? Valjda brinu o svojim granicama, a?...
2016-07-22
Mujaga, kako napreduju ovi tvoji, ISIS i Ameri?Eroo wrote:A onda ništa, mogu na iste grablje još pokoji put...mutava baštarda wrote:ameri su diolje remetilački faktor koji ide na prekrajanje granica i "kontrolirani" kaos. naravno da im smetaju...Eroo wrote:Pa vidiš koliko još neoslobođenog u Iraku i Siriji, a oni navalili baš na Amere.
A šta rade tamo Turci, Iran, Rusi, Hezbolah itd? Valjda brinu o svojim granicama, a?...
My Brother Billo wrote:
O K - podrzavam naoružati barem deseta suprotstavljenih skupina,
samo ne se rokaju
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
to je mac sa dvije ostrice,neka se rokaju pa dodju milioni civila u evropu
2017-04-17
turci?pismejker wrote:Iovako ionako dolaze...Kozojebi pomalo prestaju,Ćamuge se povecavaju..
2017-04-17
Naprotiv..blagi pad Turaka,vracaju se nesto u domovinu...kazu bolji uvjeti za biznis..My Brother Billo wrote:turci?pismejker wrote:Iovako ionako dolaze...Kozojebi pomalo prestaju,Ćamuge se povecavaju..
Ćamuge su Nigge...Crnci...
Guest- Guest
meni su ovi bas i afrike crni o.k ali ovi americki...ima ih svakakvih
2017-04-17
My Brother Billo wrote:meni su ovi bas i afrike crni o.k ali ovi americki...ima ih svakakvih
uffff..kad vidim ove Ćamugice 20 i nes godina,koja tijela imaju cure,kao pantere...oci uske i izduzene,mali plosnat nosic...
Guest- Guest
Sanojkoglu, pogledaj mapu gore još jednom. Ono obojeno žuto su "moji" , tamo je mir i ljudi obnavljajuStanojko wrote:Mujaga, kako napreduju ovi tvoji, ISIS i Ameri?Eroo wrote:A onda ništa, mogu na iste grablje još pokoji put...mutava baštarda wrote:ameri su diolje remetilački faktor koji ide na prekrajanje granica i "kontrolirani" kaos. naravno da im smetaju...Eroo wrote:Pa vidiš koliko još neoslobođenog u Iraku i Siriji, a oni navalili baš na Amere.
svoje domove, škole, fakultete i ostale državne institucije rade punom parom.Raqqa bu samo šlag na tortu.
Ono crveno su tvoji, koji još uvijek bauljaju po pustinji...
Last edited by Eroo on 8/8/2017, 19:30; edited 1 time in total
2016-07-22
zar nisi rekao da nevolis crnkinjepismejker wrote:My Brother Billo wrote:meni su ovi bas i afrike crni o.k ali ovi americki...ima ih svakakvih
uffff..kad vidim ove Ćamugice 20 i nes godina,koja tijela imaju cure,kao pantere...oci uske i izduzene,mali plosnat nosic...
2017-04-17
My Brother Billo wrote:zar nisi rekao da nevolis crnkinjepismejker wrote:My Brother Billo wrote:meni su ovi bas i afrike crni o.k ali ovi americki...ima ih svakakvih
Nisam nikad rekao da NE VOLIM....nego da ne trzam na tu boju koze..kujiš?? Preseksi su one i slatke,ali fizicki ne trzam na njih,biologija mi ostaje hladna...hormoni ne jebu 5-9..
Guest- Guest
tebe bi odmah proglasili u anglosaksoniji da si bijeli supremacist
2017-04-17
..ne znam...sto sam..samo kako reagiram..inace u kontaktu,za razliku od Kozojeba,fino se sa Ćamugicama ophodim..My Brother Billo wrote:tebe bi odmah proglasili u anglosaksoniji da si bijeli supremacist
Mozda da koju uhvatim za trticu,pa da gledam doli kod sebe reakciju..budemo vidli..
Guest- Guest
juce gladah neku emisiju i kaze da kod nekog Zulu plemena u africi ima neka legenda gdje tvrde da su mjesec odnekud dovukli dv brata i da je mjesec jaje
2017-04-17
ono zeleno su podržani od EU pa sad kako to ti za žute. nekada su ti koji danas podržavaju žute rat zakuvali sa zelenim, a ne vjerujem da će ga sa žutim i završiti...Eroo wrote:Sanojkoglu, pogledaj mapu gore još jednom. Ono obojeno žuto su "moji" , tamo je mir i ljudi obnavljajuStanojko wrote:Mujaga, kako napreduju ovi tvoji, ISIS i Ameri?Eroo wrote:A onda ništa, mogu na iste grablje još pokoji put...mutava baštarda wrote:ameri su diolje remetilački faktor koji ide na prekrajanje granica i "kontrolirani" kaos. naravno da im smetaju...Eroo wrote:Pa vidiš koliko još neoslobođenog u Iraku i Siriji, a oni navalili baš na Amere.
svoje domove, škole, fakultete i ostale državne institucije rade punom parom.Raqqa bu samo šlag na tortu.
Ono crveno su tvoji, koji još uvijek bauljaju po pustinji...
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Page 40 of 50