Sirija
Page 21 of 50
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Re: Sirija
govorim o MOĆI UNISTITI,ne jel moze ili ne moze iz politickih razloga..i ne zajabavaj,ako je Longi prorekao to Iranu,vidjet ces da ce ga razjebati..Leviathan2 wrote:ne moze, ameri ne smiju njukat zbog blizine rusije, izrael isto tako, rusi nisu toliko blesavi al nikad se ne znam, a kineze boli kurac, cak pasi im iran zbog jeftinjara naftepismejker wrote:neki argumentat??..slomit ga moze u trenu Amerika,Rusija Kina..i bilo tko tko ima njukove..pusti orahe i vocke..My Brother Billo wrote:Iran je pretvrd orah za bilo koga i cudnovata vocka,ko je zagrize moglo bi mu pozliti
Guest- Guest
Pa ameri su to pokusali uz proxija Irak (Sadama) i nisu uspjeli,cak su i u par navrati direktno mornaricom se umjesali u taj rat...i dzaba,Iran izasao jos jaci i rezolutniji da se odupre svakom agresoru.Ameri bi mogli unistiti Iran ali uz koje gubitke? ako su u Vijetnamu izzgubili 40 000 vojnika,ovdje bi 5 puta vise + rizik od mjesanja Rusije i stajanja na stranu Irana.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Pa tom "moći uništiti" logikom, longi je moga proreći i uništenje svita.pismejker wrote:
govorim o MOĆI UNISTITI,ne jel moze ili ne moze iz politickih razloga..i ne zajabavaj,ako je Longi prorekao to Iranu,vidjet ces da ce ga razjebati..
Koga briga za "kaj bi bilo kad bi bilo" scenarije, ja govorim o realnosti, a realnost je da je Iran nezaustavljiva lokomotiva novog bliskoistočnog poretka, i da se niko ne usudi to dovoditi u pitanje, osim tupave SA, koja je toliko tupava u svom nastojanju da ih je zabavno gledati kak se brukaju.
ma ajmo govoriti jos o hipotetskim scenarijima cak ni u takvim scenarijima cioni nemaju sansu protiv irana,doduse ovi su rasporedili svoja nuklearna postrojenja na takav nacin da je to maksimalno tesko ako ne i neizvodivo,da je to lako vec bi to i uradili,znaju da ce biti reakcija pa oblijecu kao macak oko vruce kashe
2017-04-17
MA nema se tu sta zgrazavati, Izrael ima svoju agendu koju uspjesno ostavruje, a to je da sve neprijatelje oslabi na bilo koji nacin.Pinochet wrote:ekipa se tu zgrožava nad Izraelom, ali realno oni nemaju izbora, da je bilo tko od nas na vlasti u Izraelu, isto bi se ponašali
jer jedno je imati na granici ISIS, ili Nusru /Al Quaidu, protiv kojih uvijek mozes raditi šta hoćeš, i koji nisu prijetnja, a drugo je imati Assadovu vojsku iza koje se krije jaka država poput Irana, te brutalni specijalci iz Hezbollaha koji su dali papra Izraelcima već jednom
jer tehnički Izrael je još u ratu sa Sirijom, te nemaju diplomatske odnose sa Iranom, itd..
Sa Iranom nece ici ali nece ni Iran napasti Izrael, jer je IZrael prejak a i Iran je prejak za sam Izrael, sreca je da ne granice i to je to.
Sirija i sa Asadom ili bez njega ce biti oslabljena na dug period.
Rusi nece na Izrael jer imaju neki dogovor ocigledno. A u perspektivi IZrael je i Rusiji potreban u regionu. KAo i AMerici.
To wsto im se interesi ne poklapaju u odredjenim slucajevima, druga je stavr.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Glede Rusije, jedino kaj je bitno je to da su Assadu dali moderno naoružanje, koje će ovaj drage volje posli rata isporučiti Hezbollahu u znak zahvalnosti na pomoći.
Sama Rusija se neće mješati u budući sukob Irana i ćifutistana. Umješat će se jedino ak jewsi odluče napasti žilu kucavicu između Hezbollaha i Irana, to je Assad.
Sama Rusija se neće mješati u budući sukob Irana i ćifutistana. Umješat će se jedino ak jewsi odluče napasti žilu kucavicu između Hezbollaha i Irana, to je Assad.
Jedini ko osunićene (aka sunite i ćifute) doli voli si ti. Mesija bu se prevrta u grobu da zna...
Američki instruktori i islamisti skupine Maghawir Al-Thawra su ostali sred komada beskorisne pustinje oko Al-Tanfa, gdje im je jedina mogućnost umrijeti od dosade ili se vratiti u Jordan odakle su došli.
Američka vojska je iz obližnjeg Jordana u Al-Tanf ranije premjestila raketni sustav HIMARS dometa 300 kilometara. To je bila smiješna odluka, jer su ranije ti sustavi bili samo nekoliko kilometara istočnije u Jordanu. No, netko je u američkoj vojsci povjerovao da će ovi sustavi impresionirati sirijske ili ruske snage i promijeniti njihove planove. Nije bilo tako i jasno je da je američka vojska morala otići.
EKSKLUZIVNO: Amerikanci napuštaju Al-Tanf u Siriji
Američka vojska je iz obližnjeg Jordana u Al-Tanf ranije premjestila raketni sustav HIMARS dometa 300 kilometara. To je bila smiješna odluka, jer su ranije ti sustavi bili samo nekoliko kilometara istočnije u Jordanu. No, netko je u američkoj vojsci povjerovao da će ovi sustavi impresionirati sirijske ili ruske snage i promijeniti njihove planove. Nije bilo tako i jasno je da je američka vojska morala otići.
EKSKLUZIVNO: Amerikanci napuštaju Al-Tanf u Siriji
Fighters from US-backed FSA Maghawir Al-Thawra transferred from Syria's badiya to SDF held Ashaddadi, Hasakah
aaa pa tako reci. wigen je simpatičan čovjek. samo mi nije jasno zašto je nabrijan tako protiv ćifta a navija za musliće, mislija sam da se radi o nečemu osobnom..pismejker wrote:Pinochet wrote:alfaomega , jesi ti neki osunićeni?
WIGEN sa starog foruma..
Guest- Guest
Pinochet wrote:aaa pa tako reci. wigen je simpatičan čovjek. samo mi nije jasno zašto je nabrijan tako protiv ćifta a navija za musliće, mislija sam da se radi o nečemu osobnom..pismejker wrote:Pinochet wrote:alfaomega , jesi ti neki osunićeni?
WIGEN sa starog foruma..
Prenabrijan je da ne bi bilo osobno...a tko zna...e sad ne bih u osobnu sferu zadirao....
Evo i Medo je postao jako multikulti,a Kozojebi znaju biti jako ulagivačkiog ponasanja,pa cak i simpa djelovati...odatle pa do frendshipa sa Kozojebima su samo milimetri,a onda krece suptilna promocija islama a pljuvanje svega oponentnog..
Guest- Guest
Nisi li i sam milion puta reka da navijaš za Assada, iako si potajice svršava na svaku ofenzivu kanibala ljetos? :PPinochet wrote:aaa pa tako reci. wigen je simpatičan čovjek. samo mi nije jasno zašto je nabrijan tako protiv ćifta a navija za musliće, mislija sam da se radi o nečemu osobnom..pismejker wrote:Pinochet wrote:alfaomega , jesi ti neki osunićeni?
WIGEN sa starog foruma..
P.S. wigen je uvik bija pro-ćifutski nastrojen, koliko se sićam. Zato sam ga odjeba prvom prilikom. I tad je doša vas jebavat na vojne tehnologije.
Ako na bazi jedne riječi "lolčić" zaključuješ ko sam, onda si mnogo "neinteligentan".
Može biti da sam sad ebenica.
ebeni..ihhh jebo te irud ako jesi...mislim,nema nis protiv Wigena,u sustini,a Ebeni,je legenda bio..pa sto ne kazes..??AlfaOmega wrote:Ako na bazi jedne riječi "lolčić" zaključuješ ko sam, onda si mnogo "neinteligentan".
Guest- Guest
AlfaOmega- Posts : 10385
2015-09-11
dakle Wigen...ne znam cemu skrivanje haltera ispod hozni... :confused1:nis ajd zdravo..
Guest- Guest
Glupane. Et, možda sam i crvenkasti. Ae
radi se o ideologiji,bez emocija,ja smatram da necija terirotrijala suvernost i integriret u medjunarodnoj zajednici mora biti svetinja a ti ne,ti smatras drugacije,sve 5,necemo tuci mrtvu kobilu,idemo daljepismejker wrote:Pinochet wrote:aaa pa tako reci. wigen je simpatičan čovjek. samo mi nije jasno zašto je nabrijan tako protiv ćifta a navija za musliće, mislija sam da se radi o nečemu osobnom..pismejker wrote:Pinochet wrote:alfaomega , jesi ti neki osunićeni?
WIGEN sa starog foruma..
Prenabrijan je da ne bi bilo osobno...a tko zna...e sad ne bih u osobnu sferu zadirao....
Evo i Medo je postao jako multikulti,a Kozojebi znaju biti jako ulagivačkiog ponasanja,pa cak i simpa djelovati...odatle pa do frendshipa sa Kozojebima su samo milimetri,a onda krece suptilna promocija islama a pljuvanje svega oponentnog..
2017-04-17
Page 21 of 50 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50
Page 21 of 50