Sirija
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Sirija
pjesnik je rekooo da imas krivu perspektivu.,.na konto nekih liberalnih truckanja,ti bi ovo i ono,upravo ono za sto bi Levija opleo po dzepu...nemas Medo uopce pravu informaciju,pa tako na osnovu nekih kozojebskih propagandi,govori o necemu,iz pozicije navijanja..
U Israelu je 7 milijuna Zidova i 6.5 milijuna Kozojeba palestinskih...pametnom dovoljno da shvati neke stvari...."jooooj,ugrozeni,istrebljavani,ubijaju ih...a oni se kote kao stakori i nikda utovljeniji nisu bili...
Tko krene nozem na pandura ili vojnika,slijedi mu kugla u celo..ozda kao liberalnisi na to navikao,ali tak ose odrzava red u drzavi...
U Israelu je 7 milijuna Zidova i 6.5 milijuna Kozojeba palestinskih...pametnom dovoljno da shvati neke stvari...."jooooj,ugrozeni,istrebljavani,ubijaju ih...a oni se kote kao stakori i nikda utovljeniji nisu bili...
Tko krene nozem na pandura ili vojnika,slijedi mu kugla u celo..ozda kao liberalnisi na to navikao,ali tak ose odrzava red u drzavi...
Guest- Guest
pa puca mi kurac,za mene su to sve kozojebi,kuzis,isti kurac,bolje da ih je sto manje i jednih i drugihpismejker wrote:pjesnik je rekooo da imas krivu perspektivu.,.na konto nekih liberalnih truckanja,ti bi ovo i ono,upravo ono za sto bi Levija opleo po dzepu...nemas Medo uopce pravu informaciju,pa tako na osnovu nekih kozojebskih propagandi,govori o necemu,iz pozicije navijanja..
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Sad jedno pricas sad drugo..imas prilicno nestabilan stav gledeee materije..prvo se informiraj iz visestrukih izvora,na svoj stav graditi na konto trtljanja nekih slatkorjecivih Kozojeba i njihove Propagande...Kozojebi su..uopce zasto kozojebei? E pa zato jer dok se ne uzene u biti ne vise zenski picu,samo kozju i ofčju,a ako taknbu neku curu,moraju platitili ili ostati bez jooja.ili zeniti,ali za to treba platiti njenoj obitelji puno,a para se nema.To je tako u Islamu..Opet ti kategoriziras sve doli pod jedno..Opet dokaz da nemas informacije,niti si uopce upoznata sa kulturama..a neki od doli imaju demokraciju i kulturu,naspram koje je ona tvoja,cisto divljacka..i dan danas,...My Brother Billo wrote:pa puca mi kurac,za mene su to sve kozojebi,kuzis,isti kurac,bolje da ih je sto manje i jednih i drugihpismejker wrote:pjesnik je rekooo da imas krivu perspektivu.,.na konto nekih liberalnih truckanja,ti bi ovo i ono,upravo ono za sto bi Levija opleo po dzepu...nemas Medo uopce pravu informaciju,pa tako na osnovu nekih kozojebskih propagandi,govori o necemu,iz pozicije navijanja..
Guest- Guest
Čuj ga ,Irudati .."Meni su svi isti.."....a vi irudati svaih 40-50 godina bas morate napraviti neko regionalno sranje ili zakuhati rat,jerbo bi malo poslagivali kako vama paše??Ono ,neki sindrom plemenite Kraljevske krvi,po ugledu na Brite..po meni samo pateticni slucaj oponasanja u smislu ...vidjela žaba da se konj potkiva.."
E sorry,ali ovo u potpunosti odgovara tvom stavu,samo je pila naopacke okrenuta...
E sorry,ali ovo u potpunosti odgovara tvom stavu,samo je pila naopacke okrenuta...
Guest- Guest
U 2 dana gubitak 75 ljudi...očekivano: što veći teritorij sve manje kvalitetnih oficira na km dužinski "granice".
Suprotno tome-što manji teritorij ISIL-a, njih sve više na km dužinski granice. Jasno je da su ovdje i oni koji su bježali iz Mosula, Raqqe i od drugod. Treba učiti od Kurda: sistem napada "hijena"...opkoljavcanje, grickanje neprijatelja i traženje slabih točki!
Suprotno tome-što manji teritorij ISIL-a, njih sve više na km dužinski granice. Jasno je da su ovdje i oni koji su bježali iz Mosula, Raqqe i od drugod. Treba učiti od Kurda: sistem napada "hijena"...opkoljavcanje, grickanje neprijatelja i traženje slabih točki!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ne se ljutiti,nije nista osobnopismejker wrote:Čuj ga ,Irudati .."Meni su svi isti.."....a vi irudati svaih 40-50 godina bas morate napraviti neko regionalno sranje ili zakuhati rat,jerbo bi malo poslagivali kako vama paše??Ono ,neki sindrom plemenite Kraljevske krvi,po ugledu na Brite..po meni samo pateticni slucaj oponasanja u smislu ...vidjela žaba da se konj potkiva.."
2017-04-17
Kurdistan?nova drzava za bliskom istoku,u procesu kreiranja
2017-04-17
Eroo wrote:U 2 dana gubitak 75 ljudi...očekivano: što veći teritorij sve manje kvalitetnih oficira na km dužinski "granice".
evo novog stanja....
Sirijska vojska je izašla na obalu reke Eufrat i nastavlja ofanzivu
vec je o to zastarjelo, nadodaj jos 20 km niz eufrat :Dmutava baštarda wrote:
evo novog stanja....
Sirijska vojska je izašla na obalu reke Eufrat i nastavlja ofanzivu
2016-07-22
https://www.almasdarnews.com/article/breaking-tiger-forces-within-40-km-deir-ezzor-city/
Ako je istina ovo ima smisla...
Ako je istina ovo ima smisla...
u biti u nije bezveze, ide se na deir zour, sam isis je u kolapsu i vec sad ne mogu nista napravit osim nekih manjih iznenadjenja, iracani su ih zaklali posteno, onda su im kurdi na vrhuncu moci jebali mater kad su ih otjerali iz kobanija,Eroo wrote:Totalno bez veze, ako mene kao laika pitaš. Razvlače se umjesto da stavraju kompaktnije teritorije.Leviathan2 wrote:vec je o to zastarjelo, nadodaj jos 20 km niz eufrat :D
u biti isis vise ne moze nista napravit jer im je snabdijevanje sjebano skoro do kraja, rusi i ameri ih poklapaju na sve strane i jos gore je da imaju napade iz vise pravaca tako da ne mogu prebacivat ljudstvo da ojacaju neku liniju,
cak i njihovi napadi na deir zouru su prepolovljeni, osim manjih pokusaja i rovovske borbe nema vise isis ofenzivnih napada
racunaj da imaju u iraku otvorenu rak ranu, ovamo im kurdi jebu mater, sirijska vojska je iskoristila moment i pokrenula napade iz vise pravaca sto je jebeno dobra taktika, plus sto su sad borbe u manje naseljenim podrucjima gdje se ne mogu kriti iza civila
kako sa strane palmire imaju teren jako nepovoljan za napredovanje, tigrovi koji su elitna i najopremljenija jedinica su krenuli u stvari malo ravnijim putem, , ako pogledas na karti ide se i na al sukanah, sto ce biti zatvaranje velikog dzepa isil kokosara a onda ih se ide cistit, jednom odsjeceni mogu izdurat par tjedana, u stvari najjebeniji dio imaju one jedinice saa u blizini al tanfa, tamo su u biti krenuli na najtvrdje jer je tamo spoj iraka i sirije
Baš sam to htio reći, možda je prostor čak i prazan, pa nije teško s mehanizacijom prevoziti 40 kmLeviathan2 wrote:... plus sto su sad borbe u manje naseljenim podrucjima gdje se ne mogu kriti iza civila
u relativno kratkom vremenu.
2016-07-22
Zato mi je ova karta puno logičnija od one gore.Leviathan2 wrote:inace se vec vode borbe z al tibni, imas ga na karti
Ima više smisla i borbe za Al Tibni imi zgledaju kao moguće.
2016-07-22
mapa je skoro tocna, ovaj dzep kod raqe je manji i ostalo je nesto isilovaca izmedju kurda i tigrovih, e sad ko ce to utamanit ne zna se, isticno je vec saa uzela neko mjesto nadomak al tibnija i podrucje uz eufrat je oslobodjeno,Eroo wrote:Zato mi je ova karta puno logičnija od one gore.Leviathan2 wrote:inace se vec vode borbe z al tibni, imas ga na karti
Ima više smisla i borbe za Al Tibni imi zgledaju kao moguće.
sad ce biti malo tvrdje jer su isilovci bili razvuceniji i lakse ih je bilo potuci, cim blize deir zouru to ce biti i otpor veci,
cijelo vrijeme se inace vodi igra i na diplomatskom planu sa takozvanim primirjima da se rasterete neke linije i vojska posalje na obezbjedjivanje onog sto su tigrovi ocistili, ipak tigrovi sluze kao napadacke jedinice i drzanje teritorija im je gubljenje vremena