Sirija
Page 34 of 50
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Re: Sirija
bice bolje,eto vidis da je to neka vrsta apokalipse kako studije?
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
ferije je..ostao jedan ispit za jesen..
pa gledam bas na radaru,ovaj dio gdje sam ja,kao da je vrag uzeo pod svoje..okolo i bude kise,oblaci se svijaju okolo naokolo,samo ovdje zeginja vatra...
pa gledam bas na radaru,ovaj dio gdje sam ja,kao da je vrag uzeo pod svoje..okolo i bude kise,oblaci se svijaju okolo naokolo,samo ovdje zeginja vatra...
Guest- Guest
ajde uci,ispitacu te kasnije uh ova kisha ko za kurac,cijeli dan nepada i pocne padat bas kad netreba,jebo je hitler
2017-04-17
rugas se... .... salji vamo..odavde bog digao ruke..kisa znaci zivot Medo..My Brother Billo wrote:ajde uci,ispitacu te kasnije uh ova kisha ko za kurac,cijeli dan nepada i pocne padat bas kad netreba,jebo je hitler
Guest- Guest
malo humora pas ti gujscu poharo ma uf volim ja kishu ali ne kad moam ici u grad nesto obavljati,jebo ove kishobrane cim sam ga otvorio odma mu vjetar preokreno zice
2017-04-17
ajd vas dvojica ish
nije ovo stranica metereoloskog zavoda i vremenskih prognoza :D
2017-04-17
My Brother Billo wrote:reci to svecu,taj voli divanjkati na temi o siriji a na onoj svojoj nedaLeviathan2 wrote:ajd vas dvojica ish
Guest- Guest
Medo ono je poslovna ponuda,a puno je ljudi bez posela i love,ali sa nekim znanjem,pa nek probaju..
Guest- Guest
sirija je bitnija od posla,jebes posaopismejker wrote:Medo ono je poslovna ponuda,a puno je ljudi bez posela i love,ali sa nekim znanjem,pa nek probaju..
2017-04-17
aj kad smo kod meterologije, kod mene bas ufriskao, milina ;D
jedino popodne upece sunce u 3 pm,
jedino popodne upece sunce u 3 pm,
poso nije zec,nece uteci :DMy Brother Billo wrote:sirija je bitnija od posla,jebes posaopismejker wrote:Medo ono je poslovna ponuda,a puno je ljudi bez posela i love,ali sa nekim znanjem,pa nek probaju..
Pa i nije..6-7 godina uzajamnog tamanjenja Kozojeba..- WIN WIN for Whole WorldMy Brother Billo wrote:sirija je bitnija od posla,jebes posaopismejker wrote:Medo ono je poslovna ponuda,a puno je ljudi bez posela i love,ali sa nekim znanjem,pa nek probaju..
Guest- Guest
tako je pas ti kosti poglodoLeviathan2 wrote:poso nije zec,nece uteci :DMy Brother Billo wrote:sirija je bitnija od posla,jebes posaopismejker wrote:Medo ono je poslovna ponuda,a puno je ljudi bez posela i love,ali sa nekim znanjem,pa nek probaju..
2017-04-17
jebiga pa i oni tvoji kozojebi u jerusalimu se tamane medjusobno,palestinci jel i cioni,sad da sma na mjestu rusa naoruzao bih ovu slabije naoruzanu struju nek to malo bolje krenepismejker wrote:Pa i nije..6-7 godina uzajamnog tamanjenja Kozojeba..- WIN WIN for Whole WorldMy Brother Billo wrote:sirija je bitnija od posla,jebes posaopismejker wrote:Medo ono je poslovna ponuda,a puno je ljudi bez posela i love,ali sa nekim znanjem,pa nek probaju..
2017-04-17
palestinci pokusavaju pa fasuju..ah tii....sto se onda cudis kad su svi naoruzavali slabiju Hrvatsku...No tamo toga nema...tko pristojno radi i zivi,njega se ne dira...My Brother Billo wrote:jebiga pa i oni tvoji kozojebi u jerusalimu se tamane medjusobno,palestinci jel i cioni,sad da sma na mjestu rusa naoruzao bih ovu slabije naoruzanu struju nek to malo bolje krenepismejker wrote:Pa i nije..6-7 godina uzajamnog tamanjenja Kozojeba..- WIN WIN for Whole WorldMy Brother Billo wrote:sirija je bitnija od posla,jebes posaopismejker wrote:Medo ono je poslovna ponuda,a puno je ljudi bez posela i love,ali sa nekim znanjem,pa nek probaju..
Guest- Guest
pjesnik je rekooo da imas krivu perspektivu.,.na konto nekih liberalnih truckanja,ti bi ovo i ono,upravo ono za sto bi Levija opleo po dzepu...nemas Medo uopce pravu informaciju,pa tako na osnovu nekih kozojebskih propagandi,govori o necemu,iz pozicije navijanja..
U Israelu je 7 milijuna Zidova i 6.5 milijuna Kozojeba palestinskih...pametnom dovoljno da shvati neke stvari...."jooooj,ugrozeni,istrebljavani,ubijaju ih...a oni se kote kao stakori i nikda utovljeniji nisu bili...
Tko krene nozem na pandura ili vojnika,slijedi mu kugla u celo..ozda kao liberalnisi na to navikao,ali tak ose odrzava red u drzavi...
U Israelu je 7 milijuna Zidova i 6.5 milijuna Kozojeba palestinskih...pametnom dovoljno da shvati neke stvari...."jooooj,ugrozeni,istrebljavani,ubijaju ih...a oni se kote kao stakori i nikda utovljeniji nisu bili...
Tko krene nozem na pandura ili vojnika,slijedi mu kugla u celo..ozda kao liberalnisi na to navikao,ali tak ose odrzava red u drzavi...
Guest- Guest
Page 34 of 50 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50
Page 34 of 50