Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
Plivaj i ti, dobit ces plocice ;Pdzango wrote:Jesi li odvezala Vebera? Smrznuće se u onom bazenumaggie13 wrote:Cak i to?! Haha...znaci, od 18-55..:-Ddzango wrote:Više me zanima ono ispod suknje. Da li je maxi ili mini, nije važno. Sve dok u njoj nije neka vršnjakinja moje majke.maggie13 wrote:lagicu..:Ddzango wrote:
Meni su sve suknje drage. Ne pravim razliku.
Isto ti je minic i maxi suknja..B-)
Inače može da bude i popularni "dopičak".
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
ako nema leba ima ratakaja wrote:šta je s njima, opet idu u rat?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
u cemu je problem ?
pa vi ovde krokodilske suze lijete sto rezerva nije aktivnija.
pozdravljate obavezno sl. v.roka !
a nama zamerate obicno sredjivanje evidencije, okupljanje u
cilju 1 dnevne smotre.
pre cete vi da napravite neko sranje
cilju 1 dnevne smotre.
Guest- Guest
Imam ja pločice. U kupatilu, gde im je i mesto.maggie13 wrote:Plivaj i ti, dobit ces plocice ;Pdzango wrote:Jesi li odvezala Vebera? Smrznuće se u onom bazenumaggie13 wrote:Cak i to?! Haha...znaci, od 18-55..:-Ddzango wrote:Više me zanima ono ispod suknje. Da li je maxi ili mini, nije važno. Sve dok u njoj nije neka vršnjakinja moje majke.maggie13 wrote:
lagicu..:D
Isto ti je minic i maxi suknja..B-)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pizzon wrote:u cemu je problem ?
cilju 1 dnevne smotre.
ne se uzbudjivati pizzone,vjezbe su dobra stvar,doduse ni ne treba ti vjezba,odes u strijeljanju,poneses pucu,municiju,zastitu za oci i usi,mete,i pucaj,dobro je steci feeling za razna oruzja,u vojsci je samo prednost sto dobijes municiju dzabe.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Odeš na svadbu i ispucaš se bez svih tih zajebncija.My Brother Billo wrote:pizzon wrote:u cemu je problem ?
cilju 1 dnevne smotre.
ne se uzbudjivati pizzone,vjezbe su dobra stvar,doduse ni ne treba ti vjezba,odes u strijeljanju,poneses pucu,municiju,zastitu za oci i usi,mete,i pucaj,dobro je steci feeling za razna oruzja,u vojsci je samo prednost sto dobijes municiju dzabe.
2014-04-19
Ja u nedelju na krstenje u Tronosu... Doduse, tu nece biti pucanja...puno...
pismejker wrote:dovoljno je Mirotvorni napravio i bio spreman napraviti...Kad drzava stvori uvjete za dostojanstven zivot gradjana,i omoguci gradjanima da zive u njoj,e tada ce i narod imati volju nes uciniti za nju..vuksadinare wrote:kenedy je rekao..ne pitaj sto ce drzava za tebe uciniti nego sto ces ti za drzavu uciniti..pismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
Kenedija nabijem na kitu..taj nije vidio uniforme niti terena...Plenki Zapadni..
Zašto uvik ispadaš glup, a imaš google. JFK je ratni heroj boktepomogo
Pa sad. Red je...Stanojko wrote:Ja u nedelju na krstenje u Tronosu... Doduse, tu nece biti pucanja...puno...
2014-04-19
sad ces jos reci da si pod suknjom mislio na sator. ;Ddzango wrote:Imam ja pločice. U kupatilu, gde im je i mesto.maggie13 wrote:Plivaj i ti, dobit ces plocice ;Pdzango wrote:Jesi li odvezala Vebera? Smrznuće se u onom bazenumaggie13 wrote:Cak i to?! Haha...znaci, od 18-55..:-Ddzango wrote:
Više me zanima ono ispod suknje. Da li je maxi ili mini, nije važno. Sve dok u njoj nije neka vršnjakinja moje majke.
2014-04-12
Jok bre. Na ono.maggie13 wrote:sad ces jos reci da si pod suknjom mislio na sator. ;dzango wrote:Imam ja pločice. U kupatilu, gde im je i mesto.maggie13 wrote:Plivaj i ti, dobit ces plocice ;Pdzango wrote:Jesi li odvezala Vebera? Smrznuće se u onom bazenumaggie13 wrote:
Cak i to?! Haha...znaci, od 18-55..:-D
2014-04-19
Mdaaa...ajd se pitaj zasto ..No kao pravi Balkanac,odmah na prvu moras skociti na straznje noge..ziv bijo..Riplex wrote:pismejker wrote:dovoljno je Mirotvorni napravio i bio spreman napraviti...Kad drzava stvori uvjete za dostojanstven zivot gradjana,i omoguci gradjanima da zive u njoj,e tada ce i narod imati volju nes uciniti za nju..vuksadinare wrote:kenedy je rekao..ne pitaj sto ce drzava za tebe uciniti nego sto ces ti za drzavu uciniti..pismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
Kenedija nabijem na kitu..taj nije vidio uniforme niti terena...Plenki Zapadni..
Guest- Guest
vidim sve uvecavas pa pomislila i to..a, lakse se i sakrit pod vece 8-)dzango wrote:Jok bre. Na ono.maggie13 wrote:sad ces jos reci da si pod suknjom mislio na sator. ;dzango wrote:Imam ja pločice. U kupatilu, gde im je i mesto.maggie13 wrote:Plivaj i ti, dobit ces plocice ;Pdzango wrote:
Jesi li odvezala Vebera? Smrznuće se u onom bazenu
2014-04-12
Bolje da je manja. Iz iskustva.maggie13 wrote:vidim sve uvecavas pa pomislila i to..a, lakse se i sakrit pod vece 8-)dzango wrote:Jok bre. Na ono.maggie13 wrote:sad ces jos reci da si pod suknjom mislio na sator. ;dzango wrote:Imam ja pločice. U kupatilu, gde im je i mesto.maggie13 wrote:
Plivaj i ti, dobit ces plocice ;P
2014-04-19
pismejker wrote:Mdaaa...ajd se pitaj zasto ..No kao pravi Balkanac,odmah na prvu moras skociti na straznje noge..ziv bijo..Riplex wrote:pismejker wrote:dovoljno je Mirotvorni napravio i bio spreman napraviti...Kad drzava stvori uvjete za dostojanstven zivot gradjana,i omoguci gradjanima da zive u njoj,e tada ce i narod imati volju nes uciniti za nju..vuksadinare wrote:kenedy je rekao..ne pitaj sto ce drzava za tebe uciniti nego sto ces ti za drzavu uciniti..pismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
Barem ne moram njemačku da zaradjivam za obitelj. Ah da ni to nemaš ko ni znanja
nisam hrvat,ali mi ovo djeluje doista off gramatike..enivej..U njemackoj se mora posteno raditi da bi se zaradilo..Imam velika prava i obaveze..dobro,pocinjem o necemu sto ti pojmiti ne mozes koa i svaki dobri Balkanac..tu stanem da probavis i pokusas shvatiti...Riplex wrote:pismejker wrote:Mdaaa...ajd se pitaj zasto ..No kao pravi Balkanac,odmah na prvu moras skociti na straznje noge..ziv bijo..Riplex wrote:pismejker wrote:dovoljno je Mirotvorni napravio i bio spreman napraviti...Kad drzava stvori uvjete za dostojanstven zivot gradjana,i omoguci gradjanima da zive u njoj,e tada ce i narod imati volju nes uciniti za nju..vuksadinare wrote:
kenedy je rekao..ne pitaj sto ce drzava za tebe uciniti nego sto ces ti za drzavu uciniti..
Barem ne moram njemačku da zaradjivam za obitelj. Ah da ni to nemaš ko ni znanja
Ovo zadnje,Oksimoron..U svabiji ne mozes raditi i zivjeti ako nemas znanja...sad mi samo nemoj poceti o bajušteli ..to su bili mladi dani,ali i tu se nauci neko znanje..
Ispa sve na kraju da si ti tamo gdje se sasvim oponentski zivi..krade,vara,otima,pljacka..vjerujem da si tu potpuno kompetentan da zivis i opstajes..
Guest- Guest
manja je za hrabre, a veca za skrivace..:Ddzango wrote:Bolje da je manja. Iz iskustva.maggie13 wrote:vidim sve uvecavas pa pomislila i to..a, lakse se i sakrit pod vece 8-)dzango wrote:Jok bre. Na ono.maggie13 wrote:sad ces jos reci da si pod suknjom mislio na sator. ;dzango wrote:
Imam ja pločice. U kupatilu, gde im je i mesto.
Znaci, kod tebe ipak vrijedi ona 'rado Srbine ide u vojnike' :0)
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradjanima Srbije stizu pozivi za vojne vjezbe.Ne odazovu li se prijeti im zatvor ili novcana kazna
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
Page 5 of 5