Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
..odgovor ministarstva odbrane republike srbije na upite mnogobrojno zabrinutih gradjana koji su dobili pozive za rezervu bio je nedefinisan:'Odazovite se na vojne vezbe jer su kazne ostre'....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
kaj si pobegel lihvarima...pismejker wrote:Yoda,u godinu i po je Svabija za menea vise ucinila nego RH za moga postojanja u njoj..sto vise reci..Pinochet wrote:shvaćam tvoju ogorčenost sa RH, ali nije loše imati duple papire, nikada neznaš kada će zatrebatipismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
E za svabiju cu uredno placati poreze,ako treba i fajtati se,jer je stala iza menea u kriticnim trenucima..
2015-09-08
gnjeco ti se ne boj
recemo da si oso u italiju
recemo da si oso u italiju
2014-04-19
Patriotizam ima da puca u MP6vuksadinare wrote:..odgovor ministarstva odbrane republike srbije na upite mnogobrojno zabrinutih gradjana koji su dobili pozive za rezervu bio je nedefinisan:'Odazovite se na vojne vezbe jer su kazne ostre'....
Guest- Guest
tako i onaj Baron koji je oženio švabicu.pismejker wrote:Yoda,u godinu i po je Svabija za menea vise ucinila nego RH za moga postojanja u njoj..sto vise reci..Pinochet wrote:shvaćam tvoju ogorčenost sa RH, ali nije loše imati duple papire, nikada neznaš kada će zatrebatipismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
E za svabiju cu uredno placati poreze,ako treba i fajtati se,jer je stala iza menea u kriticnim trenucima..
Otac mu bio dragovoljac u ratu, u Slavoniji, umro brzo nakon rata , obolio od rakova, država ga samo guzila i reketarila, nije mu ništa pomogla a uzela mu oca, razjebala mu rodni kraj(slavoniju), isto od kada je otišao u Švabiju da se preporodio, da se zarati RH i Njemačka da bi bio Njemac
btw kada kažem država mislim uglavnom na HDZ(te SDP malo)
Last edited by Pinochet on 18/5/2017, 13:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Kako je drzava posteno i cestito poslozena,mogu dakazem samo svaka cast svabima..vuksadinare wrote:kaj si pobegel lihvarima...pismejker wrote:Yoda,u godinu i po je Svabija za menea vise ucinila nego RH za moga postojanja u njoj..sto vise reci..Pinochet wrote:shvaćam tvoju ogorčenost sa RH, ali nije loše imati duple papire, nikada neznaš kada će zatrebatipismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
Guest- Guest
Osim toga,imam puno rodjaka u Lihvarima...
Guest- Guest
opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
ja sam moj poziv uramio )
Guest- Guest
bratic u svicarskoj dosadan..hoce da mu dam novac da njim mesetari,a sijem ga u zadnja dva mjeseca po profitu..smotanko jedan...
Guest- Guest
jbg svabo ima drzavu stotinama godina i njima je trebalo duze da se posloze nakon stotinjak godina pojavio se kaiser franz lupivsi sakom stol rekavsi..'ili se sredimo ili nas nece biti'...pismejker wrote:Kako je drzava posteno i cestito poslozena,mogu dakazem samo svaka cast svabima..vuksadinare wrote:kaj si pobegel lihvarima...pismejker wrote:Yoda,u godinu i po je Svabija za menea vise ucinila nego RH za moga postojanja u njoj..sto vise reci..Pinochet wrote:shvaćam tvoju ogorčenost sa RH, ali nije loše imati duple papire, nikada neznaš kada će zatrebatipismejker wrote:osim togai to drzavljanstvo ce vrlo skoro biti ponisteno..sto ce mi??sto je drzava za menea ista ucinila??
2015-09-08
nes se s njima javiti u TO?pizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
Guest- Guest
msm da to vise ne postojipismejker wrote:nes se s njima javiti u TO?pizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
postoje rez, sastavi ??
Guest- Guest
..ova tema je vrlo delikatna...radi se o mobilizaciji a kao sto je u naslovi jednog medija koji nije hrvatski pise..'kad su god srbi pozivali u rezervu i slali mobilizacijske pozive otpoceli su rat' ...sasma sigurno zanimljivija tema za raspravu od od teme juhu spustio se boing 737 na beogradski aerodrompizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
2015-09-08
svabi su prilicno bili razjedinjena plemena i karakteri..poslozise se..dva put pizdariju pokrenuse,dvaput po glavudji dobise,i dvaput iz pepela iznikoše...posebni su,nije to slucajnost..vuksadinare wrote:jbg svabo ima drzavu stotinama godina i njima je trebalo duze da se posloze nakon stotinjak godina pojavio se kaiser franz lupivsi sakom stol rekavsi..'ili se sredimo ili nas nece biti'...pismejker wrote:Kako je drzava posteno i cestito poslozena,mogu dakazem samo svaka cast svabima..vuksadinare wrote:kaj si pobegel lihvarima...pismejker wrote:Yoda,u godinu i po je Svabija za menea vise ucinila nego RH za moga postojanja u njoj..sto vise reci..Pinochet wrote:
shvaćam tvoju ogorčenost sa RH, ali nije loše imati duple papire, nikada neznaš kada će zatrebati
Guest- Guest
kakogod..nes itji zaduziti stare tandžare?pizzon wrote:msm da to vise ne postojipismejker wrote:nes se s njima javiti u TO?pizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
postoje rez, sastavi ??
Guest- Guest
pismejker wrote:kakogod..nes itji zaduziti stare tandžare?pizzon wrote:msm da to vise ne postojipismejker wrote:nes se s njima javiti u TO?pizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
postoje rez, sastavi ??
ja to nikad nisam duzio, ni u jna
Guest- Guest
Ćato...pizzon wrote:pismejker wrote:kakogod..nes itji zaduziti stare tandžare?pizzon wrote:msm da to vise ne postojipismejker wrote:nes se s njima javiti u TO?pizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
postoje rez, sastavi ??
ja to nikad nisam duzio, ni u jna
Guest- Guest
e ali im je trebao duzi vremenski period...nitko nije izgardio drzavu u jendom danu da sve bude poslozeno i fino....bilo ej i kod drugih pljacki,svađa,razjedinjenosti....no sto se svaba tice koja im je to prednost bila da s eizdignu iz pepela....a to je ipak radna navika...to su imali uvijek usađeno ne toliko disciplinu a disciplinu im je bicem usadio kaiser franz...pismejker wrote:svabi su prilicno bili razjedinjena plemena i karakteri..poslozise se..dva put pizdariju pokrenuse,dvaput po glavudji dobise,i dvaput iz pepela iznikoše...posebni su,nije to slucajnost..vuksadinare wrote:jbg svabo ima drzavu stotinama godina i njima je trebalo duze da se posloze nakon stotinjak godina pojavio se kaiser franz lupivsi sakom stol rekavsi..'ili se sredimo ili nas nece biti'...pismejker wrote:Kako je drzava posteno i cestito poslozena,mogu dakazem samo svaka cast svabima..vuksadinare wrote:kaj si pobegel lihvarima...pismejker wrote:
Yoda,u godinu i po je Svabija za menea vise ucinila nego RH za moga postojanja u njoj..sto vise reci..
2015-09-08
vuksadinare wrote:..ova tema je vrlo delikatna...radi se o mobilizaciji a kao sto je u naslovi jednog medija koji nije hrvatski pise..'kad su god srbi pozivali u rezervu i slali mobilizacijske pozive otpoceli su rat' ...sasma sigurno zanimljivija tema za raspravu od od teme juhu spustio se boing 737 na beogradski aerodrompizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
heheheh, nemoj da se nadas, nema nista od s / h rata
jedino se sipci sami prijavljaju :) ali im ameri poslali
pozdrav da se smire, jer upravo mogu amere da dovedu
u vrlo neprijatnu situaciju vezano za sever kosmeta.
da krenu, najebu i amere kao i zapad dovedu u stanje
koje nema jadnostavno razresenje.
Last edited by pizzon on 18/5/2017, 13:24; edited 1 time in total
Guest- Guest
Oke,sad se svi Hrvati moraj uskupiti u RH,dobro posvadjati,popičkati,izmlaćati,i.....krc...fali netko poput Kajzera franca da vas pomiri....ufffff.....ebi ga...vuksadinare wrote:e ali im je trebao duzi vremenski period...nitko nije izgardio drzavu u jendom danu da sve bude poslozeno i fino....bilo ej i kod drugih pljacki,svađa,razjedinjenosti....no sto se svaba tice koja im je to prednost bila da s eizdignu iz pepela....a to je ipak radna navika...to su imali uvijek usađeno ne toliko disciplinu a disciplinu im je bicem usadio kaiser franz...pismejker wrote:svabi su prilicno bili razjedinjena plemena i karakteri..poslozise se..dva put pizdariju pokrenuse,dvaput po glavudji dobise,i dvaput iz pepela iznikoše...posebni su,nije to slucajnost..vuksadinare wrote:jbg svabo ima drzavu stotinama godina i njima je trebalo duze da se posloze nakon stotinjak godina pojavio se kaiser franz lupivsi sakom stol rekavsi..'ili se sredimo ili nas nece biti'...pismejker wrote:Kako je drzava posteno i cestito poslozena,mogu dakazem samo svaka cast svabima..vuksadinare wrote:
kaj si pobegel lihvarima...
Guest- Guest
ufffff..Rujka dolazi,Ćufte da mi kuffa ..ajte zdravo..i ne se svaditi..
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradjanima Srbije stizu pozivi za vojne vjezbe.Ne odazovu li se prijeti im zatvor ili novcana kazna
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
Page 2 of 5