Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
ufffff..Rujka dolazi,Ćufte da mi kuffa ..ajte zdravo..i ne se svaditi..
Guest- Guest
Re: Prpa bato...Beograđani uznemireni:Stižu im pozivi za vojnu vježbu,zaprijećena kazna tri mjeseca zatvora
pismejker wrote:Ćato...pizzon wrote:pismejker wrote:kakogod..nes itji zaduziti stare tandžare?pizzon wrote:msm da to vise ne postojipismejker wrote:
nes se s njima javiti u TO?
postoje rez, sastavi ??
ja to nikad nisam duzio, ni u jna
imao sam ono papovka i kasnije m72 rasklapajuci kundak
Guest- Guest
pa znas da i to niej uvijek lose rjesenje...da se ispickamo,posvadjamo..jer tu ipak izađu emocije van..u svađi se mnogo puta izrode mnoga dobra rjesenja...isplivaju negativnosti..a'k samo sutis i samo tepas si d aje sve ok...a nije..ni's od toga..pismejker wrote:Oke,sad se svi Hrvati moraj uskupiti u RH,dobro posvadjati,popičkati,izmlaćati,i.....krc...fali netko poput Kajzera franca da vas pomiri....ufffff.....ebi ga...vuksadinare wrote:e ali im je trebao duzi vremenski period...nitko nije izgardio drzavu u jendom danu da sve bude poslozeno i fino....bilo ej i kod drugih pljacki,svađa,razjedinjenosti....no sto se svaba tice koja im je to prednost bila da s eizdignu iz pepela....a to je ipak radna navika...to su imali uvijek usađeno ne toliko disciplinu a disciplinu im je bicem usadio kaiser franz...pismejker wrote:svabi su prilicno bili razjedinjena plemena i karakteri..poslozise se..dva put pizdariju pokrenuse,dvaput po glavudji dobise,i dvaput iz pepela iznikoše...posebni su,nije to slucajnost..vuksadinare wrote:jbg svabo ima drzavu stotinama godina i njima je trebalo duze da se posloze nakon stotinjak godina pojavio se kaiser franz lupivsi sakom stol rekavsi..'ili se sredimo ili nas nece biti'...pismejker wrote:
Kako je drzava posteno i cestito poslozena,mogu dakazem samo svaka cast svabima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
bilo u americi papovki za 100 $ rasprodano dok si reko keks,sad ce ona nova automatska doci,sa smanjenim okvirom,sprpske municije ko alve,prilicno dobra,neki ameri kazu u rangu remingtona,samo sto se tice pistolja CZ-a Cesi su ipak ispred,izasli sa najnovijom verzijom,nego Srpski tetejac onako naizgled,neugledan pistolj,neki cudan mali kalibar ali probojna moc,busi pancirke novije generacijepizzon wrote:pismejker wrote:Ćato...pizzon wrote:pismejker wrote:kakogod..nes itji zaduziti stare tandžare?pizzon wrote:
msm da to vise ne postoji
postoje rez, sastavi ??
ja to nikad nisam duzio, ni u jna
imao sam ono papovka i kasnije m72 rasklapajuci kundak
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Milorad kostic:'Posalju mi poziv bez objasnjenja.Ja ih pitam razlog jer uvek za nesto postoji razlog oni meni 'zelis ti da platis kaznu ili da gulis zatvor'.Meni se digao pritisak i ovog sam posalo u tri lepe..'
2015-09-08
Ljubisa S.'Glas za Vucica glas za ratni raspored'
2015-09-08
Pa Milorade, za razlog pitaj tatu i mamu... kakav debil...vuksadinare wrote:Milorad kostic:'Posalju mi poziv bez objasnjenja.Ja ih pitam razlog jer uvek za nesto postoji razlog oni meni 'zelis ti da platis kaznu ili da gulis zatvor'.Meni se digao pritisak i ovog sam posalo u tri lepe..'
stanojko hoces ti da se odazoves u rezervu?Stanojko wrote:Pa Milorade, za razlog pitaj tatu i mamu... kakav debil...vuksadinare wrote:Milorad kostic:'Posalju mi poziv bez objasnjenja.Ja ih pitam razlog jer uvek za nesto postoji razlog oni meni 'zelis ti da platis kaznu ili da gulis zatvor'.Meni se digao pritisak i ovog sam posalo u tri lepe..'
2015-09-08
A ti bi mogel zamijenit ovog Milorada kojem se ne ide.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:A ti bi mogel zamijenit ovog Milorada kojem se ne ide.
2015-09-08
stanojko ce se odazvati na poziv kad vucic vise ne bude na vlasti..a to znaci nista prije 10 godina...
2015-09-08
Gnječ wrote:baš me zanima koliko bi se hrvata odazvalo na poziv za vojnu vježbu...
evo ti ga vucko, on je svaki dan na vojnoj vezbi...
Guest- Guest
pizzon wrote:opet srbi i srbija a tema nije zakljucana )
ja sam moj poziv uramio )
kako da dobijes poziv kada ni vojsku sluzio nisi...
Guest- Guest
bracala...cestitam postali ste sampioni...dobro jso nije formalno...Braća wrote:Gnječ wrote:baš me zanima koliko bi se hrvata odazvalo na poziv za vojnu vježbu...
evo ti ga vucko, on je svaki dan na vojnoj vezbi...
2015-09-08
Sto da ne?vuksadinare wrote:stanojko hoces ti da se odazoves u rezervu?Stanojko wrote:Pa Milorade, za razlog pitaj tatu i mamu... kakav debil...vuksadinare wrote:Milorad kostic:'Posalju mi poziv bez objasnjenja.Ja ih pitam razlog jer uvek za nesto postoji razlog oni meni 'zelis ti da platis kaznu ili da gulis zatvor'.Meni se digao pritisak i ovog sam posalo u tri lepe..'
velis nikako da ti poziv stigne...Stanojko wrote:Sto da ne?vuksadinare wrote:stanojko hoces ti da se odazoves u rezervu?Stanojko wrote:Pa Milorade, za razlog pitaj tatu i mamu... kakav debil...vuksadinare wrote:Milorad kostic:'Posalju mi poziv bez objasnjenja.Ja ih pitam razlog jer uvek za nesto postoji razlog oni meni 'zelis ti da platis kaznu ili da gulis zatvor'.Meni se digao pritisak i ovog sam posalo u tri lepe..'
2015-09-08
Ne saljem ih ja...vuksadinare wrote:velis nikako da ti poziv stigne...Stanojko wrote:Sto da ne?vuksadinare wrote:stanojko hoces ti da se odazoves u rezervu?Stanojko wrote:Pa Milorade, za razlog pitaj tatu i mamu... kakav debil...vuksadinare wrote:Milorad kostic:'Posalju mi poziv bez objasnjenja.Ja ih pitam razlog jer uvek za nesto postoji razlog oni meni 'zelis ti da platis kaznu ili da gulis zatvor'.Meni se digao pritisak i ovog sam posalo u tri lepe..'
pa mos se prijavit da ti posalju,,,Stanojko wrote:Ne saljem ih ja...vuksadinare wrote:velis nikako da ti poziv stigne...Stanojko wrote:Sto da ne?vuksadinare wrote:stanojko hoces ti da se odazoves u rezervu?Stanojko wrote:
Pa Milorade, za razlog pitaj tatu i mamu... kakav debil...
2015-09-08
Kakva ideja!vuksadinare wrote:pa mos se prijavit da ti posalju,,,Stanojko wrote:Ne saljem ih ja...vuksadinare wrote:velis nikako da ti poziv stigne...Stanojko wrote:Sto da ne?vuksadinare wrote:
stanojko hoces ti da se odazoves u rezervu?
ni meni ne stize poziv...
ali kome jos trebaju teleprinteristi...
Guest- Guest
dobro..ti odes tamo di su vjezbe i kazes..ja dos'o dobrovoljno...Braća wrote:ni meni ne stize poziv...
2015-09-08
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Gradjanima Srbije stizu pozivi za vojne vjezbe.Ne odazovu li se prijeti im zatvor ili novcana kazna
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
» Bje'ž te idu pozivi za pričuvu ali vojnu...
» Theresa May izgubila većinu, stižu pozivi za ostavkom
» Rusija izvela vojnu vježbu strateškog udara
» U Srbiju na vježbu stižu elitne ruske postrojbe, 30 km od Hrvatske
Page 3 of 5