Hasance izbacen iz HDZ-a!
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Hasance izbacen iz HDZ-a!
vuksadinare wrote:hm...zasto ako je plenki siguran da dobija izbore toliko zudi da ostane na vlasti pa cak riskira istrage i uskok...na svojim vratima...
Zato što želi osigurati što je moguće bolje rezultate na novim izborima, a to je moguće jedino ako ima aktivnu inicijativu i osigura izbore u one vrijeme kada to HDZ-u najbolje odgovara.
Kad već izlaziš na izbore poanta je u tome da pobijediš ili barem osiguraš bolji rezultat nego na onim prošlim i tako poboljšaš svoj koalicijski potencijal i profiliraš se kao što je poželjniji mogući partner za koaliciju, da baš ne kažem što je moguće poželjnija udavača.
Također želi ostaviti dojam kako je HDZ (plus aktualni šaroliki partneri) jedina stranka koja nije odgovorna za nove izbore na koje će biti potrošeno oko 120 milijuna kuna, na što je hrvatsko biračko tijelo vrlo osjetljivo i u pravilu kažnjava one koje smatra najodgovornijima za raspisivanje prijevremenih izbora. Doduše, do sada uglavnom na lokalnoj razini.
Također je cilj dodatno izblamirati konkurente odnosno oporbu porazima njihovih inicijativa u Saboru. Birači ne vole gubitnike, pogotovo one kontinuirane. To se može smatrati nekom vrstom proširene predizborne kampanje.
Elementarne stvari.
O istragama i Uskoku po ovim pitanjima u nekom duljem vremenskom periodu i ne sanjaj.
Guest- Guest
Da je tako onda bi išao sada na izbore jer očito ovo sa agrokorom neće dobro završiti po dobavljače i tko zna koga a to će se itekako osjetiti, međutim ovdje se štitio on sam kao vožd i izravno napalo Most, jer da je pokleknio i predao računovođu ne bi izdržao unutar sekte, ovako je izbacio most a u hadezeu se jedino cijeni sila i jedino sila od tud i djeljnje fotelja srbima, mirovina glasnoviću i tko zna što do kraja godine jer mu je to jedini način da ostane što duže. Osim toga mi ne znamo pozadinu njegova nparasnog dolaska, odnosno znamo dijelom razloge odlaska Karamarkaslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:hm...zasto ako je plenki siguran da dobija izbore toliko zudi da ostane na vlasti pa cak riskira istrage i uskok...na svojim vratima...
Zato što želi osigurati što je moguće bolje rezultate na novim izborima, a to je moguće jedino ako ima aktivnu inicijativu i osigura izbore u one vrijeme kada to HDZ-u najbolje odgovara.
Kad već izlaziš na izbore poanta je u tome da pobijediš ili barem osiguraš bolji rezultat nego na onim prošlim i tako poboljšaš svoj koalicijski potencijal i profiliraš se kao što je poželjniji mogući partner za koaliciju, da baš ne kažem što je moguće poželjnija udavača.
Također želi ostaviti dojam kako je HDZ (plus aktualni šaroliki partneri) jedina stranka koja nije odgovorna za nove izbore na koje će biti potrošeno oko 120 milijuna kuna, na što je hrvatsko biračko tijelo vrlo osjetljivo i u pravilu kažnjava one koje smatra najodgovornijima za raspisivanje prijevremenih izbora. Doduše, do sada uglavnom na lokalnoj razini.
To su elementarne stvari.
O istragama i Uskoku po ovim pitanjima u nekom duljem vremenskom periodu i ne sanjaj.
Kermit-
2014-04-17
epikur37 wrote:Prgomet je pritisnuo Plenkija da izbaci hasančeta i to s pravom!
haha izdajnički lupež posavljak koji je promijenio više stranaka nego čarapa, smeće i šljam kao i cijeli HDZ
svejedno, hase nema moj glas zbog obrazloženja o mariću, a hdz s plenkijem ga nema ionako
asilovski wrote:Da je tako onda bi išao sada na izbore jer očito ovo sa agrokorom neće dobro završiti po dobavljače i tko zna koga a to će se itekako osjetiti, međutim ovdje se štitio on sam kao vožd i izravno napalo Most, jer da je pokleknio i predao računovođu ne bi izdržao unutar sekte, ovako je izbacio most a u hadezeu se jedino cijeni sila i jedino sila od tud i djeljnje fotelja srbima, mirovina glasnoviću i tko zna što do kraja godine jer mu je to jedini način da ostane što duže. Osim toga mi ne znamo pozadinu njegova nparasnog dolaska, odnosno znamo dijelom razloge odlaska Karamarkaslidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:hm...zasto ako je plenki siguran da dobija izbore toliko zudi da ostane na vlasti pa cak riskira istrage i uskok...na svojim vratima...
To su elementarne stvari.
pa most je trebalo izbacit jer spram njih i HDZ djeluje kao skupina dosljednih i poštenih ljudi
znaci ostaje samo pernar a :Dmarcellus wrote:epikur37 wrote:Prgomet je pritisnuo Plenkija da izbaci hasančeta i to s pravom!
haha izdajnički lupež posavljak koji je promijenio više stranaka nego čarapa, smeće i šljam kao i cijeli HDZ
svejedno, hase nema moj glas zbog obrazloženja o mariću, a hdz s plenkijem ga nema ionako
znači za most ćemo :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja u zadru dvojim između hdz i most na lokalnim
2015-08-06
Leviathan2 wrote:znaci ostaje samo pernar a :Dmarcellus wrote:epikur37 wrote:Prgomet je pritisnuo Plenkija da izbaci hasančeta i to s pravom!
taman posla, on je idiot i tabula rasa
epikur37 wrote:ja u zadru dvojim između hdz i most na lokalnim
dakle između smeća i ibersmeća
marcellus wrote:epikur37 wrote:ja u zadru dvojim između hdz i most na lokalnim
dakle između smeća i ibersmeća
moraš biti pragmatičan to je politika.
Tebi nitko ne valja.
2015-08-06
pa bas zato, sto vece budale u saboru manje ce lopovluka bitmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:znaci ostaje samo pernar a :Dmarcellus wrote:epikur37 wrote:Prgomet je pritisnuo Plenkija da izbaci hasančeta i to s pravom!
2015-08-06
Gdje nam je Ero,kao ioni likovi koji u potpisu nošahu ime Hase..iliti Haso ovo,Haso ono...
jebo ih Haso u guzicu..
jebo ih Haso u guzicu..
Guest- Guest
pismejker wrote:Gdje nam je Ero,kao ioni likovi koji u potpisu nošahu ime Hase..iliti Haso ovo,Haso ono...
jebo ih Haso u guzicu..
:D digo ih mujo na foru
2015-08-06
95% likova koji ovdje pisu na Forumu,je slika i prilika Pernara..malo promisljanja,puno emocija...ne znaci da su idjoti i budale...Leviathan2 wrote:pa bas zato, sto vece budale u saboru manje ce lopovluka bitmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:znaci ostaje samo pernar a :Dmarcellus wrote:epikur37 wrote:Prgomet je pritisnuo Plenkija da izbaci hasančeta i to s pravom!
Guest- Guest
Mislim Kreteni...Irud te ebo,Lik smisljeno napravi provokantnu samopromociju,a 90% bedaka se digne na straznje noge..zna lik gdje ce ciljati...epikur37 wrote:pismejker wrote:Gdje nam je Ero,kao ioni likovi koji u potpisu nošahu ime Hase..iliti Haso ovo,Haso ono...
jebo ih Haso u guzicu..
:D digo ih mujo na foru
Guest- Guest
nema uzornijek maminog sina,nego si ti Yda..koji kaos i anarhija...ti si primjer onis skolaraca u privatnim skolama u univerzitetskim uniformicama...slika i prilika discipline,pokornosti i poslusnosti..
Guest- Guest
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Župan izbačen iz HDZ-a
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
Page 9 of 13