Hasance izbacen iz HDZ-a!
Page 10 of 13
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Hasance izbacen iz HDZ-a!
nema uzornijek maminog sina,nego si ti Yda..koji kaos i anarhija...ti si primjer onis skolaraca u privatnim skolama u univerzitetskim uniformicama...slika i prilika discipline,pokornosti i poslusnosti..
Guest- Guest
samo ekonomski kaos i anarhija, u ostalom sam red rad i disciplina :Dpismejker wrote:nema uzornijek maminog sina,nego si ti Yda..koji kaos i anarhija...ti si primjer onis skolaraca u privatnim skolama u univerzitetskim uniformicama...slika i prilika discipline,pokornosti i poslusnosti..
Guest- Guest
svakako drzava mora biti jako uredjena da bih je podrzao..doli kod vas..rrrruši..!!! inace vam iduce uredjenje bude feudalno,i ne bute dugo cekali..
Guest- Guest
kada ih izaberu u gradsku skupstinu, bilo bi fer da Esih i Hasanbegovic vrate saborske mandate stranci na cijoj su listi bili u ovom slucaju hdzu
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
mogu i u krznu nije problempismejker wrote:kako se moze vratiti,nesto sto nije materijalno..?
rigbi- Posts : 625
2015-08-02
pismejker wrote:Jedan je Hase...
Imaju još jedan...samo bez ćune.
Guest- Guest
Ja cekam Eru,da mu jetricu slasno prozvacem..MaximusDecimusMiridije wrote:pismejker wrote:Jedan je Hase...
Imaju još jedan...samo bez ćune.
Guest- Guest
Samo Eru? Ou...Imao je Hasan puno vecu potporu ovdje od samoga Ere. Vidim da su negativni trendovi vec ucinili svoje pa mu neki vec zamjeraju nesto. Genijalno je to u principu. Tip ako je seronja seronja je od pocetka....ali jebiga koliko god da seru po HDZ-u. Uvijek je temeljni razlog fino upakirani cinjenica da je okrenuo ledja stozernoj stranci hr naroda :))
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Samo Eru? Ou...Imao je Hasan puno vecu potporu ovdje od samoga Ere. Vidim da su negativni trendovi vec ucinili svoje pa mu neki vec zamjeraju nesto. Genijalno je to u principu. Tip ako je seronja seronja je od pocetka....ali jebiga koliko god da seru po HDZ-u. Uvijek je temeljni razlog fino upakirani cinjenica da je okrenuo ledja stozernoj stranci hr naroda :))
mala partijska vojska...sad mu već predbacuju nešto :)
nema tko od ekipice nije svrsavao na hasančeta sad pomalo peru ruke :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Od pocetka je imao on potporu ko Isus u centralnoj Europi u srednjem vijeku. Sve zivo....te odmjeren,te intelektualac,te pravi tradicionalist te ovo te ono...nova snaga, pickematerine. Do prvog trenutka...onda ga ispljunuse i onako stidljivo krenulo "ja mu zamjeram samo ovo...." itd sranja. Pa led te jebo. I tako oko svega zivota na ovome forumu. I to bi bilo okej da su ljudi sposobni rec "jebiga zajebo sam se mislio sam to to...." ali ne. Nego predstave stvari kao da su opet kao pojedinci oni ispali bezgresni a on se pokvario. lol jebemti...e to ja zovem komedijom.
Guest- Guest
Jel se ti to nešto kanda čudiš, kad su Hrvati u pitanju? Eno ti i Jastreb, po novom, boli'ercegovce...Još malo pa će i Sora.MaximusDecimusMiridije wrote:Od pocetka je imao on potporu ko Isus u centralnoj Europi u srednjem vijeku. Sve zivo....te odmjeren,te intelektualac,te pravi tradicionalist te ovo te ono...nova snaga, pickematerine. Do prvog trenutka...onda ga ispljunuse i onako stidljivo krenulo "ja mu zamjeram samo ovo...." itd sranja. Pa led te jebo. I tako oko svega zivota na ovome forumu. I to bi bilo okej da su ljudi sposobni rec "jebiga zajebo sam se mislio sam to to...." ali ne. Nego predstave stvari kao da su opet kao pojedinci oni ispali bezgresni a on se pokvario. lol jebemti...e to ja zovem komedijom.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
Leviathan2 wrote:pa bas zato, sto vece budale u saboru manje ce lopovluka bitmarcellus wrote:Leviathan2 wrote:znaci ostaje samo pernar a :Dmarcellus wrote:epikur37 wrote:Prgomet je pritisnuo Plenkija da izbaci hasančeta i to s pravom!
haha izdajnički lupež posavljak koji je promijenio više stranaka nego čarapa, smeće i šljam kao i cijeli HDZ
svejedno, hase nema moj glas zbog obrazloženja o mariću, a hdz s plenkijem ga nema ionako
taman posla, on je idiot i tabula rasa
ma šta ti je pa žz su veći lupeži od svih ovih drugih samo što toga sami još nisu svjesni, čekaj dok uđu malo u đir i skontaju kako stvari idu pa da vidiš, malo su spori ali skužit će
epikur37 wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:ja u zadru dvojim između hdz i most na lokalnim
dakle između smeća i ibersmeća
moraš biti pragmatičan to je politika.
Tebi nitko ne valja.
pragmatičan ko ti "sad ćemo sa srbima da riješimo muse a kasnije ćemo s njima lako riješit stvar"
pa srbi bi prvo riješili vas a onda muse samo taj dio nikad nisi skužio, pragmatično
marcellus wrote:pragmatičan ko ti "sad ćemo sa srbima da riješimo muse a kasnije ćemo s njima lako riješit stvar"
pa srbi bi prvo riješili vas a onda muse samo taj dio nikad nisi skužio, pragmatično
Kao Iko Stanić u Bosanskoj posavini 1992. godine. "Zašto bih ratovao sa Srbima kada se možemo dogovoriti".
No, Srbima dogovor nije bio niti u primisli.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:pragmatičan ko ti "sad ćemo sa srbima da riješimo muse a kasnije ćemo s njima lako riješit stvar"
Kao Iko Stanić u Bosanskoj posavini 1992. godine. "Zašto bih ratovao sa Srbima kada se možemo dogovoriti".
vas dvojica se kužite u beha ko mara u krivi k ;)
2015-08-06
slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:pragmatičan ko ti "sad ćemo sa srbima da riješimo muse a kasnije ćemo s njima lako riješit stvar"
upravo to, jebe se dodi za hrvate, vučiću još manje. Rusi su druga priča, oni su supersila i dobro je imati dobre odnose s njima kako slabi utjecaj EU i SAD u Europi
a o hasančetu i beha napose....
s te strane dobra vijest za hercegbosnu da ga je hdz otresao
s te strane dobra vijest za hercegbosnu da ga je hdz otresao
2015-08-06
epikur37 wrote:slidingdoorsoperator wrote:marcellus wrote:pragmatičan ko ti "sad ćemo sa srbima da riješimo muse a kasnije ćemo s njima lako riješit stvar"
vas dvojica se kužite u beha ko mara u krivi k ;)
:D Dobro, danas su okolnosti nešto drugačije, ali svejedno ostaje da Srbi neće ni pokušati s dogovorom ako imaju pouzdanje da iza njih stoji dovoljna jaka sila. :) Posavina kao emipirijski dokaz.
Pa kada do dogovora ipak i dođe, opet se moraš čuvati noža u leđa. Doduše, to se odnosi i na Bošnjake-muslimane.
Prokleta avlija.
Guest- Guest
epikur37 wrote:da ga je hdz otresao
Kvaka je u tome da nije. Sam je otišao. Bitna razlika.
Guest- Guest
Page 10 of 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Župan izbačen iz HDZ-a
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
Page 10 of 13