Hasance izbacen iz HDZ-a!
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: Hasance izbacen iz HDZ-a!
epikur37 wrote:http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=968526
Haso ustaša izbačen. i to baš na dan oslobođenja Zagreba? koje li simbolike.
Guest- Guest
Napeto je za popizdit. Koji su im slijedeći potezi, tko zna? Nacija je na iglama.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
plenkiju mozda leti glava iz hdz-a ali to ga najmanje brine kad ima onu puno znacajniju poziciju u briselu..glava bi bolila jacu,vasu,karamarka,jandrokovica,bacica ali ne i plenkovica...njemu ni mimo ni vrit puno nece izgubitiPinochet wrote:Kokice. Sada Haso i Bruna neće podržati nove ministre, a onda pada vlada, idu novi izbori. HDZ ako ne pobjedi na naovim izborima(bez Hase i Brune koji su sami pokupili zajedno 26 000 glasova) biti će mu teže.
A da ne govorim, da Jadronković je uzeo 800glasova, taj je as šef sabora, a Haso izbačen.
Ako Plenki popuši izbore,, let mu glava ,a onda se Haso vraća
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HEP jel .....ovo sam registrirao al nemma sad vrimena za to al ocu poslije.asilovski wrote:Kako izgled prosječni uhljebasilovski wrote:
Matija Marčinković most samo serucka...štitili su svastičare i milanovića i ubojicu pajčića
Like
· Reply · 2 hrs
Ekonomist at HEP TE-TO Zagreb
U međuvremenu :
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Normalno da se izbacio : neželi imat ništa s četničkom kradezeovskom gubom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/brkic-hasanbegovic-se-sam-izbacio-iz-hdza/968536.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
plenkiju zapravo najveca opasnost prijeti ako mu uskok dokaze mito...glasnovicu....a tu opet ovisi o nepredvidljivom glasnovicu koji zapravo mozda najvise odlucuje o sudbini plenkija ako potvrdi uskoku da mu ej plenki za glas nudio mito jer je prihvatio njegove uvjete...i stvarno ne razumijem koliko je bmogao biti pohlepan i neoprezan kad ga je glasni ulovio na udicu..sad ili ce morat ispuniti skupo glasnovicevo obecanje ili ce glasni ako ne ispuni trgat latice na djetelini..'hocu..necu..protiv tebe svjedociti'
2015-09-08
...i nedodirljivi ili skoro nedodirljivi al capone je pao na sitnom porezu
2015-09-08
hdz je ovo sansa da uhvati biznis sa stampanjem sipisnica..imam neki feeling da ce to biti trenutno u modi..
2015-09-08
Johnakan Kether ·
Split, Croatia
Normalno da se izbacio : neželi imat ništa s četničkom kradezeovskom gubom.
2014-04-11
E moj Vaso Brkiću.....imaš sine posla s nekim tko psihologiju ima u malom prstu.
Tvoja čelava glava i moj upis ispod.
ČETNIČKA KRADEZEOVSKA .....GUBA.
2014-04-11
brkic se skroz kompromitirao....hebrang dosolio plenkiju:'A mogao si primiti nazad prgometa i kujundzica koji su nakon izlaska iz hdz-a osnovali stranke a kujundzic se cak kandidirao za predsjednicke izbore protiv kolinde grabar kitarovic koja je bila kandidat hdz-a'...bogami hebrang svako malo bocne plenkija...
2015-09-08
...kad rusis prijatelja i kuma sto se ne bi okrenuo onda protiv onog tko ti to nije...RayMabus wrote:E moj Vaso Brkiću.....imaš sine posla s nekim tko psihologiju ima u malom prstu.
2015-09-08
Može se utopit u toj svojoj močvari zvana HDZ ....moraju koalirat s četnicima i bez njih nemogu imat vladu tj Vučić gospodari Hrvatskom da bi oni spasili Gazdu i 200 bogatih obitelji našim novcem.vuksadinare wrote:...kad rusis prijatelja i kuma sto se ne bi okrenuo onda protiv onog tko ti to nije...RayMabus wrote:E moj Vaso Brkiću.....imaš sine posla s nekim tko psihologiju ima u malom prstu.
2014-04-11
idemo dalje,kad smo mi svi drugi na redu?Doduše nas ne može izbaciti iz HDZ-a ali možda može iz države?
Dobro da mu nije na raspolaganju Sibir,svi bi tamo završili.
vili40-
2015-08-02
Ne treba pretjerivati. On samo radi ono što od njega očekuju oni koji su ga na tu poziciju instalirali. Kolindica je već neposlušnija, a i slabije vidi i čuje, pa joj njen bivši poslodavac teklićem pošalje jasne i glasne poruke kako se ima ponašati i obnašati.
Guest- Guest
..nije plenki tako mocan kao sto se misli..mogao bi..ali ima jednu slabost...u biti je slabic..koji se ne boji sto ce reci tu netko o njemu u hrvatskoj jer ga to i prevec ne zanima ali mu svakako nije svejedno kad ga pocnu ghrackat sefovi u briselu...e to je vec drugi par opanak...a toliko ej lobirao ovih mjeseci da uhvati neku vecu poziciju u europskoj komisiji..i sad ga se nasli jebat tamo nekakvi pikzibneri petrov,hasance i drugi...pa je odlucio se na sve ili nista nitko njemu nece stati na put prema pozicijama u briselu..taj se jos nije rodio..da zaglavi ovdje na 'regionu'..prije mrtav za njega su briselska i eu svijetla a ne ovih prcvarnica i vukojebina..on je plemickih i gospodskih korijena..vili40 wrote:idemo dalje,kad smo mi svi drugi na redu?Doduše nas ne može izbaciti iz HDZ-a ali možda može iz države?
2015-09-08
Morat ce birat između svoje eu karijere i Gazde.vuksadinare wrote:..nije plenki tako mocan kao sto se misli..mogao bi..ali ima jednu slabost...u biti je slabic..koji se ne boji sto ce reci tu netko o njemu u hrvatskoj jer ga to i prevec ne zanima ali mu svakako nije svejedno kad ga pocnu ghrackat sefovi u briselu...e to je vec drugi par opanak...a toliko ej lobirao ovih mjeseci da uhvati neku vecu poziciju u europskoj komisiji..i sad ga se nasli jebat tamo nekakvi pikzibneri petrov,hasance i drugi...pa je odlucio se na sve ili nista nitko njemu nece stati na put prema pozicijama u briselu..taj se jos nije rodio..da zaglavi ovdje na 'regionu'..prije mrtav za njega su briselska i eu svijetla a ne ovih prcvarnica i vukojebina..on je plemickih i gospodskih korijena..vili40 wrote:idemo dalje,kad smo mi svi drugi na redu?Doduše nas ne može izbaciti iz HDZ-a ali možda može iz države?
Izbori su elegantan nacin da sebe izvuce a Gazdu potopi.
2014-04-11
Ti nikako da shvatiš da on u Bruxellesu nemre nakrast toliko koliko može doma.vuksadinare wrote:..nije plenki tako mocan kao sto se misli..mogao bi..ali ima jednu slabost...u biti je slabic..koji se ne boji sto ce reci tu netko o njemu u hrvatskoj jer ga to i prevec ne zanima ali mu svakako nije svejedno kad ga pocnu ghrackat sefovi u briselu...e to je vec drugi par opanak...a toliko ej lobirao ovih mjeseci da uhvati neku vecu poziciju u europskoj komisiji..i sad ga se nasli jebat tamo nekakvi pikzibneri petrov,hasance i drugi...pa je odlucio se na sve ili nista nitko njemu nece stati na put prema pozicijama u briselu..taj se jos nije rodio..da zaglavi ovdje na 'regionu'..prije mrtav za njega su briselska i eu svijetla a ne ovih prcvarnica i vukojebina..on je plemickih i gospodskih korijena..vili40 wrote:idemo dalje,kad smo mi svi drugi na redu?Doduše nas ne može izbaciti iz HDZ-a ali možda može iz države?
Guest- Guest
gazdu nece ostaviti jer bi gazda mogao i propjevati svi su od krvi i mesa pa i gazda kad mu ozbiljna situacija priprjeti..prije ce napraviti nesto slicno kao i sanader..'aj bok,do viđenja,zbogom imam jos ambicija i izazova u karijeri'RayMabus wrote:Morat ce birat između svoje eu karijere i Gazde.vuksadinare wrote:..nije plenki tako mocan kao sto se misli..mogao bi..ali ima jednu slabost...u biti je slabic..koji se ne boji sto ce reci tu netko o njemu u hrvatskoj jer ga to i prevec ne zanima ali mu svakako nije svejedno kad ga pocnu ghrackat sefovi u briselu...e to je vec drugi par opanak...a toliko ej lobirao ovih mjeseci da uhvati neku vecu poziciju u europskoj komisiji..i sad ga se nasli jebat tamo nekakvi pikzibneri petrov,hasance i drugi...pa je odlucio se na sve ili nista nitko njemu nece stati na put prema pozicijama u briselu..taj se jos nije rodio..da zaglavi ovdje na 'regionu'..prije mrtav za njega su briselska i eu svijetla a ne ovih prcvarnica i vukojebina..on je plemickih i gospodskih korijena..vili40 wrote:idemo dalje,kad smo mi svi drugi na redu?Doduše nas ne može izbaciti iz HDZ-a ali možda može iz države?
Izbori su elegantan nacin da sebe izvuce a Gazdu potopi.
2015-09-08
Plenkovićev najelegantiji izlaz iz ove situacije je da se pravi kao da ce sastavit vladu a onda kao jbga nemogu pa aj novi izbori ...u njima on nece ostvarit rezultat ko i prije tj svakako nece veci dakle pušiona i et neuspijeh , nisam više šef HDZa , vracam se u Brisel ....HDZ popušio , nema s kime koalirat ...a mi koljemo Gazdu.
2014-04-11
ali pazi sa čime se on sad okružio:Marić,Dalićka,Jandroković,Šeks,Pupovac...Francek se u grobu okreče
vili40-
2015-08-02
....i sto da ukrade gomilu novca?..mislis da ce zbrisat na bahame i nitko mu nece moci nista..pajdo nitko vjecan nije na valsti..kad padnes sa vlasti tek si onda u neobranom grožđu nek pita mentora sanadera....a sumnjam da ce i ovi u briselu zastitnicki se psoatviti prema lopini..nisu ni prema sanaderu koji je kotirao isto kao i njihov covjek...Doppelgänger wrote:Ti nikako da shvatiš da on u Bruxellesu nemre nakrast toliko koliko može doma.vuksadinare wrote:..nije plenki tako mocan kao sto se misli..mogao bi..ali ima jednu slabost...u biti je slabic..koji se ne boji sto ce reci tu netko o njemu u hrvatskoj jer ga to i prevec ne zanima ali mu svakako nije svejedno kad ga pocnu ghrackat sefovi u briselu...e to je vec drugi par opanak...a toliko ej lobirao ovih mjeseci da uhvati neku vecu poziciju u europskoj komisiji..i sad ga se nasli jebat tamo nekakvi pikzibneri petrov,hasance i drugi...pa je odlucio se na sve ili nista nitko njemu nece stati na put prema pozicijama u briselu..taj se jos nije rodio..da zaglavi ovdje na 'regionu'..prije mrtav za njega su briselska i eu svijetla a ne ovih prcvarnica i vukojebina..on je plemickih i gospodskih korijena..vili40 wrote:idemo dalje,kad smo mi svi drugi na redu?Doduše nas ne može izbaciti iz HDZ-a ali možda može iz države?
2015-09-08
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Župan izbačen iz HDZ-a
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
Page 3 of 13