Hasance izbacen iz HDZ-a!
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: Hasance izbacen iz HDZ-a!
Pa Hasanbegović kao neki "čovjek od akcije" ne može mirno sjediti i gledati ovu totalnu učmalost i pasivnost u stranci koja još uvijek drži nekakav naslov kao "najdržavotvornija stranka u Hrvata". S druge pak strane Hase je u takvoj stranci briselskih i vašingtonskih potrčkala samo smetnja.MaximusDecimusMiridije wrote:jastreb wrote:Istini za volju, Hasanbegoviću i nije mjesto u ovakvom HDZ-u. Ni pod razno.
Kako god da se okrene on ne spada u ovaj HDZ.
Čisto zanimljivosti razgovora radi. Koje su to karakterne i političke osobine pojedinca koje su preduvjet suživota u ovom HDZ-u?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
Na novinarsku konstataciju da je njegov glas bitan za HDZ, Hasanbegović je rekao da je pitanje nove stranačke većine i sastava vlade koja će eventualno proizaći iz te većine tek biti na dnevnom redu. Dodao je da su Esih i Glasnović jasno istaknuli uvjete pod kojima im je prihvatljiva nova vlada.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
Na novinarsku konstataciju da je njegov glas bitan za HDZ, Hasanbegović je rekao da je pitanje nove stranačke većine i sastava vlade koja će eventualno proizaći iz te većine tek biti na dnevnom redu. Dodao je da su Esih i Glasnović jasno istaknuli uvjete pod kojima im je prihvatljiva nova vlada.
Ukratko i nadam se dovoljno jasno i za one nepismene, Hasanbegović nije najavio bezuvjetno uskraćivanje podrške mogućoj budućoj (presloženoj) vladi.
Guest- Guest
ahahah, o jebote,
nekad ovaj forum smatram genijalnim a nekad ahahah
nesmijem reci :D
nekad ovaj forum smatram genijalnim a nekad ahahah
nesmijem reci :D
Pa sad kad više nije dio HDZa može im naplacivat svoj glas za svako glasanje u saboru.slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
Ukratko i nadam se dovoljno jasno i za one nepismene, Hasanbegović nije najavio bezuvjetno uskraćivanje podrške mogućoj budućoj (presloženoj) vladi.
Miljon eura ruka .....svaki put.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
a ni Plenković nije najavio bezuvjetni prekid suradnje s Hasanbegovićem.. pametnome dosta
Guest- Guest
metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
a ni Plenković nije najavio bezuvjetni prekid suradnje s Hasanbegovićem.. pametnome dosta
Samo što na ovom forumu postoji deficit takvih, a višak onih sa suprotnim predznakom.
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
sve 5 no ostvarivanjem drugih koalicijskih potencijala nece biti potrebe za hasanovim uslugama
debotoijusto- Posts : 31575
2014-04-12
Da al sad ce morat malo nadoplatit pošto ovaj više nije clan HDZa jer ga je izbacio.metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
Krema za ruke ....ide Haso po penziju a debotojusto ce jest K-paštete i grah iz konzerve kojemu je istekao rok trajanja.
2014-04-11
Ne. Pravilno je: ",vas mu život u veselju prođe".Leviathan2 wrote:Blago onom `ko rano poludi, njemu zivot u veselju prode
Stih iz Gorskog vijenca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
U biti i ne , bar ne ja ....ovo šta ti pricaš sam ja skužio odma jutros , samo eto neda se meni svaka pizdarija komentirat.slidingdoorsoperator wrote:metilda wrote:slidingdoorsoperator wrote:slidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:valjda ti jasno kad ode hasan otvara se prostor za sve opcije osim hasanove
Samo što na ovom forumu postoji deficit takvih, a višak onih sa suprotnim predznakom.
2014-04-11
debotoijusto wrote:
sve 5 no ostvarivanjem drugih koalicijskih potencijala nece biti potrebe za hasanovim uslugama
Da, ali to tek trebamo vidjeti. No nekako mi se čini da takav scenarij nije osobito realan. Barem kada je neki kraći vremenski period u pitanju.
Guest- Guest
jebite se iden gledat kineske sapunice :D
https://www.viki.com/explore?country=china&type=series
https://www.viki.com/explore?country=china&type=series
Guest- Guest
Pa i nije zato šta je onda Hase bio clan HDZa pa je morao glasati kako stranka naredi a sad kad je napravio ovo pa iscenirao izbacivanje pa se to desilo sad nemora i sad ce im svaki put ispostavit racun ako oce njegovu ruku u saboru.slidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:ovo šta ti pricaš sam ja skužio odma jutros
Jutros? Pa to je bilo jasno već nakon glasanja o Mariću u Saboru. No, to je očito ipak trebalo glasno izreći pa da neki konačno shvate kako stoje stvari.
Ide Haso po penziju a debotojuisto ce jest K-paštete i grah iz konzerve kojemu je istekao rok trajanja i komentirat kako je Hase glup jer je desničar.
Hase je inteligentna osoba ....u smislu uma ....taj ima visoki IQ.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa i nije zato šta je onda Hase bio clan HDZa pa je morao glasati kako stranka naredi
Bilo je jasno da su Esih, Glasnović i on ekipa, bez obzira što je tada još bio u HDZ-u. Kao prvo. Kao drugo, također je bilo jasno da nitko od njih troje neće podržati zahtjeve oporbe, bez obzira što misli o politici HDZ-a.
Dakle, bilo je jasno već nakon glasovanja o Mariću.
Također je jasno da će oni vjerojatno podržati manje ili više svakog predloženog novog ministra u vladi osim onog koji dolazi iz SDSS-a, kao i da neće podržati riješenja iza koje bi stajala nova moguća (presložena) većina u kojoj njihov glas više ne bi bio neophodan. O ostalim uvjetima neću nagađati.
Guest- Guest
realan vec nakon lokalnih izbora , HDZ izbacivanjem hasana pokazao novo lice bla bla bla...nove mogucnosti bla bla...razgovaramo...blizu smoslidingdoorsoperator wrote:debotoijusto wrote:
Da, ali to tek trebamo vidjeti. No nekako mi se čini da takav scenarij nije osobito realan. Barem kada je neki kraći vremenski period u pitanju.
osim SDP i IDS svi su u igri za 1-2mj.
2014-04-12
Stoji.debotoijusto wrote: HDZ izbacivanjem hasana pokazao novo lice bla bla bla...nove mogucnosti bla bla...razgovaramo...blizu smo
2014-04-11
RayMabus wrote:Stoji.debotoijusto wrote: HDZ izbacivanjem hasana pokazao novo lice bla bla bla...nove mogucnosti bla bla...razgovaramo...blizu smo
dva doktorata lazna imam na temu HDZ
a vidi ovo , da dva mj. bio sam siroke ruke
"Pupovac i manjine, iako sudjeluju u radu Vlade, neće određivati sustav i smjer Vlade. I podsjetio bih na ono što sam već govorio u medijima, da je ovo hrvatska država. Da u Hrvatskoj, uz nacionalne manjine koje imaju itekako zajamčena ustavna prava, odlučuju Hrvatice i Hrvati. I da je ovo naša zemlja, a ne nečija tuđa. I zamislite kako bi to bilo kad bih ja odavde govorio kako će gospodin Vučić rekonstruirati srpsku vladu, tko sam ja da to govorim", rekao je Brkić.
Nije dugo trebalo čekati na Pupovčevu reakciju, no ista je bila pomalo neočekivana.
"Danas ih je više posegnulo za mojim imenom. Ja za njihovim ne kanim posezati. Posebno ne danas i ne ovdje. Danas i ovdje, u Hrvatskoj, za svakog pa i za mene kao njezina državljanina i narodnog zastupnika, postoje neusporedivo važnije stvari i od mojeg imena i od imena onih koji za njim posežu.
U ime tih važnijih stvari odgovorit ću im javnom šutnjom čak i na ono na što u nekim drugim danima i nekim drugim prilikama ne bih šutio", napisao je Pupovac.
2014-04-12
hm...zasto ako je plenki siguran da dobija izbore toliko zudi da ostane na vlasti pa cak riskira istrage i uskok...na svojim vratima...ja bi rekao da on uopce ne vjeruje da bi hdz mogao obraniti vlast na prijevremenim izborima i da zeli nekako doslepati mandat do kraja ili bar na pola mandata
vuksadinare- Posts : 100243
2015-09-08
vuksadinare wrote:hm...zasto ako je plenki siguran da dobija izbore toliko zudi da ostane na vlasti pa cak riskira istrage i uskok...na svojim vratima...
Zato što želi osigurati što je moguće bolje rezultate na novim izborima, a to je moguće jedino ako ima aktivnu inicijativu i osigura izbore u one vrijeme kada to HDZ-u najbolje odgovara.
Kad već izlaziš na izbore poanta je u tome da pobijediš ili barem osiguraš bolji rezultat nego na onim prošlim i tako poboljšaš svoj koalicijski potencijal i profiliraš se kao što je poželjniji mogući partner za koaliciju, da baš ne kažem što je moguće poželjnija udavača.
Također želi ostaviti dojam kako je HDZ (plus aktualni šaroliki partneri) jedina stranka koja nije odgovorna za nove izbore na koje će biti potrošeno oko 120 milijuna kuna, na što je hrvatsko biračko tijelo vrlo osjetljivo i u pravilu kažnjava one koje smatra najodgovornijima za raspisivanje prijevremenih izbora. Doduše, do sada uglavnom na lokalnoj razini.
Također je cilj dodatno izblamirati konkurente odnosno oporbu porazima njihovih inicijativa u Saboru. Birači ne vole gubitnike, pogotovo one kontinuirane. To se može smatrati nekom vrstom proširene predizborne kampanje.
Elementarne stvari.
O istragama i Uskoku po ovim pitanjima u nekom duljem vremenskom periodu i ne sanjaj.
Guest- Guest
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Župan izbačen iz HDZ-a
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
» Kreso Beljak izbacen iz HSS-a
» Boro Grubišić izbačen iz HDSSB-a
» Komentator izbačen sa OI zbog previše mačizma.
» Dujmović definitivno izbačen s HTV-a, Bolković ide dalje
Page 8 of 13