Njonjo sa 880 glasova vodi Sabor
Page 1 of 1
Njonjo sa 880 glasova vodi Sabor
http://www.index.hr/vijesti/clanak/njonjo-je-na-proslim-izborima-dobio-808-glasova-a-sad-je-predsjednik-sabora/968159.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Njonjo sa 880 glasova vodi Sabor
vrhunska država. bpog te jebo da su nas 91-95 vodili Plenković i Njojo, Srbi bi nas pregazili ko plitki potok
Guest- Guest
bitno da ti i ekipa ne bi u vojsku.Pinochet wrote:vrhunska država. bpog te jebo da su nas 91-95 vodili Plenković i Njojo, Srbi bi nas pregazili ko plitki potok
sada bi nas pregazili kao suhi potok.
2014-12-30
jandrokovićpismejker wrote:Koji qrc znaci to NJONJO?
2014-12-30
normalno, samo izdajnici bi ratovali za Njoju i Plenkija. Ja kao pravi patriota i domoljub bi bio partizan. Svatko tko bi puškom čuvao ove na vlasti je izdajnik kao i oni. Domoljubi bi bili protiv Njoje i Plenkijaveber wrote:bitno da ti i ekipa ne bi u vojsku.Pinochet wrote:vrhunska država. bpog te jebo da su nas 91-95 vodili Plenković i Njojo, Srbi bi nas pregazili ko plitki potok
Ni Zrno Žita Okupatoru
Last edited by Pinochet on Sat 6 May - 18:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
Pinochet wrote:normalno, samo izdajnici bi ratovali za Njoju i Plenkija. Ja kao pravi patriota i domoljub bi bio partizan. Svatko tko bi puškom čuvao ove na vlasti je izdajnik kao i oni. Domoljubi bi bili protiv Njoje i Plenkijaveber wrote:bitno da ti i ekipa ne bi u vojsku.Pinochet wrote:vrhunska država. bpog te jebo da su nas 91-95 vodili Plenković i Njojo, Srbi bi nas pregazili ko plitki potok
Ni Zrno Žita Okupatoru
Guest- Guest
znači mogu ratni zakon primjenjivat prema tebi i sličnima?Pinochet wrote:normalno, samo izdajnici bi ratovali za Njoju i Plenkija. Ja kao pravi patriota i domoljub bi bio partizan. Svatko tko bi puškom čuvao ove na vlasti je izdajnik kao i oni. Domoljubi bi bili protiv Njoje i Plenkijaveber wrote:bitno da ti i ekipa ne bi u vojsku.Pinochet wrote:vrhunska država. bpog te jebo da su nas 91-95 vodili Plenković i Njojo, Srbi bi nas pregazili ko plitki potok
Ni Zrno Žita Okupatoru
2014-12-30
njonjavc..to onaj kojeg svi su u skoli nabijali nogom u guzicu?
Guest- Guest
Similar topics
» Njonjo sa Šeksom oktroirao Sabor
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Njonjologija i lex njonjo
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Njonjologija i lex njonjo
Page 1 of 1