Njonjo sa Šeksom oktroirao Sabor
Page 1 of 1
Njonjo sa Šeksom oktroirao Sabor
http://www.index.hr/vijesti/clanak/kaos-u-saboru-zastupnici-lupaju-deru-se-i-svadjaju-jandrokovic-bernardicu-ajde-sjedni-dosadan-si/1009102.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Njonjo sa Šeksom oktroirao Sabor
Njonjo Jandroković, briselski isprdak i suradnik SDB-a vode državu hehehe naravno tema o bugarskim ikonostasima je puno važnija
Kermit-
2014-04-17
Ima još, kako kaže Šeki nema brige stabilna je vlada a egzodus i jad je ionako sport u HrvataEva_ wrote:Fajrunt sam kaj nije.
Kermit-
2014-04-17
pa uključi se, vidiš da si ovdje Pale, sam na svijetuasilovski wrote:Njonjo Jandroković, briselski isprdak i suradnik SDB-a vode državu hehehe naravno tema o bugarskim ikonostasima je puno važnija
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Šeks i Manolić buju svjetlo zgasili.asilovski wrote:Ima još, kako kaže Šeki nema brige stabilna je vlada a egzodus i jad je ionako sport u HrvataEva_ wrote:Fajrunt sam kaj nije.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Jebe im se ko i Mugabeu, mogu tako 30 godinaEva_ wrote:Šeks i Manolić buju svjetlo zgasili.asilovski wrote:Ima još, kako kaže Šeki nema brige stabilna je vlada a egzodus i jad je ionako sport u HrvataEva_ wrote:Fajrunt sam kaj nije.
Kermit-
2014-04-17
Ljudi za sve sisteme. Kameleoni.asilovski wrote:Jebe im se ko i Mugabeu, mogu tako 30 godinaEva_ wrote:Šeks i Manolić buju svjetlo zgasili.asilovski wrote:Ima još, kako kaže Šeki nema brige stabilna je vlada a egzodus i jad je ionako sport u HrvataEva_ wrote:Fajrunt sam kaj nije.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
paradoks: Njemačka upravlja unijom, unija upravlja hrvatskoj, hrvatska vlada je stabilna, njemačka nije.
Stabilna je vlada i u Moldaviji, Malaviju, Mijanmaru...Njemačka je takav sustav da vlada u biti samo usmjeravam, tamo funkcionira pravosuđe, uprava, zdravstvo tj. skoro sve, kod nas ne funkcionira ništa sa ili bez vlademarcellus wrote:paradoks: Njemačka upravlja unijom, unija upravlja hrvatskoj, hrvatska vlada je stabilna, njemačka nije.
Kermit-
2014-04-17
Ala volim kad se Asila toliko uživi kao da toplu vodu otkriva...
Doduše postoje još poneki zabludjeli iz interesa...
Doduše postoje još poneki zabludjeli iz interesa...
darth_vader-
2014-04-17
bude jednom profunkcioniralo... kad budemo dio njemačke...
2015-08-08
Hrvatska ekstremna desanka masturbira na temu da mu strana sila okupira domovinu, what else is new? Jel' može gluplje, upitao bi se čovjek. Pa evo, ovo su mu kolege u retardiranosti ;Pmichaellcmacha wrote:bude jednom profunkcioniralo... kad budemo dio njemačke...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
pa to je jebena činjenica jedino vrijeme u povijesti kad smo bili koliko toliko uređeno društvo je ono kad smo bili dio au carstva... na stranu to što smo istodobno bili izloženi konzervaciji... al ne da mi se tebi objašnjavati o čemu se konkretno radilo... uzmi knjigu pa uči... tj prouči... ne zaziva se nikakva okupacija nego se konstatira činjenično stanje... jebeš državu u kojoj vladaju nacionalne manjine... da mi je netko rekao da će nacionalna manjina biti faktor koji odlučuje tko će u hrvatskoj vladati ja bi ju da me se kojim slučajem pitalo bez borbe predao.... "manjini"...Oh_Femder wrote:Hrvatska ekstremna desanka masturbira na temu da mu strana sila okupira domovinu, what else is new? Jel' može gluplje, upitao bi se čovjek. Pa evo, ovo su mu kolege u retardiranosti ;Pmichaellcmacha wrote:bude jednom profunkcioniralo... kad budemo dio njemačke...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
ima li veće okupacije od ove kojoj svjedočimo i kojoj smo već svjedočili unazad 17 godina gdje lik nosi jezičac prevage za obnašanje državne vlasti a on i još dvoje članova njegove stranke koja predstavlja manjinu koja po popisu broji 160 000 dobije manje od 10% glasova upravo od te manjine... i ti glasovi su uglavnom onih koji hrvatsku ili ne priznaju i ne žive u istoj ili ju jedva jedvice podnose... jebala te okupacija... u 26 tomova a ne slika...
2015-08-08
Mislim ono, ako netko treba uzeti knjigu u ruke, recimo na primjer iz najosnovnije domoljubne stvari kao što su hrvatski jezik i pravopis....michaellcmacha wrote:pa to je jebena činjenica jedino vrijeme u povijesti kad smo bili koliko toliko uređeno društvo je ono kad smo bili dio au carstva... na stranu to što smo istodobno bili izloženi konzervaciji... al ne da mi se tebi objašnjavati o čemu se konkretno radilo... uzmi knjigu pa uči... tj prouči... ne zaziva se nikakva okupacija nego se konstatira činjenično stanje... jebeš državu u kojoj vladaju nacionalne manjine... da mi je netko rekao da će nacionalna manjina biti faktor koji odlučuje tko će u hrvatskoj vladati ja bi ju da me se kojim slučajem pitalo bez borbe predao.... "manjini"...Oh_Femder wrote:Hrvatska ekstremna desanka masturbira na temu da mu strana sila okupira domovinu, what else is new? Jel' može gluplje, upitao bi se čovjek. Pa evo, ovo su mu kolege u retardiranosti ;Pmichaellcmacha wrote:bude jednom profunkcioniralo... kad budemo dio njemačke...
A kad smo već kod domoljublja, priželjkivanje da ti strana sila oduzme nezavisnost je, kako god ti to pokušavao zaspinat i zatrolat, priželjkivanje okupacije, što se sve i u jednom pravnom sistemu na svijetu naziva veleizdajom. Al' dobro, ne prolazi tebi ta informacija kroz tu jednu odumrlu sinapsu pa ti zato i postam za primjer ovu dvojicu, koji su očito na istom tvom genetsko/evolucijskom nivou razvoja ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Korak naprijed,nazad dva.
Probali smo ali nije islo.Pohlepa je pobijedila.
Probali smo ali nije islo.Pohlepa je pobijedila.
vili40-
2015-08-02
A vjerodostojna i domoljubna stranka kojoj stalno rejting raste i kojoj lojtre drze i guzicu spasavaju sds i hns vise ne moze nize pasti.Ili moze?Kod nas je i nemoguce moguce.
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Njonjo sa 880 glasova vodi Sabor
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Evo zašto je nužan spolni odgoj: Godinama pokušavali začeti analnim seksom
» Njonjo prestaje biti Njonjo kad je u pitanju vlastita fotelja i uguzničarska karijera
» Rekoh ja Njonjo da je danas najzreliji političar iz vrha i da ne zaslužuje više naziv Njonjo
» Znakovito!Da li je njonjo počeo spuštati palac dolje Plenkiju?Njonjo na indirektan način podržao Penavinu izjavu dok je Plenki kritizirao Penavu da on neče uređivati stranačku politiku
» Evo zašto je nužan spolni odgoj: Godinama pokušavali začeti analnim seksom
Page 1 of 1