najveca gospa na balkanu
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: najveca gospa na balkanu
M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..Regoč wrote:pismejker wrote:Doppelgänger wrote:Dovoljno je na forumu osjećati se Hrvatom. Kud ćeš većeg dokaza! Jednostavno se izjasniš kao na popisu stanovništva. Poslije sve ide lakše.crvenkasti wrote:Doppelgänger wrote:Nisam srpske nacionanosti. Dokaz ne trebam. Dovoljno (mi) je ustvrditi.
Ni ja. Važno je kako se budala osjeća. Evo, ja kao genetski Hrvat.Lako se izjasniti, ali skužimo vas da niste nakon dva, tri politička očitovanja.
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Politička ocitovanja..A Irud te jebo..a politika vam mjesavina Puffa,nacionalno obojene ljubavi i mrznje...
Rekoh,politi urejom i zaboraviti..tolik oste bitni
Rekoh,politi urejom i zaboraviti..tolik oste bitni
Guest- Guest
Dobro, to kad me karta krene i dzentlemensko povjerenje, to mi je jasno. Ali i dalje ne razumijem čime i kako osim deklariranjem na popisu stanovništva dokazuješ da si Hrvat. Hrvatsvo je druga priča. To lako možeš dokazati i ako si Srbin. To je osjećaj za dom i hrvatsku slogu.
Guest- Guest
Hrvati i Srbi..preveč je to izmiksano da bi se u danasnje vrijeme tvrdilo kako su jasno i odredjeno odvojeni i "čisti" jedni od drugih..tijekom desetljaca,cvala je ljubav izmedju mladih Srbah i mladih Hrvaticah radjala se djeca ljubavi..Doppelgänger wrote:Dobro, to kad me karta krene i dzentlemensko povjerenje, to mi je jasno. Ali i dalje ne razumijem čime i kako osim deklariranjem na popisu stanovništva dokazuješ da si Hrvat. Hrvatsvo je druga priča. To lako možeš dokazati i ako si Srbin. To je osjećaj za dom i hrvatsku slogu.
Guest- Guest
znači ipak nisi dudeta..osim ako je ona đentlmenDoppelgänger wrote:Dobro, to kad me karta krene i dzentlemensko povjerenje, to mi je jasno. Ali i dalje ne razumijem čime i kako osim deklariranjem na popisu stanovništva dokazuješ da si Hrvat. Hrvatsvo je druga priča. To lako možeš dokazati i ako si Srbin. To je osjećaj za dom i hrvatsku slogu.
Guest- Guest
pismejker wrote:M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..Regoč wrote:pismejker wrote:Doppelgänger wrote:Dovoljno je na forumu osjećati se Hrvatom. Kud ćeš većeg dokaza! Jednostavno se izjasniš kao na popisu stanovništva. Poslije sve ide lakše.crvenkasti wrote:
Ni ja. Važno je kako se budala osjeća. Evo, ja kao genetski Hrvat.Lako se izjasniti, ali skužimo vas da niste nakon dva, tri politička očitovanja.
To si skužil na faksu?
pismejker wrote:Doppelgänger wrote:Dovoljno je na forumu osjećati se Hrvatom. Kud ćeš većeg dokaza! Jednostavno se izjasniš kao na popisu stanovništva. Poslije sve ide lakše.
Pa to je istina. Dovoljno je se na popisu stanovništva deklarirati na određeni način i gotovo. Nema posebnog testa koji bi to opredjeljenje doveo u pitanje.
Guest- Guest
Doppelgänger wrote:Srbin (...) za dom i hrvatsku slogu.
Nije da nema i takvih, ali na koliko ih se takvih realno možemo osloniti?
Jok..za shvatiti vas je dovoljno odsluzenje Vrtića...Regoč wrote:pismejker wrote:M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..Regoč wrote:pismejker wrote:Doppelgänger wrote:
Dovoljno je na forumu osjećati se Hrvatom. Kud ćeš većeg dokaza! Jednostavno se izjasniš kao na popisu stanovništva. Poslije sve ide lakše.Lako se izjasniti, ali skužimo vas da niste nakon dva, tri politička očitovanja.To si skužil na faksu?
Guest- Guest
a
jel ima tko iz plemena da se nije ocitovao kao takav i da se laznjak predstavlja kao hrvat il srbin
kad smo vec ocitovanjaRegoč wrote:pismejker wrote:M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..Regoč wrote:pismejker wrote:Doppelgänger wrote:
Dovoljno je na forumu osjećati se Hrvatom. Kud ćeš većeg dokaza! Jednostavno se izjasniš kao na popisu stanovništva. Poslije sve ide lakše.Lako se izjasniti, ali skužimo vas da niste nakon dva, tri politička očitovanja.To si skužil na faksu?
jel ima tko iz plemena da se nije ocitovao kao takav i da se laznjak predstavlja kao hrvat il srbin
Noor wrote:znači ipak nisi dudeta..osim ako je ona đentlmenDoppelgänger wrote:Dobro, to kad me karta krene i dzentlemensko povjerenje, to mi je jasno. Ali i dalje ne razumijem čime i kako osim deklariranjem na popisu stanovništva dokazuješ da si Hrvat. Hrvatsvo je druga priča. To lako možeš dokazati i ako si Srbin. To je osjećaj za dom i hrvatsku slogu.
Prepristojan je za Dudatu, još nikoga nije nazval ustašom. Istina, možda se svladava, možda konačno redovito pije terapiju, a možda me je zavarala.
Poanta svega,zato se i smijem..da sam jace stisnu Kemijskom i napisao HRVAT velikim fontom,bio bi veci Hrvat nego Regoč..slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Doppelgänger wrote:Dovoljno je na forumu osjećati se Hrvatom. Kud ćeš većeg dokaza! Jednostavno se izjasniš kao na popisu stanovništva. Poslije sve ide lakše.
Pa to je istina. Dovoljno je se na popisu stanovništva deklarirati na određeni način i gotovo. Nema posebnog testa koji bi to opredjeljenje doveo u pitanje.
Guest- Guest
Ti si rekao da imaš dokaz ali da ga ne možeš iznijeti na forumu.slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:Doppelgänger wrote:Dovoljno je na forumu osjećati se Hrvatom. Kud ćeš većeg dokaza! Jednostavno se izjasniš kao na popisu stanovništva. Poslije sve ide lakše.
Guest- Guest
ne do bog...prije bih si qurec odsjekel..Leviathan2 wrote:akad smo vec ocitovanjaRegoč wrote:pismejker wrote:M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..Regoč wrote:pismejker wrote:Lako se izjasniti, ali skužimo vas da niste nakon dva, tri politička očitovanja.To si skužil na faksu?
Guest- Guest
Noor wrote:znači ipak nisi dudeta..osim ako je ona đentlmenDoppelgänger wrote:Dobro, to kad me karta krene i dzentlemensko povjerenje, to mi je jasno. Ali i dalje ne razumijem čime i kako osim deklariranjem na popisu stanovništva dokazuješ da si Hrvat. Hrvatsvo je druga priča. To lako možeš dokazati i ako si Srbin. To je osjećaj za dom i hrvatsku slogu.
Džentlemensko povjerenje je ovdje ipak unisex koncept. Ne znam kako bi se moglo posebno nazvati u ženskoj varijanti.
Guest- Guest
zbog kojeg, prvog djela pitanjail drugog :Dpismejker wrote:ne do bog...prije bih si qurec odsjekel..Leviathan2 wrote:akad smo vec ocitovanjaRegoč wrote:pismejker wrote:M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..Regoč wrote:Lako se izjasniti, ali skužimo vas da niste nakon dva, tri politička očitovanja.To si skužil na faksu?
Da, neš ti pameti za skužiti trolove i botove.pismejker wrote:Jok..za shvatiti vas je dovoljno odsluzenje Vrtića...Regoč wrote:pismejker wrote:M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..Regoč wrote:pismejker wrote:Lako se izjasniti, ali skužimo vas da niste nakon dva, tri politička očitovanja.To si skužil na faksu?
Guest- Guest
pismejker wrote:Poanta svega,zato se i smijem..da sam jace stisnu Kemijskom i napisao HRVAT velikim fontom,bio bi veci Hrvat nego Regoč..slidingdoorsoperator wrote:
Ovdje govoriš o konceptu hrvatstva, a ne hrvatskog nacionalnog opredjeljenja, a to nije isto.
Guest- Guest
radi drugog dijela..da se izjasnim kao Srbin ili Hrvat..jel moguc gori izbor???Leviathan2 wrote:zbog kojeg, prvog djela pitanjail drugog :Dpismejker wrote:ne do bog...prije bih si qurec odsjekel..Leviathan2 wrote:akad smo vec ocitovanjaRegoč wrote:pismejker wrote:
M kurca vi kuzite..upravo e tusite u smješi koju gutate kao gladne foke..To si skužil na faksu?
Guest- Guest
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Najveća pretnja BALKANU nije RAT već ono na šta ZAPAD ŽMURI
» GSS - gospa 1 :0
» Gospa i vatrogasci...dosad najbizarniji primjer klerikalizacije
» Gospa odkazuje ukazanja
» gospa nije pomogla
» GSS - gospa 1 :0
» Gospa i vatrogasci...dosad najbizarniji primjer klerikalizacije
» Gospa odkazuje ukazanja
» gospa nije pomogla