Gospa odkazuje ukazanja
Page 1 of 1
Gospa odkazuje ukazanja
[size=40]Teški dani u Međugorju: ukazanja Gospe otkazana do daljnjeg! Vidjelica Mirjana prenosi njezinu zadnju poruku: ‘Vidim lijepe i žalosne stvari...‘[/size]
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/teski-dani-u-medugorju-ukazanja-gospe-otkazana-do-daljnjeg-vidjelica-mirjana-prenosi-njezinu-zadnju-poruku-vidim-lijepe-i-zalosne-stvari-1010248?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/teski-dani-u-medugorju-ukazanja-gospe-otkazana-do-daljnjeg-vidjelica-mirjana-prenosi-njezinu-zadnju-poruku-vidim-lijepe-i-zalosne-stvari-1010248?utm_source=jutarnji.hr&utm_medium=widget&utm_campaign=linkerhanza
catabbath-
2015-08-22
Re: Gospa odkazuje ukazanja
bila je već tema
jebiga ode gospa u samoizolaciju, nema talijanskih turista
jebiga ode gospa u samoizolaciju, nema talijanskih turista
inače u pozadini te priče s gospom je bio sukob lokalnih franjevaca i svećenika poslanih iz Rima od pape a postalo je turistička atrakcija... ok lova je bila dobra, nije da nije. Nema smisla ne zaraditi na turizmu ako se može.
vatikan je u startu rekao da je fake.marcellus wrote:inače u pozadini te priče s gospom je bio sukob lokalnih franjevaca i svećenika poslanih iz Rima od pape a postalo je turistička atrakcija... ok lova je bila dobra, nije da nije. Nema smisla ne zaraditi na turizmu ako se može.
a, kada sam bio u međugorju kupil sam si isusa na križu. florescentan je i piše da svijetli u mraku. fakat svijetli,
2014-12-30
veber wrote:vatikan je u startu rekao da je fake.marcellus wrote:inače u pozadini te priče s gospom je bio sukob lokalnih franjevaca i svećenika poslanih iz Rima od pape a postalo je turistička atrakcija... ok lova je bila dobra, nije da nije. Nema smisla ne zaraditi na turizmu ako se može.
a, kada sam bio u međugorju kupil sam si isusa na križu. florescentan je i piše da svijetli u mraku. fakat svijetli,
Sve je to teški fake.
Ali znas kak' se veli - sto je laz veca, to ljudi u nju vise vjeruju.
Mlatimudani vec skoro dva soma godina prodaju spikicu o bezgresnom zacecu, ozivljavanju mrtvaca, hodanju po vodi, uskrsnucu na nebo i tak' to.
Sve 5, tko voli nek' izvoli.
Guest- Guest
marcellus wrote:inače u pozadini te priče s gospom je bio sukob lokalnih franjevaca i svećenika poslanih iz Rima od pape a postalo je turistička atrakcija... ok lova je bila dobra, nije da nije. Nema smisla ne zaraditi na turizmu ako se može.
Treba dodati i represiju koju su bivse komunjare napravile prema lokalcima umjesto da su pustili sizofrenicare na miru.
I kad to sve smutis dobis fluorescentnog Isusa.
Pinka je pinka.
Guest- Guest
a, tek sada na fotki vidim da bi mogao očistiti staklo s hotbed-a
2014-12-30
Ja odavno pisem o ovome,ali sam bio napadan i etiketiran.
Prozivan antikriston i jugosrbokomunistom i soldateskom.
A sada? Gle cuda perjanice forumaske desnice i burzoazije sprda se sa vidjelicama i ukazanjima.
Kako stvari stoje i najnaivniji duznosnik u Vatikanu digao je ruke od Međugorja.
Ovo je vec duze vrijeme zesca predstava sa elementima komedije,tragedije i lakrdije.
A sada? Gle cuda perjanice forumaske desnice i burzoazije sprda se sa vidjelicama i ukazanjima.
Kako stvari stoje i najnaivniji duznosnik u Vatikanu digao je ruke od Međugorja.
Ovo je vec duze vrijeme zesca predstava sa elementima komedije,tragedije i lakrdije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
jastreb wrote:Ja odavno pisem o ovome,ali sam bio napadan i etiketiran.
Kaj ti brijes?
Guest- Guest
veber wrote:a, tek sada na fotki vidim da bi mogao očistiti staklo s hotbed-a
A fakat bi mogel.
Guest- Guest
veber wrote:a, kaj ti četnik vidiš?
Sav je u kurcu, ne zna vise kak' se zove.
Guest- Guest
moram pazit, imam još samo pol litre nitraSovak wrote:veber wrote:a, tek sada na fotki vidim da bi mogao očistiti staklo s hotbed-a
A fakat bi mogel.
dođe tetrjeb i posiše mi nitro, imam čisti benzin ali i to bi mi polokao.
a ABS najbolje čistiš benzinom, ovaj PLA možeš i glicerinom.
kaj tetrjeb zna kaj je otapalo?
2014-12-30
prostituka?Legendovich wrote:na Čivetu se ovo ukazalo..
2014-12-30
Otkud znanm njen drustveni status??..prefinjeno mi izgleda za prostitutku..vjerovatno cura sa dobrom lozom i podrijetlom..veber wrote:prostituka?Legendovich wrote:na Čivetu se ovo ukazalo..
Guest- Guest
Similar topics
» Papa Franjo neće priznati tzv ukazanja u Međugorju
» GSS - gospa 1 :0
» gospa nije pomogla
» Jutarnji - ukazala se Gospa među izbjeglicama
» najveca gospa na balkanu
» GSS - gospa 1 :0
» gospa nije pomogla
» Jutarnji - ukazala se Gospa među izbjeglicama
» najveca gospa na balkanu
Page 1 of 1