najveca gospa na balkanu
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: najveca gospa na balkanu
epikur37 wrote:veber wrote:regoc je kao i ero.epikur37 wrote:regoch je jamačno hrvat, doduše forsira, možda ima neku drugu etničku pozadinu..
pogle hasančeta nema većeg hrvata ;) :p
regoc se klice mujo hadzislamovic
to je ta sorta 1rb* znao sam ;)
Kažu mi da po obliku glave spadam u te, a sad tko će znati sa sigurnošću.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Eto što pravaštvo učini! Svi se pohrvatiše!!epikur37 wrote:Regoč wrote:epikur37 wrote:regoch je jamačno hrvat, doduše forsira, možda ima neku drugu etničku pozadinu..
pogle hasančeta nema većeg hrvata ;) :pKako me skužil! Zapravo sam Vasilije Zulfikarpašić, od otca rumunjskoga pravoslavnoga Bugarina i majke grčke muhamedanske Albanke.
važnon da si primio hrvatsku nacionalnost....
to je naš asimilacijski potencijal...još među vašim redovima ima i najgorljivijih Hrvata...dobro morate se dokazati i to, al na dobro je ;)
po glavi se odmah skuzi, jos akosi baustelac gen je garant.Regoč wrote:epikur37 wrote:veber wrote:regoc je kao i ero.epikur37 wrote:regoch je jamačno hrvat, doduše forsira, možda ima neku drugu etničku pozadinu..
to je ta sorta 1rb* znao sam ;)Kažu mi da po obliku glave spadam u te, a sad tko će znati sa sigurnošću.
2014-12-30
veber wrote:po glavi se odmah skuzi, jos akosi baustelac gen je garant.Regoč wrote:epikur37 wrote:veber wrote:regoc je kao i ero.epikur37 wrote:regoch je jamačno hrvat, doduše forsira, možda ima neku drugu etničku pozadinu..
to je ta sorta 1rb* znao sam ;)Kažu mi da po obliku glave spadam u te, a sad tko će znati sa sigurnošću.
Bit će. Stari mi je od malena stavljal zaštitnu kacigu na glavu pa se po njoj oblikovala. Sad nema nazad.
Regoč wrote:crvenkasti wrote:Možeš se izjasniti kako želiš, ali definirati i ograničiti sebe tako što ćeš staviti na sebe značku kojom ćeš svakome na prvi pogled pokazivati u koje pleme spadaš je ponižavajuće i dokaz je tvoje bijede.
A to čini svatko onaj tko se ponosi svojom državom i ističe svoju nacionalnu pripadnost.Kozmopolit je onaj tko voli Tatare da ne bi moral voljeti svoga susjeda.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:Regoč wrote:crvenkasti wrote:Možeš se izjasniti kako želiš, ali definirati i ograničiti sebe tako što ćeš staviti na sebe značku kojom ćeš svakome na prvi pogled pokazivati u koje pleme spadaš je ponižavajuće i dokaz je tvoje bijede.
A to čini svatko onaj tko se ponosi svojom državom i ističe svoju nacionalnu pripadnost.Kozmopolit je onaj tko voli Tatare da ne bi moral voljeti svoga susjeda.
Hvala, ali nije moja misal, već Jeana Jacquesa Rousseaua.
jebeš te glave. služe dobro kao bove za sidrenje.
odoh na pučinu.
odoh na pučinu.
2014-12-30
epikur37 wrote:ili crvenkasti...on je toliki hrvat da probija već
Moram stalno biti skoncentriran, inače se zaboravim, i odmah se primjeti.
crvenkasti-
2014-04-17
Regoč wrote:Zafrkavam se, tomu i služi smješko. Priča se da mu je žena puno mlađa, jedva punoljetna pa me ne čude tvoji postupci, ali zar se Kaje ne bojiš?veber wrote:ma marcelu jebem ženu, a čuvam dite.Regoč wrote:Marcel? Ajd, prijatelji ste, ti valjda znaš. Dakle, žena i diete samo maska? Viš ti mladoga dripca kako se prikriva.veber wrote:on je latentni peder.
jebote ja sam ateist pa ne otvaram teme o crkvi.
na debotoa sam mislio.
mlađa jest od mene, malo mlađa i od vebera, ali je punoljetna dvaput i više
Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:Regoč wrote:Zafrkavam se, tomu i služi smješko. Priča se da mu je žena puno mlađa, jedva punoljetna pa me ne čude tvoji postupci, ali zar se Kaje ne bojiš?veber wrote:ma marcelu jebem ženu, a čuvam dite.Regoč wrote:Marcel? Ajd, prijatelji ste, ti valjda znaš. Dakle, žena i diete samo maska? Viš ti mladoga dripca kako se prikriva.veber wrote:on je latentni peder.
jebote ja sam ateist pa ne otvaram teme o crkvi.
na debotoa sam mislio.
Regoč wrote:Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:Regoč wrote:Zafrkavam se, tomu i služi smješko. Priča se da mu je žena puno mlađa, jedva punoljetna pa me ne čude tvoji postupci, ali zar se Kaje ne bojiš?veber wrote:ma marcelu jebem ženu, a čuvam dite.Regoč wrote:
Marcel? Ajd, prijatelji ste, ti valjda znaš. Dakle, žena i diete samo maska? Viš ti mladoga dripca kako se prikriva.
na debotoa sam mislio.
pa ne bi po forumu, ali ima dobar položaj u instituciji koja se bavi znanošću i obrazovanjem
marcellus wrote:Regoč wrote:Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:Regoč wrote:Zafrkavam se, tomu i služi smješko. Priča se da mu je žena puno mlađa, jedva punoljetna pa me ne čude tvoji postupci, ali zar se Kaje ne bojiš?veber wrote:
ma marcelu jebem ženu, a čuvam dite.
na debotoa sam mislio.
pa ne bi po forumu, ali ima dobar položaj u instituciji koja se bavi znanošću i obrazovanjem
uhljeb.
Guest- Guest
marcellus wrote:Regoč wrote:Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:Regoč wrote:Zafrkavam se, tomu i služi smješko. Priča se da mu je žena puno mlađa, jedva punoljetna pa me ne čude tvoji postupci, ali zar se Kaje ne bojiš?veber wrote:
ma marcelu jebem ženu, a čuvam dite.
na debotoa sam mislio.
Jasno, jasno, nisam ni mislil da daš ime, prezime, adresu i OIB, već ovako, načelno; ako pretpostavim da joj je ravnateljica zgodna ženska u četrdesetima, bih li bil u pravu?
Neka je, barem nije iredentistica.Gnječ wrote:marcellus wrote:Regoč wrote:Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:Regoč wrote:
Zafrkavam se, tomu i služi smješko. Priča se da mu je žena puno mlađa, jedva punoljetna pa me ne čude tvoji postupci, ali zar se Kaje ne bojiš?
uhljeb.
Regoč wrote:Neka je, barem nije iredentistica.Gnječ wrote:marcellus wrote:Regoč wrote:Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:
uhljeb.
uhljeb do uhljeba armija uhljebah. jel imaš žuljeve na rukama od silnog pečatiranja? to je već uhljebnički poso za beneficirani radni staž.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Regoč wrote:Neka je, barem nije iredentistica.Gnječ wrote:marcellus wrote:Regoč wrote:
Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?
uhljeb.
uhljeb do uhljeba armija uhljebah. jel imaš žuljeve na rukama od silnog pečatiranja? to je već uhljebnički poso za beneficirani radni staž.
Gnječ wrote:marcellus wrote:Regoč wrote:Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:Regoč wrote:
Zafrkavam se, tomu i služi smješko. Priča se da mu je žena puno mlađa, jedva punoljetna pa me ne čude tvoji postupci, ali zar se Kaje ne bojiš?
uhljeb.
bez brige ne radi u ministarstvu nego u stručnoj instituciji (ministarstvo je politička)
Ma uhljeb, sad će to Gnječ objasniti. A tek Aben!marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:Regoč wrote:Rane četrdesete? Čim se bavi? Osim tobom i klinkom?marcellus wrote:
uhljeb.
bez brige ne radi u ministarstvu nego u stručnoj instituciji (ministarstvo je politička)
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Najveća pretnja BALKANU nije RAT već ono na šta ZAPAD ŽMURI
» GSS - gospa 1 :0
» Gospa i vatrogasci...dosad najbizarniji primjer klerikalizacije
» Gospa odkazuje ukazanja
» gospa nije pomogla
» GSS - gospa 1 :0
» Gospa i vatrogasci...dosad najbizarniji primjer klerikalizacije
» Gospa odkazuje ukazanja
» gospa nije pomogla
Page 7 of 7