Sacha se prodao za pošteno suđenje
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sacha se prodao za pošteno suđenje
Najvažnije je da je HDZ ostao na vlasti i da je spriječen dolazak jugo-orijentacije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eroo wrote:Zašto je HDZ uopće glasovao?
.
to se tebe ne tiče ti si slovenac na mješalici.
Last edited by Gnječ on 4/5/2017, 12:38; edited 1 time in total
Guest- Guest
asilovski wrote:Naš personal Njonjo hehehe danas je obranjena mafijaška revolucija, mogla bi pasti neka masna pangerika Plenkiju i Ministru, pa ako ga se sete na dan partije ako neto je bila njegova dužnostepikur37 wrote:asilovski wrote:heheheh dobro da nije rat i tu bi našao opravdanje za novosadski korupus, a reci jel kompetentan mafijaški računovođa?marcellus wrote:SDP je prodao njega, poslali ga da robija za drugove, on je prodao njih.
logično.
marc na braniku partije, da ga ne znam rekao bih da je jadroković osobno :)
a ne, ja sam da ova vlada s plenkijem ode, ali ne da preuzme još gori šljam od mosta.
idemo na izbore, sve pet.
heheheheh u biti glasao je za sebe jer ako se raspusti sabor nema plaće, a on ne zna u biti ništa raditivili40 wrote:evo upravo Sacha objašnjava da je bio zabrinut za troškove novih izbora...ahahahahahaha
Kermit-
2014-04-17
kako koga briga?..sto ce mu onda maric ako vlada padne...tu ce se tek vidjeti pravo stanje stvari tko ce komu i tko ce za koga..maric je tek samo kotacic..asilovski wrote:Ma hajde koga briga Plenki je novi car zločinačke, a sačuvao je i malog računovođu sa todinim knjigamavuksadinare wrote:quratz..ide povjerenje i vladi na glčasovanje..ej tek pocelo...vili40 wrote:i to je gotovo,Plenki & prodane duše mogu sad u miru nastaviti sa devastacijom države i pljačkom naroda.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Istina, eto čovjek ima stav. Svaka čast! Iako je budala, pohvale na vjerodostojnosti. To je u HDZ-u rijetka pojava.vuksadinare wrote:kud okrenes..ostade glasnovic u tom kokosinjcu jedini posteni...'ko vas jebe sve odo ja'...cqak ni pernar nije imao hrabrsoti nesto takvo napraviti..asilovski wrote:Boža je propo nije skontao da iza hadezea stoji DORH i naš Njonjo hehehehvuksadinare wrote:nego nesto bozo problijedio..a dje maras nesato..jucer je slavodobitno izgovarao imamo dovoljno glasova za rusenje marica....koji likovi
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
i apsolutno sam protiv žrtvenih jaraca i protiv bacanja ljudi lavovima u areni da bi se zadovoljilo svjetinu.
marićeva jedina prava krivnja je što je za razliku od marasa, bulja i sličnih sposoban, on može sutra u privatnom sektoru zarađivati tri ministarske plaće.
a gdje će maras?
marićeva jedina prava krivnja je što je za razliku od marasa, bulja i sličnih sposoban, on može sutra u privatnom sektoru zarađivati tri ministarske plaće.
a gdje će maras?
kakve izbore?marcellus wrote:asilovski wrote:Naš personal Njonjo hehehe danas je obranjena mafijaška revolucija, mogla bi pasti neka masna pangerika Plenkiju i Ministru, pa ako ga se sete na dan partije ako neto je bila njegova dužnostepikur37 wrote:asilovski wrote:heheheh dobro da nije rat i tu bi našao opravdanje za novosadski korupus, a reci jel kompetentan mafijaški računovođa?marcellus wrote:SDP je prodao njega, poslali ga da robija za drugove, on je prodao njih.
logično.
marc na braniku partije, da ga ne znam rekao bih da je jadroković osobno :)
a ne, ja sam da ova vlada s plenkijem ode, ali ne da preuzme još gori šljam od mosta.
idemo na izbore, sve pet.
Neće biti izbora nego Pupi i Vrdoljak dolaze umjesto Mosta ti si zato i piši kako su i oni kompetentni hehehe
Kermit-
2014-04-17
Kao i većina njih. Sad su ušli i tko zna kad će opet. Ne zbog toga kaj bi se biračko tijelo moglo opametiti, nego doći će Rusi, a onda nema parlamenta više, nego u Sibir po drva.asilovski wrote:heheheheh u biti glasao je za sebe jer ako se raspusti sabor nema plaće, a on ne zna u biti ništa raditivili40 wrote:evo upravo Sacha objašnjava da je bio zabrinut za troškove novih izbora...ahahahahahaha
2017-03-21
nije on vise clan hdz-a...nego ocekivao sam i da ce bar pernar nesto takvo uciniti kad je najvaznije..ali covjek pade na vaznom ispitu....jebes onda one cirkusarije sa iznosenjem...pizzaje ucinila svoje..Eva_ wrote:Istina, eto čovjek ima stav. Svaka čast! Iako je budala, pohvale na vjerodostojnosti. To je u HDZ-u rijetka pojava.vuksadinare wrote:kud okrenes..ostade glasnovic u tom kokosinjcu jedini posteni...'ko vas jebe sve odo ja'...cqak ni pernar nije imao hrabrsoti nesto takvo napraviti..asilovski wrote:Boža je propo nije skontao da iza hadezea stoji DORH i naš Njonjo hehehehvuksadinare wrote:nego nesto bozo problijedio..a dje maras nesato..jucer je slavodobitno izgovarao imamo dovoljno glasova za rusenje marica....koji likovi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
marcellus wrote:i apsolutno sam protiv žrtvenih jaraca i protiv bacanja ljudi lavovima u areni da bi se zadovoljilo svjetinu.
a gdje će maras?
ja bi im sa mačetom presjekao ruke i noge.
Guest- Guest
aj ne seri Marić je ubačen u vladu jedino i isključivo kako bi pomagao i prikrivao, a u tolikom je sukobu interesa da bi se brdo moglo napraviti, ali no sada ćeš gledati Pupija i Vrdoljaka, te našeg mafijaškog računovođu kako nadgledaju lopovluk do sada u neviđenoj veličini i oblikumarcellus wrote:i apsolutno sam protiv žrtvenih jaraca i protiv bacanja ljudi lavovima u areni da bi se zadovoljilo svjetinu.
a gdje će maras?
Kermit-
2014-04-17
Temelj čega, kad čovjek kaže da o ničem nije imao pojma, a bio direktor strateških ulaganja? Vidi gdje je firmu odvelo njegovo znanje i silna pamet.marcellus wrote:i apsolutno sam protiv žrtvenih jaraca i protiv bacanja ljudi lavovima u areni da bi se zadovoljilo svjetinu.
a gdje će maras?
2017-03-21
Eva_ wrote:Temelj čega, kad čovjek kaže da o ničem nije imao pojma, a bio direktor strateških ulaganja? Vidi gdje je firmu odvelo njegovo znanje i silna pamet.marcellus wrote:i apsolutno sam protiv žrtvenih jaraca i protiv bacanja ljudi lavovima u areni da bi se zadovoljilo svjetinu.
a gdje će maras?
čovjek zna znanje. đezbar iz broda.
Guest- Guest
loptu spustiti na zemlju,u svakom slučaju Plenkiju,Mariću i Dalićkoj od danas predstoji pakao.
vili40-
2015-08-02
CEO koji je upravo zadužen za nešto gdje jne Agrokor potpuno propao hehehe tipično hadeze trolanje, mene jedino čudi marcel da nama baca takve šabanske trice koje su inače namijenjene za krezubo stranačko tijeloEva_ wrote:Temelj čega, kad čovjek kaže da o ničem nije imao pojma, a bio direktor strateških ulaganja? Vidi gdje je firmu odvelo njegovo znanje i silna pamet.marcellus wrote:i apsolutno sam protiv žrtvenih jaraca i protiv bacanja ljudi lavovima u areni da bi se zadovoljilo svjetinu.
a gdje će maras?
Kermit-
2014-04-17
Sve je to trgovina ništa drugo, karakteran čovjek ne može opstati u politici bar ne ovdje, možda negdje u normalnim državama sa normalnim društvom i može.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
Inače jedino je Glasnović ostao dosljedan, Esih i Hasanče se kupiše za dolar više. Iako je sve troje za radikalnije krilo HSP-a ali ajde...
2015-09-09
Nikakav pakao danas su ono dobili vjetar u leđa, a sada što predstoji je nesmetani lopovluk i rastakanje, jer Vrdoljak se neće nikad buniti dok ima pune đepove, sada se ne bi čudio hapšenjima mostovaca, zapravo danas smo prešli iz kvazi demokracije u polutiranijuvili40 wrote:loptu spustiti na zemlju,u svakom slučaju Plenkiju,Mariću i Dalićkoj od danas predstoji pakao.
Kermit-
2014-04-17
newuser wrote:Sve je to trgovina ništa drugo, karakteran čovjek ne može opstati u politici bar ne ovdje, možda negdje u normalnim državama sa normalnim društvom i može.
ok trgovina konzum al barem da kupuju hrvatsko nego kupuju Be i Ha šrot političare. 90% političara u RH-NDH je iz Be i Ha.
Guest- Guest
asilovski wrote:Nikakav pakao danas su ono dobili vjetar u leđa, a sada što predstoji je nesmetani lopovluk i rastakanje, jer Vrdoljak se neće nikad buniti dok ima pune đepove, sada se ne bi čudio hapšenjima mostovaca, zapravo danas smo prešli iz kvazi demokracije u polutiranijuvili40 wrote:loptu spustiti na zemlju,u svakom slučaju Plenkiju,Mariću i Dalićkoj od danas predstoji pakao.
Nitko ništa nije dobio samo je Marić ostao ministar, većine vjerojatno nitko nema tako da su izbori realna opcija ali opet ti isti q. bili izbori ili ne kakve ti konkretne promjene očekuješ?
2015-09-09
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Suđenje za zločin u Trusini: Ališpago zbog šećera slabo pamti i ne može na suđenje (nakon 26 godina?)
» Philip Van Cleave with Sacha Baron Cohen: Dajte pištolje trogodišnjacima!
» ako nikako onda pošteno
» Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
» Neprofitna Dunja će vratiti novac državi. Pošteno.
» Philip Van Cleave with Sacha Baron Cohen: Dajte pištolje trogodišnjacima!
» ako nikako onda pošteno
» Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
» Neprofitna Dunja će vratiti novac državi. Pošteno.
Page 3 of 8