Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
Page 1 of 1
Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
https://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/greske-su-sastavni-dio-sporta
Evo objektivan članak za sve nevjernike. Dakle sudac je jedino to pogriješio u cijeloj utakmici, a sve ostalo je točno dosudio.
Uglavnom lijepo napisan članak i šamarčina svim mrziteljima dinama.
Evo objektivan članak za sve nevjernike. Dakle sudac je jedino to pogriješio u cijeloj utakmici, a sve ostalo je točno dosudio.
Uglavnom lijepo napisan članak i šamarčina svim mrziteljima dinama.
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
Dinamo je za mene otpisan za sva vremena.
Poštujem Dinamo iz doba SFRJ,kada su bili klub za svaki rešpekt,ali ovo danas je teška močvara.
Poštujem Dinamo iz doba SFRJ,kada su bili klub za svaki rešpekt,ali ovo danas je teška močvara.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Navedi mi jedan klub sa prostora ex yu koji svake godine igra LPjastreb wrote:Dinamo je za mene otpisan za sva vremena.
Guest- Guest
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Greske su sastavni dio Sporta istina, a sudacke greske na stetu Dinamovih suparnika su sastavni dio HNL-a.
Guest- Guest
Dobro ne pratim baš, al često ih vidim u LP u zadnjih 6 godina.Roy_Bean wrote:svake godine?
nemoj se brukati...
Guest- Guest
i?Što vidiš?Marx wrote:Dobro ne pratim baš, al često ih vidim u LP u zadnjih 6 godina.Roy_Bean wrote:svake godine?
nemoj se brukati...
vili40-
2015-08-02
Roy_Bean wrote:svake godine?
nemoj se brukati...
Čudi me da padas na stare trollere...
darth_vader-
2014-04-16
lako što se ti čudiš, ali ovo i mene začuđava...jasambrend wrote:Roy_Bean wrote:svake godine?
nemoj se brukati...
Čudi me da padas na stare trollere...
Majti manki prognosticar...Još nismo ubrali čiji je alter...
darth_vader-
2014-04-16
Vidim ekipu koja često igra u najelitnijem europskom natjecanju, a dolazi iz male Hrvatske.vili40 wrote:i?Što vidiš?Marx wrote:Dobro ne pratim baš, al često ih vidim u LP u zadnjih 6 godina.Roy_Bean wrote:svake godine?
nemoj se brukati...
Guest- Guest
tamo im nije mjesto,ukupni skor u golovima im je za tih par godina 2-374.Za rubriku vjerovali ili neMarx wrote:Vidim ekipu koja često igra u najelitnijem europskom natjecanju, a dolazi iz male Hrvatske.vili40 wrote:i?Što vidiš?Marx wrote:Dobro ne pratim baš, al često ih vidim u LP u zadnjih 6 godina.Roy_Bean wrote:svake godine?
nemoj se brukati...
vili40-
2015-08-02
Kad partizan ili zvezda budu igrali onda se javi, a do tad tišina. Dinamo je ponos Hrvatske.vili40 wrote:tamo im nije mjesto,ukupni skor u golovima im je za tih par godina 2-374.Za rubriku vjerovali ili neMarx wrote:Vidim ekipu koja često igra u najelitnijem europskom natjecanju, a dolazi iz male Hrvatske.vili40 wrote:i?Što vidiš?Marx wrote:Dobro ne pratim baš, al često ih vidim u LP u zadnjih 6 godina.Roy_Bean wrote:svake godine?
nemoj se brukati...
Guest- Guest
Similar topics
» Strava u Vinkovcima
» Rimski sarkofag u Vinkovcima
» antifašistička rijeka objavila rat vinkovcima
» ako nikako onda pošteno
» Sacha se prodao za pošteno suđenje
» Rimski sarkofag u Vinkovcima
» antifašistička rijeka objavila rat vinkovcima
» ako nikako onda pošteno
» Sacha se prodao za pošteno suđenje