Sacha se prodao za pošteno suđenje
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sacha se prodao za pošteno suđenje
svi su zaboravili presicu plenkija sa drugom Cvitom iz NKVD-a, nije mi jasno kako Marcelijus nije obradio ovu izvrsnu gulag operaciju hadezeja i katoličke uljudbe hehehe
Kermit-
2014-04-17
pobjegulja konačno našao nekog sličnog...Eroo wrote:Prijatelj su ga žrtvovali kao žrtveno janje....Koji bljak karakteri, jebate.
Trebao ih je javno poslati u tpm.
sitting_bull-
2015-09-28
da saborska trgovina... ovdje miriše na koaliciju sudbene i zakonodavne vlastiepikur37 wrote:Eva_ wrote:Hehe, i Zoki nije bio u pravu kad je kazao slučajna država, ha. Ma, svakim danom sve vidljivije je koja je ovo k+ vukojebina.mutava baštarda wrote:Sad bi mogao umjesto 3 dobiti 1.99 godina zatvora
Dobro eva, u pitanju je obična saborska trgovina i prelamanje kaj se odmah dižeš na državu...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ucijenili su ga, pa samo vidi presicu sa cvitom i sve je jasno mi živimo u tiraniji kleptomanamutava baštarda wrote:da saborska trgovina... ovdje miriše na koaliciju sudbene i zakonodavne vlastiepikur37 wrote:Eva_ wrote:Hehe, i Zoki nije bio u pravu kad je kazao slučajna država, ha. Ma, svakim danom sve vidljivije je koja je ovo k+ vukojebina.mutava baštarda wrote:Sad bi mogao umjesto 3 dobiti 1.99 godina zatvora
Dobro eva, u pitanju je obična saborska trgovina i prelamanje kaj se odmah dižeš na državu...
Kermit-
2014-04-17
“Da, potpisao sam zahtjev za smjenom Zdravka Marića ali jučer kad sam čuo raspravu shvatio sam da nema argumenata za smjenu.”
Jučer kad je vidio Cvitana i Šekia u kožnim odelima hehe što je najtužnije ovakvoj državi se vesele Marcelijus i Tre potpuno korumpiranoj prćiju iz koje pola stanonovništva bježi ili je u zbjegumutava baštarda wrote:“Da, potpisao sam zahtjev za smjenom Zdravka Marića ali jučer kad sam čuo raspravu shvatio sam da nema argumenata za smjenu.”
Kermit-
2014-04-17
Tomislav Saucha završio u bolnici
TOMISLAV Saucha završio je u bolnici, saznaje Index. Saucha je doveden u Kliničku bolnicu Dubrava nakon što mu je navodno pozlilo. Kako saznajemo, napravit će mu se pretrage i najvjerojatnije će biti zadržan.
Uskoro opširnije...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-tomislav-saucha-zavrsio-u-bolnici/967818.aspx
TOMISLAV Saucha završio je u bolnici, saznaje Index. Saucha je doveden u Kliničku bolnicu Dubrava nakon što mu je navodno pozlilo. Kako saznajemo, napravit će mu se pretrage i najvjerojatnije će biti zadržan.
Uskoro opširnije...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/index-doznaje-tomislav-saucha-zavrsio-u-bolnici/967818.aspx
Guest- Guest
Hdz ga izgleda debelo pritisnuo....jadan covjek, ne e se u ovledo.moci povledafi eno ga i na hitnoj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nije on za politiku.
Zaista bolje da se povuce, kako je i sam najavio.
Zaista bolje da se povuce, kako je i sam najavio.
2014-04-12
Pernar: Saucha je sada pod zaštitom najveće mafijaške organizacije u državi
"Branio sam Sauchu koliko god sam mogao u slučaju Dnevnice jer sam znao što će se dogoditi ukoliko se osjeti usamljeno i pritisnut. Kod prvog skidanja imuniteta sam sav pritisak skrenuo na sebe i došao u poziciju da ljudi napadaju mene umjesto njega jer ga branim.
To je bila strateška odluka s ciljem da se spriječi njegova izolacija i neprijateljsko preuzimanje od strane HDZ-a. Na kraju su i u klubu SDP-a shvatili što radim i stali uz mene kod drugog skidanja imuniteta Sauchi. Međutim, sve to nije bilo dovoljno.
Tužan sam jer nisam uspio u onome što sam pokušavao. Barem znam da sam dao sve od sebe.
Naša mu pomoć nažalost više neće biti potrebna, sada je pod zaštitom najveće mafijaške organizacije u državi", napisao je Pernar.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-saucha-je-sada-pod-zastitom-najvece-mafijaske-organizacije-u-drzavi/967844.aspx
"Branio sam Sauchu koliko god sam mogao u slučaju Dnevnice jer sam znao što će se dogoditi ukoliko se osjeti usamljeno i pritisnut. Kod prvog skidanja imuniteta sam sav pritisak skrenuo na sebe i došao u poziciju da ljudi napadaju mene umjesto njega jer ga branim.
To je bila strateška odluka s ciljem da se spriječi njegova izolacija i neprijateljsko preuzimanje od strane HDZ-a. Na kraju su i u klubu SDP-a shvatili što radim i stali uz mene kod drugog skidanja imuniteta Sauchi. Međutim, sve to nije bilo dovoljno.
Tužan sam jer nisam uspio u onome što sam pokušavao. Barem znam da sam dao sve od sebe.
Naša mu pomoć nažalost više neće biti potrebna, sada je pod zaštitom najveće mafijaške organizacije u državi", napisao je Pernar.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pernar-saucha-je-sada-pod-zastitom-najvece-mafijaske-organizacije-u-drzavi/967844.aspx
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
On je gotov tko zna kako su mu hadezeovci prijetili, pa kontam da je kaz. postupak od početka iniciran zbog ovoga o o Cvitan sa premijerom o opor i hehe no našim bot sendvičarima je to sasvim normalnoepikur37 wrote:Hdz ga izgleda debelo pritisnuo....jadan covjek, ne e se u ovledo.moci povledafi eno ga i na hitnoj
Kermit-
2014-04-17
Dobro mu je Bunjac rekao:
http://totalinfo.hr/branimir-bunjac-u-maniri-cose-nostre-rekli-su-sauchi-otprilike-biraj-remetinec-ili-maric/
http://totalinfo.hr/branimir-bunjac-u-maniri-cose-nostre-rekli-su-sauchi-otprilike-biraj-remetinec-ili-maric/
Kermit-
2014-04-17
Ali Sale je glup jer ce opet ici u tvorzu njemu nema garanta a Cosa Hadeze ionako ne preza niti pred najgorim zločinima i izdajama a ovo je njima pičkin dim
Kermit-
2014-04-17
možda stvarno nisu, možda je ovo njegova odmazda SDPu, jer su ga ostavili na vjetrometiniasilovski wrote:On je gotov tko zna kako su mu hadezeovci prijetili, pa kontam da je kaz. postupak od početka iniciran zbog ovoga o o Cvitan sa premijerom o opor i hehe no našim bot sendvičarima je to sasvim normalnoepikur37 wrote:Hdz ga izgleda debelo pritisnuo....jadan covjek, ne e se u ovledo.moci povledafi eno ga i na hitnoj
Guest- Guest
Ma daj molim te jesi ga jučer vidjela? Osim toga danas mu je pozlilo to se ne događa onima u osveti nego izdajicamaNoor wrote:možda stvarno nisu, možda je ovo njegova odmazda SDPu, jer su ga ostavili na vjetrometiniasilovski wrote:On je gotov tko zna kako su mu hadezeovci prijetili, pa kontam da je kaz. postupak od početka iniciran zbog ovoga o o Cvitan sa premijerom o opor i hehe no našim bot sendvičarima je to sasvim normalnoepikur37 wrote:Hdz ga izgleda debelo pritisnuo....jadan covjek, ne e se u ovledo.moci povledafi eno ga i na hitnoj
Kermit-
2014-04-17
...i onima koji iz gorućeg osobnog interesa postupe kontra uvjerenja, svjesno, znajući kakav ih linč čeka, u stvari linčujeasilovski wrote:Ma daj molim te jesi ga jučer vidjela? Osim toga danas mu je pozlilo to se ne događa onima u osveti nego izdajicamaNoor wrote:možda stvarno nisu, možda je ovo njegova odmazda SDPu, jer su ga ostavili na vjetrometiniasilovski wrote:On je gotov tko zna kako su mu hadezeovci prijetili, pa kontam da je kaz. postupak od početka iniciran zbog ovoga o o Cvitan sa premijerom o opor i hehe no našim bot sendvičarima je to sasvim normalnoepikur37 wrote:Hdz ga izgleda debelo pritisnuo....jadan covjek, ne e se u ovledo.moci povledafi eno ga i na hitnoj
Asila, proširi logiku malo
Guest- Guest
Sigurno je našel glavu pesa u krevetu, jer sumnjam da ima konja. Cosa nostra & Camorra daju ponudu koja se ne odbija.asilovski wrote:svi su zaboravili presicu plenkija sa drugom Cvitom iz NKVD-a, nije mi jasno kako Marcelijus nije obradio ovu izvrsnu gulag operaciju hadezeja i katoličke uljudbe heheh
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Mačke. Marcellus ima mačka.Eva_ wrote:Sigurno je našel glavu pesa u krevetu,asilovski wrote:svi su zaboravili presicu plenkija sa drugom Cvitom iz NKVD-a, nije mi jasno kako Marcelijus nije obradio ovu izvrsnu gulag operaciju hadezeja i katoličke uljudbe heheh
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne on, nego Saucha. Marčelo je dobil sendvič i šunkicu pride.jastreb wrote:Mačke. Marcellus ima mačka.Eva_ wrote:Sigurno je našel glavu pesa u krevetu,asilovski wrote:svi su zaboravili presicu plenkija sa drugom Cvitom iz NKVD-a, nije mi jasno kako Marcelijus nije obradio ovu izvrsnu gulag operaciju hadezeja i katoličke uljudbe heheh
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Suđenje za zločin u Trusini: Ališpago zbog šećera slabo pamti i ne može na suđenje (nakon 26 godina?)
» Philip Van Cleave with Sacha Baron Cohen: Dajte pištolje trogodišnjacima!
» ako nikako onda pošteno
» Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
» Neprofitna Dunja će vratiti novac državi. Pošteno.
» Philip Van Cleave with Sacha Baron Cohen: Dajte pištolje trogodišnjacima!
» ako nikako onda pošteno
» Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
» Neprofitna Dunja će vratiti novac državi. Pošteno.
Page 7 of 8