Sacha se prodao za pošteno suđenje
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Sacha se prodao za pošteno suđenje
Laže Marcel:bora-corba wrote:tačno, i Lehman brothers su propali u dva dana, dva dana prije bankrota su svi izveštaji pokazivali plus. Menađeri ne proglasuju bankrot nego neko izvana mora da stisne, banke, dobavljači, država, konkurencija.marcellus wrote:
što se tiče agrokora, on je odande zgibao puno prije nego je govno uletjelo u ventilator, dakle nanjušio je kamo to ide
"2012. godine kada je došlo do smjene vlasti, zaposlio se u Agrokoru kao izvršni direktor zadužen za tržište kapitala (odnosi s investitorima, međunarodno financiranje). Na tom mjestu ostao je sve do 2016. godine."
Ja sam u jesen 2015.g. osobno od menađera saznao da Agrokor propada i to već 2 godine, znači bradavičar je došao tamo da produži agoniju, prikrije, sranja te izvuče što više para, jedino ako Marcwel misli da je Agroko propao u veljači 2017.g. a u tome slučaju može odmah da se javi kao kitolovac na Grenland
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Boli ga kurac Šeki je garantirao sa Cvitanom u 4 okaEva_ wrote:A i Saucha s ovim je samo potvrdio krivicu. Da je nevin ne bi se prodao.
Kermit-
2014-04-17
Sanader:Bagdadi,imam zadatak za tebe?
Bagdadi:Reci?
Sanader:Raznesi se u Saboru?
Bagdadi:Može.ćaća akbar
Plenki:ćaća?
Sanader:a?
Plenki:ćaća,uspio sam kažu svi da sam isti ti
Sanader:Postoji jedna mala razlika ali ne želim te zamarat
Plenki:ćaća,ne zamaraš...reci slobodno
Sanader:Ja sam nevin
Bagdadi:Reci?
Sanader:Raznesi se u Saboru?
Bagdadi:Može.ćaća akbar
Plenki:ćaća?
Sanader:a?
Plenki:ćaća,uspio sam kažu svi da sam isti ti
Sanader:Postoji jedna mala razlika ali ne želim te zamarat
Plenki:ćaća,ne zamaraš...reci slobodno
Sanader:Ja sam nevin
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Agrokor ne plaća svoje obveze na vrijeme više od desetljeća. Kasni po 360 dana vjerovnicima ili ih plaća kompenzacijama roba. Za mandarine ponudi plaćanje u brašnu, i sl. perverzije. Agrokor je bacio hrvatsko gospodarstvo na koljena uništavajući svaku konkurenciju u maloprodaji, npr. a država mu je pri tome držala lojtre. To svi u HR znaju, jedino Marčelo i Kolinda o tome niš donedavno nisu znali. Alise u zemlji čudesa.asilovski wrote:Laže Marcel:bora-corba wrote:tačno, i Lehman brothers su propali u dva dana, dva dana prije bankrota su svi izveštaji pokazivali plus. Menađeri ne proglasuju bankrot nego neko izvana mora da stisne, banke, dobavljači, država, konkurencija.marcellus wrote:
što se tiče agrokora, on je odande zgibao puno prije nego je govno uletjelo u ventilator, dakle nanjušio je kamo to ide
"2012. godine kada je došlo do smjene vlasti, zaposlio se u Agrokoru kao izvršni direktor zadužen za tržište kapitala (odnosi s investitorima, međunarodno financiranje). Na tom mjestu ostao je sve do 2016. godine."
Ja sam u jesen 2015.g. osobno od menađera saznao da Agrokor propada i to već 2 godine, znači bradavičar je došao tamo da produži agoniju, prikrije, sranja te izvuče što više para, jedino ako Marcwel misli da je Agroko propao u veljači 2017.g. a u tome slučaju može odmah da se javi kao kitolovac na Grenland
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Eva_ wrote:Agrokor ne plaća svoje obveze na vrijeme više od desetljeća. Kasni po 360 dana vjerovnicima ili ih plaća kompenzacijama roba. Za mandarine ponudi plaćanje u brašnu, i sl. perverzije. Agrokor je bacio hrvatsko gospodarstvo na koljena uništavajući svaku konkurenciju u maloprodaji, npr. a država mu je pri tome držala lojtre. To svi u HR znaju, jedino Marčelo i Kolinda o tome niš donedavno nisu znali. Alise u zemlji čudesa.asilovski wrote:Laže Marcel:
Kako sad, šta nije Agrokor bio prvi na Balkanu, pokupovo bivšu Jugu i spado među prvih 50 u svetu?
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
morao je netko zamjenit babu i agrokomerc..bora-corba wrote:Eva_ wrote:Agrokor ne plaća svoje obveze na vrijeme više od desetljeća. Kasni po 360 dana vjerovnicima ili ih plaća kompenzacijama roba. Za mandarine ponudi plaćanje u brašnu, i sl. perverzije. Agrokor je bacio hrvatsko gospodarstvo na koljena uništavajući svaku konkurenciju u maloprodaji, npr. a država mu je pri tome držala lojtre. To svi u HR znaju, jedino Marčelo i Kolinda o tome niš donedavno nisu znali. Alise u zemlji čudesa.asilovski wrote:Laže Marcel:
Kako sad, šta nije Agrokor bio prvi na Balkanu, pokupovo bivšu Jugu i spado među prvih 50 u svetu?
2015-09-08
To što je to pisalo u Glasu koncila i HDzov glasilima, ne znači i da je to istina.bora-corba wrote:Eva_ wrote:Agrokor ne plaća svoje obveze na vrijeme više od desetljeća. Kasni po 360 dana vjerovnicima ili ih plaća kompenzacijama roba. Za mandarine ponudi plaćanje u brašnu, i sl. perverzije. Agrokor je bacio hrvatsko gospodarstvo na koljena uništavajući svaku konkurenciju u maloprodaji, npr. a država mu je pri tome držala lojtre. To svi u HR znaju, jedino Marčelo i Kolinda o tome niš donedavno nisu znali. Alise u zemlji čudesa.asilovski wrote:Laže Marcel:
2017-03-21
U biti Toda i Co. su počinili cijelu glavu XXXIV i to k.d. protiv gospodarstva, a po meni oni su zločinačka skupina koja je počinila k.d. protiv RH-a, a ovo je danas sa Sauchom je k.d. iz čl. 339. Podmićivanje zastupnika
Kermit-
2014-04-17
mafija jaše dalje...
sitting_bull-
2015-09-28
Gazda bi trebal, da je država država, a ne udbaška prćija, robijat skupa s cijelim tornejem do kraja života. Državu su opljačkali i direktni krivci za iseljenje najmanje 200 k mladih ljudi iz zemlje.asilovski wrote:U biti Toda i Co. su počinili cijelu glavu XXXIV i to k.d. protiv gospodarstva, a po meni oni su zločinačka skupina koja je počinila k.d. protiv RH-a, a ovo je danas sa Sauchom je k.d. iz čl. 339. Podmićivanje zastupnika
2017-03-21
Možda mu daju i da obrađuje putne naloge HDZ-ovaca.asilovski wrote:Boli ga kurac Šeki je garantirao sa Cvitanom u 4 okaEva_ wrote:A i Saucha s ovim je samo potvrdio krivicu. Da je nevin ne bi se prodao.
2017-03-21
jednom prilikom mi je moj odvjetnik rekao..'drag si ti meni ali jos draza mi je lova'Eva_ wrote:Gazda bi trebal, da je država država, a ne udbaška prćija, robijat skupa s cijelim tornejem do kraja života. Državu su opljačkali i direktni krivci za iseljenje najmanje 200 k mladih ljudi iz zemlje.asilovski wrote:U biti Toda i Co. su počinili cijelu glavu XXXIV i to k.d. protiv gospodarstva, a po meni oni su zločinačka skupina koja je počinila k.d. protiv RH-a, a ovo je danas sa Sauchom je k.d. iz čl. 339. Podmićivanje zastupnika
2015-09-08
kad sam ga pitao zasto..on mi ej rekao jer mi ti mozes priustiti dobru jebalju i rucak u skupom restoranu i dobar auto..ne mozes..a lova moze..
2015-09-08
Ma nisam ni sumnjala. Uvijek ti imaš paralelu:))
2017-03-21
Prijatelj su ga žrtvovali kao žrtveno janje....Koji bljak karakteri, jebate.
Trebao ih je javno poslati u tpm.
zar nije tako?....sto mislis da je toda muljao i kupovao firme iz humanitarnih razloga....?....ili da bi zivio u kakvoj kucici...?...Eva_ wrote:Ma nisam ni sumnjala. Uvijek ti imaš paralelu:))
2015-09-08
svatko ima ambicija..i teziti boljem,bogatijem...sad na koji nacin e to je do ljudi i karaktera....nekom je cilj putovati po svijetu nekom trositi lovu u birtijama pa poslije kukati kako nista nije postigao i nigdje nije bio...
2015-09-08
Eroo wrote:Prijatelj su ga žrtvovali kao žrtveno janje....Koji bljak karakteri, jebate.
A ti stalno gledas samo ulijevo ?
Jel te to pomalo vraca u djetinjstvo. Kad je mama vikala: gledaj najprije lijevo .....
Bogte. Cijela nasa politicka garnitura su mafijoze i trgovci ..
Svi. Odim rijetkih a i oni ce ..
Gnjemol Karamarko
Saucha je podržao ministra Marića jer je vidio njegov program za chemtrailse
Like · Reply · 2 · 2 hrs
Kermit-
2014-04-17
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Suđenje za zločin u Trusini: Ališpago zbog šećera slabo pamti i ne može na suđenje (nakon 26 godina?)
» Philip Van Cleave with Sacha Baron Cohen: Dajte pištolje trogodišnjacima!
» ako nikako onda pošteno
» Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
» Neprofitna Dunja će vratiti novac državi. Pošteno.
» Philip Van Cleave with Sacha Baron Cohen: Dajte pištolje trogodišnjacima!
» ako nikako onda pošteno
» Dinamo je pošteno pobijedio u Vinkovcima
» Neprofitna Dunja će vratiti novac državi. Pošteno.
Page 6 of 8