serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
Re: serie A
dybala je odličan igrač ali već se sad zna da je messi fanboy i da će jednog dana u farsu.Morpheus wrote:Bernardeschi je sad odmah top klasa. Dybala ako ode u Barcu, automatski postaje klošar koji smeta ko i Bonucci.
treba kupovati samo talijane poput bernardeschia prave šampione
Guest- Guest
razvit će se u najboljeg igrača svijeta kakvi su uvijek i stanovali u JuventusuBraća wrote:veliki talenat je bernardeschi, pitanje je kako ce se razviti.
Guest- Guest
■ FUDBAL
Iguain izgubio spor sa Napolijem
Petak 28.7.2017 | 12:29 | Izvor: B92, Tanjug
Gonsalo Iguain izgubio je na sudu spor sa Napolijem jer je odbijen njegov zahtev da od bivšeg kluba dobije 600.000 evra.
Napadač Juventusa tražio je na sudu novac na osnovu navodnih neplaćenih marketinških prava.
Argentinski fudbaler je izgubio spor jer njegovi advokati nisu dostavili odgovarajuću dokumentaciju, pa je sada na njemu da plati sudske troškove.
"Napoli je pobedio na osnovu sudskih pravila", objavio je klub sa San Paola na svom "Tviter" profilu.
Iguain je prošlog leta prešao u Juventus za 94 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula, i momentalno postao izdajnik kod navijača Napolija.
On je od 2013. do 2016. godine u Napoliju imao status zvezde i omiljenog igrača, postigao je 91 gol na 146 utakmica, ali je odlučio da pređe u redove rivala u borbi za Skudeto.
Izdajnik još i pare tražio?
Hrrrk, pu[/size]
Gonsalo Iguain izgubio je na sudu spor sa Napolijem jer je odbijen njegov zahtev da od bivšeg kluba dobije 600.000 evra.
Photo by Mike Ehrmann/Getty Images
[size]Napadač Juventusa tražio je na sudu novac na osnovu navodnih neplaćenih marketinških prava.
Argentinski fudbaler je izgubio spor jer njegovi advokati nisu dostavili odgovarajuću dokumentaciju, pa je sada na njemu da plati sudske troškove.
"Napoli je pobedio na osnovu sudskih pravila", objavio je klub sa San Paola na svom "Tviter" profilu.
Iguain je prošlog leta prešao u Juventus za 94 miliona evra, koliko je iznosila otkupna klauzula, i momentalno postao izdajnik kod navijača Napolija.
On je od 2013. do 2016. godine u Napoliju imao status zvezde i omiljenog igrača, postigao je 91 gol na 146 utakmica, ali je odlučio da pređe u redove rivala u borbi za Skudeto.
Hrrrk, pu[/size]
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/6952/serie-a/2017/07/28/37396162/predsjednik-rome-%C5%BEestoko-se-obru%C5%A1io-na-milan-pa-se-morao?ICID=HP_BN_1
"Ne znam što se događa u Milanu. Meni potezi njihovog rukovodstva nemaju nikakvog smisla. Imaju toliko novca za pojačanja, a jedva su kupili momčad", rekao je Pallotta pa dodao:
"Posudili su 300 milijuna eura od ljudi u Londonu koje poznajem i to po veoma visokoj kamati. Troše nemilice, daju ogromne plaće igračima, negdje će to doći na naplatu. Neka mi netko objasni što rade, jer ja stvarno ne shvaćam".
"Ne znam što se događa u Milanu. Meni potezi njihovog rukovodstva nemaju nikakvog smisla. Imaju toliko novca za pojačanja, a jedva su kupili momčad", rekao je Pallotta pa dodao:
"Posudili su 300 milijuna eura od ljudi u Londonu koje poznajem i to po veoma visokoj kamati. Troše nemilice, daju ogromne plaće igračima, negdje će to doći na naplatu. Neka mi netko objasni što rade, jer ja stvarno ne shvaćam".
Guest- Guest
klošarski klub. posudili novac od kamatara i misle da su uhvatili Juventus za muda
Guest- Guest
Braća wrote:■ FUDBAL
Gonsalo Iguain izgubio je na sudu spor sa Napolijem jer je odbijen njegov zahtev da od bivšeg kluba dobije 600.000 evra.Photo by Mike Ehrmann/Getty Images
Napadač Juventusa tražio je na sudu novac na osnovu navodnih neplaćenih marketinških prava.
Hrrrk, pu
Kic, ugradi translator za strane jezike, već jednom...
darth_vader-
2014-04-17
http://www.goal.com/hr/news/6941/italija/2017/07/29/37409132/ikonski-broj-koji-nosi-teret-novo-poja%C4%8Danje-juvea-ga-nije?ICID=HP_FT_1
"Volim ja broj 10, ali trebate ga zaslužiti. Uzimanje broja 33 u ovom trenutku je pravi izbor. Ponavljam, desetku treba zaslužiti", rekao je Bernardeschi.
"Volim ja broj 10, ali trebate ga zaslužiti. Uzimanje broja 33 u ovom trenutku je pravi izbor. Ponavljam, desetku treba zaslužiti", rekao je Bernardeschi.
Guest- Guest
MILAN SRUŠIO REKORD Više ljudi ga gledalo u pretkolu EL-a, nego Juventus u polufinalu LP-a!
Operw na aparatima...
Guest- Guest
Page 20 of 50 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 35 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 20 of 50