serie A
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: serie A
kale nema ciganluk, mandžo toga ima u izobilju, a to se danas traži najviše u klubovima poput đubretara, loreala... jebeš kvalitetu i klasu, glavno je isprovocirat penal, odradit pokoju simulaciju to su skillovi koji se traže.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Al pogledaj karijeru Panja, to je strava kako ga je sralo...
Jedino je Lukicu vise sralo...
:D
Jedino je Lukicu vise sralo...
:D
Guest- Guest
al mu je zato guardiola odma pokazao izlazna vrata, koji naviše cijeni požrtvovnost svojih igrača, a jebiga u mandže nema trunke tehnikalija i finesa, zato je glavni za odradit prljav posao, gypsy skill mu je na 20 ako bi gledali po FM-u..
End- Posts : 21177
2015-08-25
kakav nas danas derbi čeka najveći klub italije protiv najvećih lopova italije. dvije veličine!
Danas ce 3 zvijezdice biti korak cetvtoj zvijezdici.bafalo wrote:kakav nas danas derbi čeka najveći klub italije protiv najvećih lopova italije. dvije veličine!
A jedna zvijezdica ce jos dugo krasiti dres kineske sramote.
Kad vidis ove si cu mingove sto su gazde milana i vidis obitelj agnelli shvatis koliko si sretan sto si gospodskoga kluba navijac
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo wrote:kakav nas danas derbi čeka najveći klub italije protiv najvećih lopova italije. dvije veličine!
Guest- Guest
Lopovi su bolji od Milana, jebat ga...
Pod hitno minjat trenera i dovest don Carla...
;)
Pod hitno minjat trenera i dovest don Carla...
;)
Guest- Guest
http://www.index.hr/sport/clanak/kalinic-nakon-poraza-od-juventusa-na-udaru-navijaca/1004067.aspx
"Drugi klubovi imaju napadače. Mi imamo Kalinića. Sve sam time rekao", jedan je od komentara, dok su neki navijači bili puno bijesniji.
"Probudi se ili se vraćaj nazad u Firencu. Ti si smeće", napisao je drugi navijač.
HAHAHAHAHA
"Drugi klubovi imaju napadače. Mi imamo Kalinića. Sve sam time rekao", jedan je od komentara, dok su neki navijači bili puno bijesniji.
"Probudi se ili se vraćaj nazad u Firencu. Ti si smeće", napisao je drugi navijač.
HAHAHAHAHA
Guest- Guest
operw wrote:sreća nema više bonuccia da mu poklanja golove
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Koja rapsodija suza od strane nichea brenda bafala niskog turcina itd itd. A ako vec nije mislin da ce mu danasnji sasvim uobicajeni poraz zadati posljednji udarac a rijec je o tominju
2015-09-13
Kakav posa svetog Marotte... kretenucci u milanu
2015-09-13
Koje suze?
Reka san na početku sezone da ce uigravanje potrajat...
Al su ipak lošiji nego san mislija da ce bit...
Nema veze, nek se ovu sezonu uigravaju, bit ce bolje...
Juve je bija bolji i to je to...
A Kale je jos uvik Messi za Panja...
;)
Reka san na početku sezone da ce uigravanje potrajat...
Al su ipak lošiji nego san mislija da ce bit...
Nema veze, nek se ovu sezonu uigravaju, bit ce bolje...
Juve je bija bolji i to je to...
A Kale je jos uvik Messi za Panja...
;)
Guest- Guest
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50