Dugoprs(t)ci
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dugoprs(t)ci
dajd u qrc..moramo se malo nasaliti,a strah je zdrav,pomaze covjek da prezivi..nije to sramotno..tre911 wrote:Ma sigurno, cijelu noć nisam spoavao a i progutao sam šaku normabela. E svetac kad bi se takvih bojao barem bi praćku nosio :)pismejker wrote:jesu jesu..samo trebas dobro da zamahnes njome..onaj koji je primi,nis ne osjeti...Tree mi se nesto unervozio na Longijeve zivopisne opise...crvenkasti wrote:Da. A i bezbolne palice uopće nisu bezbolne.
Poznavajuc Longija.covjek je poput prirodne sile..kad pocne drmati,i prijatelji bolje da se odmaknu,dok se tornado ne smiri...
Guest- Guest
pismejker wrote:Nis ozbiljno,duboko u korijenu se zezam,kako se Tree usprpošio na Longijeve pozive za Bezbolnim palicama..Ja sam primjecujem dato stanje u drzavi RH..a ono nije sjajno po narod/naciju/gradjanstvo....Sora wrote:Tre i pis vode ozbiljne razgovore ..
Congratulations decki
Marcelko bu samo prepisal
Guest- Guest
Pa ja..sto se cudis..ja to vidim kao Longijev tip zaebancije..tre911 wrote:pismejker wrote:Nis ozbiljno,duboko u korijenu se zezam,kako se Tree usprpošio na Longijeve pozive za Bezbolnim palicama..Ja sam primjecujem dato stanje u drzavi RH..a ono nije sjajno po narod/naciju/gradjanstvo....Sora wrote:Tre i pis vode ozbiljne razgovore ..
Congratulations decki
Marcelko bu samo prepisal
Guest- Guest
Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
2014-04-11
Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
ja sam ispala C makar ne znam kako mi je to uspjelo...
Guest- Guest
Mozda samo dizes pompu a u sustini si mirotvorna i pokorna dušica..metilda wrote:Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
Guest- Guest
pogledaj i s prednje strane, a i sa strane dlana, možda ipak nije Cmetilda wrote:Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
Guest- Guest
Noor wrote:pogledaj i s prednje strane, a i sa strane dlana, možda ipak nije Cmetilda wrote:Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
je, skroz je C, ja sam mirotvorna dušica a ostali koji se svađaju sa mnom valjda nisu mirotvorni
Guest- Guest
pismejker wrote:Mozda samo dizes pompu a u sustini si mirotvorna i pokorna dušica..metilda wrote:Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
evo, pročit'o me skroz...
Guest- Guest
Oke si ti u sustini,jako oke..s Petrom ne bi trebala imati problema i natezanja..metilda wrote:pismejker wrote:Mozda samo dizes pompu a u sustini si mirotvorna i pokorna dušica..metilda wrote:Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
evo, pročit'o me skroz...
Guest- Guest
a što ćeš, nisi kriva što baš uvijek na takve naletišmetilda wrote:Noor wrote:pogledaj i s prednje strane, a i sa strane dlana, možda ipak nije Cmetilda wrote:Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
je, skroz je C, ja sam mirotvorna dušica a ostali koji se svađaju sa mnom valjda nisu mirotvorni
Guest- Guest
haaaah..!!! na sto naleti..na legicu Pandoru i njene prekrtasne prstice i noktiće..
Odgovor na Re: Noktici nasi..... 01-06-2012 16:13
ocijenilo 0 korisnika[/size]
http://pandora-nails.blogspot.com/
dolje ima i svoj blog..pa da se pogleda.. [/size]
pandora_5
Registriran(a): 17.04.2006.
Registriran(a): 17.04.2006.
Odgovori
[size][size][url][/url]Odgovor na Re: Noktici nasi..... 01-06-2012 16:13
ocijenilo 0 korisnika[/size]
http://pandora-nails.blogspot.com/
dolje ima i svoj blog..pa da se pogleda.. [/size]
Guest- Guest
E sad..stvar ukusa,ali Pandora ima prelijepe prste,lijep oblik prirodnih noktiju,i finu svilenkastu kožu..ovi dekorativni,nekom se svidja,nekom ne..
Guest- Guest
Noor wrote:pogledaj i s prednje strane, a i sa strane dlana, možda ipak nije Cmetilda wrote:Noor wrote:srame semaggie13 wrote:Opet su mi sredili temu, malo im sve ostale. :-o
ček, ček, malo sam bolje pogledala s donje strane ispala A ... aj ti sad vjeruj kakva si osoba..
Guest- Guest
Noor wrote:ajoj, grozni su
slažem se.. ja volim moje nokte pod kojima ima nekoliko mg zemlje.
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 5 of 6