Dugoprs(t)ci
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Dugoprs(t)ci
Preozbiljna atmosfera, zabrijava se, treba malo opustanja.;-)
https://m.vecernji.hr/lifestyle/evo-sto-duzina-vasih-prstiju-govori-o-vama-1166775
https://m.vecernji.hr/lifestyle/evo-sto-duzina-vasih-prstiju-govori-o-vama-1166775
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Re: Dugoprs(t)ci
Nitko se ne zeli odat ili moram ozbiljnije teme? :D
2014-04-12
Haha, nije iznenađenje..
I ja :D
Longi nas je 'izmasakrirao', morala sam nesto lagano.
;P
;P
2014-04-12
pa nije, istina.. baš dosta mi ide u prilog, hehemaggie13 wrote:Haha, nije iznenađenje..
;P
Longi će ovaj forum rastjerati, nastavi li ovako gaditi temu po temu.
Znamo da je lud, ali previše je previše. U rangu je onog istarskog blesimetra.
Last edited by Noor on Mon 1 May - 20:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Noor wrote:pa nije, istina.. baš dosta mi ide u prilog, hehemaggie13 wrote:Haha, nije iznenađenje..
;P
Znamo da je lud, ali previše je previše. U rangu je onog istarskog blesimetra.
Nemoj tako. Ray je čudan, ali nije pogan. Gnječ je zloban do srži. I u Sore se nađe više blagosti.
nije, al ipak pazi da te ne zvizne palicom.Regoč wrote:Noor wrote:pa nije, istina.. baš dosta mi ide u prilog, hehemaggie13 wrote:Haha, nije iznenađenje..
;P
Znamo da je lud, ali previše je previše. U rangu je onog istarskog blesimetra.Nemoj tako. Ray je čudan, ali nije pogan. Gnječ je zloban do srži. I u Sore se nađe više blagosti.
Guest- Guest
I ja sam A, ali, osim za križaljke, ništa ne stoji. Kombinacija sam B i C.
To je tek verbalna palica, no nije okrenuta ni protiv naroda, ni protiv države, zviždi nad glavami "elite".Noor wrote:nije, al ipak pazi da te ne zvizne palicom.Regoč wrote:Noor wrote:pa nije, istina.. baš dosta mi ide u prilog, hehemaggie13 wrote:Haha, nije iznenađenje..
;P
Znamo da je lud, ali previše je previše. U rangu je onog istarskog blesimetra.Nemoj tako. Ray je čudan, ali nije pogan. Gnječ je zloban do srži. I u Sore se nađe više blagosti.
Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..
Guest- Guest
Tako je, njemu nikakve ovlasti.Leviathan2 wrote:Longija za admina :D, pocasnog
pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..
Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
Guest- Guest
Longi je car, koliko god on izgledao lud ipak ubode u srz,
evo sad se branitelji s foruma jede na njega a coek nije pogrijesio ni milimetra
evo sad se branitelji s foruma jede na njega a coek nije pogrijesio ni milimetra