Dugoprs(t)ci
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dugoprs(t)ci
Longi je car, koliko god on izgledao lud ipak ubode u srz,
evo sad se branitelji s foruma jede na njega a coek nije pogrijesio ni milimetra
evo sad se branitelji s foruma jede na njega a coek nije pogrijesio ni milimetra
Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
cisto zato jer vlada opasan presedan..ekipa se umislila da je iznad zakona,da je iznad prava drugih u drzavi...TO je opasno..Leviathan2 wrote:Longi je car, koliko god on izgledao lud ipak ubode u srz,
Nedavno je jedan arogantni dripac u Splitu ubio curu,a on je frcao bahatoscu..bas se pitam od koga ju je usvojio..
Guest- Guest
Naravno da ubode, to i kažem, njegove kritike stoje. Ali, zar treba deset stranicah da iskaže misal?Leviathan2 wrote:Longi je car, koliko god on izgledao lud ipak ubode u srz,
Pa dobro..covjek je mlad i pun energije..do quzrca Reg,ti se ponasas kao neki starac...Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
Guest- Guest
Pa i jesam, balavče!pismejker wrote:Pa dobro..covjek je mlad i pun energije..do quzrca Reg,ti se ponasas kao neki starac...Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
a covjek sad ima ispravnu tipkovnicu i voli pisati, zamisli da je neki pisac al bi produktivan bioRegoč wrote:Naravno da ubode, to i kažem, njegove kritike stoje. Ali, zar treba deset stranicah da iskaže misal?Leviathan2 wrote:Longi je car, koliko god on izgledao lud ipak ubode u srz,
a ja...kako da ne...Regoč wrote:Pa i jesam, balavče!pismejker wrote:Pa dobro..covjek je mlad i pun energije..do quzrca Reg,ti se ponasas kao neki starac...Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
Guest- Guest
Da, viš, skroz sam zaboravil na "emančipačiju" i slične werbaližačije.Leviathan2 wrote:a covjek sad ima ispravnu tipkovnicu i voli pisati, zamisli da je neki pisac al bi produktivan bioRegoč wrote:Naravno da ubode, to i kažem, njegove kritike stoje. Ali, zar treba deset stranicah da iskaže misal?Leviathan2 wrote:Longi je car, koliko god on izgledao lud ipak ubode u srz,
Sad se i u godine sumnja, neodgojena mladeži, ha?pismejker wrote:a ja...kako da ne...Regoč wrote:Pa i jesam, balavče!pismejker wrote:Pa dobro..covjek je mlad i pun energije..do quzrca Reg,ti se ponasas kao neki starac...Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:
cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...
a jok..nego vjerujem da nisi neki starijui od...38-39 godina..Regoč wrote:Sad se i u godine sumnja, neodgojena mladeži, ha?pismejker wrote:a ja...kako da ne...Regoč wrote:Pa i jesam, balavče!pismejker wrote:Pa dobro..covjek je mlad i pun energije..do quzrca Reg,ti se ponasas kao neki starac...Regoč wrote:
Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?
Guest- Guest
Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
kad mu pricas o ljubavi
betty.boop-
2015-01-23
Isprobano djeluje?enfant terrible wrote:Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
kad mu pricas o ljubavi
Ih, to mi je mlađa unučad.pismejker wrote:a jok..nego vjerujem da nisi neki starijui od...38-39 godina..Regoč wrote:Sad se i u godine sumnja, neodgojena mladeži, ha?pismejker wrote:a ja...kako da ne...Regoč wrote:Pa i jesam, balavče!pismejker wrote:
Pa dobro..covjek je mlad i pun energije..do quzrca Reg,ti se ponasas kao neki starac...
kad umjesto seksa misli na pivu i cevapepismejker wrote:znate po cemu se vidi da je netko ostario?
Regoč wrote:Isprobano djeluje?enfant terrible wrote:Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
kad mu pricas o ljubavi
aha
betty.boop-
2015-01-23
Hvala, sad imamo protuotrov za Raya.enfant terrible wrote:Regoč wrote:Isprobano djeluje?enfant terrible wrote:Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:
cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...
kad mu pricas o ljubavi
aha
hahahahahaha...bravo ljudino...reklo bi se da starim..Leviathan2 wrote:kad umjesto seksa misli na pivu i cevapepismejker wrote:znate po cemu se vidi da je netko ostario?
Guest- Guest
znam ja po sebipismejker wrote:hahahahahaha...bravo ljudino...reklo bi se da starim..Leviathan2 wrote:kad umjesto seksa misli na pivu i cevapepismejker wrote:znate po cemu se vidi da je netko ostario?