Dugoprs(t)ci
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Dugoprs(t)ci
znam ja po sebipismejker wrote:hahahahahaha...bravo ljudino...reklo bi se da starim..Leviathan2 wrote:kad umjesto seksa misli na pivu i cevapepismejker wrote:znate po cemu se vidi da je netko ostario?
bas neki dan bio sa jednim pajdom iz mjesta,preko u Orasju,kod Baće na cevapima...stukli 15ice i poslije n toceno piffo u neki kaffic.. x2..cure smo komentirali samo onako..rekreativno...Leviathan2 wrote:znam ja po sebipismejker wrote:hahahahahaha...bravo ljudino...reklo bi se da starim..Leviathan2 wrote:kad umjesto seksa misli na pivu i cevapepismejker wrote:znate po cemu se vidi da je netko ostario?
Guest- Guest
pa da, ima i pametnijih stvaripismejker wrote:bas neki dan bio sa jednim pajdom iz mjesta,preko u Orasju,kod Baće na cevapima...stukli 15ice i poslije n toceno piffo u neki kaffic.. x2..cure smo komentirali samo onako..rekreativno...Leviathan2 wrote:znam ja po sebipismejker wrote:hahahahahaha...bravo ljudino...reklo bi se da starim..Leviathan2 wrote:kad umjesto seksa misli na pivu i cevapepismejker wrote:znate po cemu se vidi da je netko ostario?
inace ja se drzim teorije da covjke u stvari umire u najkreativnijoj fazi zivota, starenje ga jebe, nes ne valja sa jebenim genima,
inace postoje tri stadija covjeka, sazrijevanje, razmnozavanje i stvaranje, bar je tako bilo nekad u davninama, sad smo spali na dvije jer na pocetku trece krepajemo
a jeste..a i brutalni tempo posla sagori dobrano covjeka..doduse,ja izgledam 10+ godina mladje i ocuvano,ali ono kako se covjek osjeca je sasvim druga stvar...jebeni geni ,kako i rece..bas sam malo proucavao one krajeve dna lanac koji sadrze genetske failove,.ugl..to bi se moglo izmodati da covjek ne stari tako brzo ili da se dobrano produzi mladjahna dob..Leviathan2 wrote:pa da, ima i pametnijih stvaripismejker wrote:bas neki dan bio sa jednim pajdom iz mjesta,preko u Orasju,kod Baće na cevapima...stukli 15ice i poslije n toceno piffo u neki kaffic.. x2..cure smo komentirali samo onako..rekreativno...Leviathan2 wrote:znam ja po sebipismejker wrote:hahahahahaha...bravo ljudino...reklo bi se da starim..Leviathan2 wrote:
kad umjesto seksa misli na pivu i cevape
inace ja se drzim teorije da covjke u stvari umire u najkreativnijoj fazi zivota, starenje ga jebe, nes ne valja sa jebenim genima,
inace postoje tri stadija covjeka, sazrijevanje, razmnozavanje i stvaranje, bar je tako bilo nekad u davninama, sad smo spali na dvije jer na pocetku trece krepajemo
tko o cemu.....
Guest- Guest
koja ekipa si je to umislila? i nadalje odakle budali ideja da prijeti bezbol palicom veteranima jer misli da su glasali za HDZ a i da jesu ko im to može zabraniti? zato levi i svetac nemojte kakiti o tome što i ko je u pravu kad je evidentno što je po srijedi. Pa branitelji ni u ludilu nisu takvo što rekli niti učinili ikome ko glasuje za drugu ili treću ili desetu opciju, oni su se na kraju krajeva i borili da svako može nesmetano glasovati za koga god želi. Ovdje se stvara slika da je netko u pravu i da ima pravo određivati nekome što smije a što ne smije ne dovodeći pri tom zdravi razum u pitanje iako je više nego očito da su upravo takvi više nego bolesni likovipismejker wrote:cisto zato jer vlada opasan presedan..ekipa se umislila da je iznad zakona,da je iznad prava drugih u drzavi...TO je opasno..Leviathan2 wrote:Longi je car, koliko god on izgledao lud ipak ubode u srz,
evo sad se branitelji s foruma jede na njega a coek nije pogrijesio ni milimetra
Nedavno je jedan arogantni dripac u Splitu ubio curu,a on je frcao bahatoscu..bas se pitam od koga ju je usvojio..
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Dajte najte... Pa tema je otvorena da bi pobjegli od longijevog benavljenja, a sad se pretvorila u temu upravo o longiju. Bilo kuda longi svuda. Što je previše jednostavno je previše.
Guest- Guest
nek se sa njom zvekne svaki dan u glavu, možda mu bude boljeRegoč wrote:Ray je živopisan lik pa je i ta palica verbalna, ne stvarna.
Guest- Guest
Pa to je radio još na onom forumu kad je nosio nadimak PetarKrešimir.Regoč wrote:Longi stane? Čovječe, ispiše po deset stranicah sam samcijat, kad taj stane?pismejker wrote:cuj kad zabrazdi,znaci,uhvati ga inercija,jednostavno se maknes na drugi topik i sve rjeseno..kad fizika ucini svoje,i Longi stane.,idemo isponova i tako nadalje..thats life...Regoč wrote:pismejker wrote:Longi je medju prvima izgradio ovaj Forum,dok ste vi jos gladili medjunozje na onom krepajucem forumu..malo postivanja prema njemu..Nikog ne dira ponaosob..Svi ga poštujemo, ali kad zabrazdi, iživcira sve redom. No, nije zao, namjere su mu dobre i časne.
Zvali smo te njegove ekscese "Monolozi Petra Krešimira" i nitko se na njih nije obazirao.
Isto tako bili su mi simpatični i Iknarovi uratci za koje mnogi nisu imali živaca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Isto tako bili su mi simpatični i Iknarovi uratci za koje mnogi nisu imali živaca.
Pa ljudima uglavnom ne prijaju beskonačni monolozi munjenih marginalaca poput onih o kojima je svojevremeno pisao Darko Hudelist.
Dodao bih ovom popisu teodora.francica sa starog foruma koji je uglavnom pisao na Religiji, a koji je bio valjda najmunjeniji lik koje je ikada pisao na bilo kojem forumu. Realno, mogao je pisati jedino na tom, svi ostali su bili previše normalni za njega.
Guest- Guest
Teodor Fračić mi je nešto poznat,da to nije onaj koji se na ovom forumu u religiji zvao pat-pat?slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Isto tako bili su mi simpatični i Iknarovi uratci za koje mnogi nisu imali živaca.
Pa ljudima uglavnom ne prijaju beskonačni monolozi munjenih marginalaca poput onih o kojima je svojevremeno pisao Darko Hudelist.
Dodao bih ovom popisu teodora.francica sa starog foruma koji je uglavnom pisao na Religiji, a koji je bio valjda najmunjeniji lik koje je ikada pisao na bilo kojem forumu. Realno, mogao je pisati jedino na tom, svi ostali su bili previše normalni za njega.
2014-04-22
jastreb wrote:Teodor Fračić mi je nešto poznat,da to nije onaj koji se na ovom forumu u religiji zvao pat-pat?
Ne, patriot (pat_pat) je bio lagano munjen (eufemizam) na drugačiji način.
Što se tiče teodora.francica, imaš ga na ovoj temi:
http://forum.net.hr/forums/t/364164.aspx
Tu se i pat_pat svađa s njim.
Teodor je inače pisao i na Forum.hr-u i na drugim forumima, ali je, koliko znam, trajno baniran na svima.
Guest- Guest
O,pa tu je bio i Iknar. Znači trio fantastikus na okupu.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Teodor Fračić mi je nešto poznat,da to nije onaj koji se na ovom forumu u religiji zvao pat-pat?
Ne, patriot (pat_pat) je bio lagano munjen (eufemizam) na drugačiji način.
Što se tiče teodora.francica, imaš ga na ovoj temi:
http://forum.net.hr/forums/t/364164.aspx
Tu se i pat_pat svađa s njim.
Teodor je inače pisao i na Forum.hr-u i na drugim forumima, ali je, koliko znam, trajno baniran na svima.
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
Ne. Kao što je Iknar je gay stavio ovaj avatar;Regoč wrote:Sv. Ilija? Kriza identiteta?
tako sam ja stavio sv.Iliju proroka,jer je (i) taj avatar koristio Iknar.
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
Kojega Srbina?Regoč wrote:Baš me čudilo zašto si maknul onoga Srbina.
2014-04-22
Regoč-
2015-08-21
Onog fudbalera ili pevača, dugokosog.jastreb wrote:Kojega Srbina?Regoč wrote:Baš me čudilo zašto si maknul onoga Srbina.
Aha,a da. To je onda Srbin islamske vjere iz Raške oblasti. Nusret Doličanin-Nuki,nekadašnji pjevač bivše sarajevske rock-folk grupe Nervozni poštar.Regoč wrote:Onog fudbalera ili pevača, dugokosog.jastreb wrote:Kojega Srbina?Regoč wrote:Baš me čudilo zašto si maknul onoga Srbina.
2014-04-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 3 of 6