Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
dakle mozes curu uzet a sistem bacit il je sistem inkorporiran u curi pa dobijes i sistem gratis uz curuRayMabus wrote:Emanicpacija je sistem ...ovo je ipak pixka i po ....to je drugo.prckov wrote:RayMabus wrote:
justpassinby CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
Posts: 2205Joined: Sun Dec 06, 2009 3:09 pmLocation: italyCountry: Reputation: 295Real Life Name/Nick: passerDate of Birth: 21 Dec 1979Gender: MaleProfession: passerWestern Zodiac Sign: SagittariusHobbies/Interests: watchingMessage: hello
a emanchipachija longi..sta cemo za emanchipachiju
salim se fina je cura, ima nekih detalja malo muskastih al sve u svemu dooooobra
Treba razlikovati emanicpaciju od dobre trebe ...to su potpuno dvije razlicite stvar tj pojmovi.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Dobra je skroz ...stvarno bi bila šteta da je nismo stavili za miss ....možda zna i Trumpa ...neka ga nagovori da bombardira Srbiju.tre911 wrote:Lijepo i zgodno čeljade :) Malo me podsjeća na toni braxtonRayMabus wrote:
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nikad od tebe jebačacatabbath wrote:tre911 wrote:Lijepo i zgodno čeljade :) Malo me podsjeća na toni braxton
Fotošopirane jedna i druga. Bez specijalnih efekata više kao čimpanze.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Dobra je skroz ...
Stvar ukusa, meni crne nisu nikad bile privlačne a i ne predviđam joj prolazak u 2. krug. A čuo sam da njihova vrsta ima dosta neugodan miris kože, da se grublje ne izrazim.
tre911 wrote:Nikad od tebe jebača
Ja se upravo vratio sa jebačine a ti drkaš na kmice pred monitorom u 2 ujutro dok ti žena i dica spavaju.
Last edited by catabbath on 29/4/2017, 02:00; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
A još si i vidoviti milan :DDcatabbath wrote:tre911 wrote:Nikad od tebe jebača
Ja se upravo vratio sa jebačine a ti drkaš na kmice pred monitorom u 2 ujutro dok ti žena i dica spavaju.
Guest- Guest
Ova je miks , mater joj je odavde ...mulatkinja je.catabbath wrote:RayMabus wrote:Dobra je skroz ...
Stvar ukusa, meni crne nisu nikad bile privlačne a i ne predviđam joj prolazak u 2. krug. A čuo sam da njihova vrsta ima dosta neugodan miris kože, da se grublje ne izrazim.
Klasicne crnkinje ni meni nisu nikad bile nešto napete al ove miksane race znaju tako dobro ispast ....da je to baš ono stani pani.
Cura je ok , zadovoljava kriterije , zgodna je , ima je ...nije upala preko veze.
2014-04-11
tre911 wrote:Noor wrote:E s tim bome nemaš problematre911 wrote:Ni ja ali se moram na noge dočekatiNoor wrote:A tako, ne bih nikad rekla za tebetre911 wrote:
Kod mene je fokus u pitanju, kod longija nije :D
Guest- Guest
Toni Braxton bez šminke crnkinja vulgaris
Noor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:E s tim bome nemaš problematre911 wrote:Ni ja ali se moram na noge dočekatiNoor wrote:
A tako, ne bih nikad rekla za tebe
Guest- Guest
Toni Braxton iz blizine bez profesionalnog fotografa, osvijetljenja, šminkera i fotoshopa
Dobra je ženska ...nije ubacena odnekud na brzinu radi forsiranja mulitikulti nego je odavno ovdje , zgodna je ...u koji ce krug uc nije mi ni bitno , necemo se s ovom osramtit to je sigurno.
Ima sise.
Ima sise.
2014-04-11
Ajde ne sitničari, pogledaj koliko žena ima godina i kada je to snimljeno kao i kada je snimljeno ono što sam ja stavio.catabbath wrote:Toni Braxton bez šminke crnkinja vulgaris
Guest- Guest
Najbitnije je da ima sise , da se nesramotimo pred ljudima.
Najgore opcije za poslat na miss svijeta su :
- grbava Srpkinja iz Zimbawea
- ravna ko letva
- gey premijer
Najgore opcije za poslat na miss svijeta su :
- grbava Srpkinja iz Zimbawea
- ravna ko letva
- gey premijer
2014-04-11
catabbath-
2015-08-22
tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:E s tim bome nemaš problematre911 wrote:
Ni ja ali se moram na noge dočekati
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Noor wrote:
E s tim bome nemaš problema
Guest- Guest
Ej, Quasimodo..... ti mora da u ogledalu vidis ni manje ni vise nego Apolona. Samokritika ti je vrlina!!!catabbath wrote:Toni Braxton bez šminke crnkinja vulgaris
Guest- Guest
Apolon ko pupovac :))))Noor wrote:Ej, Quasimodo..... ti mora da u ogledalu vidis ni manje ni vise nego Apolona. Samokrotika ti je vrlina!!!catabbath wrote:Toni Braxton bez šminke crnkinja vulgaris
1,20
Guest- Guest
Haha..u duši i izvana :)))tre911 wrote:Apolon ko pupovac :))))Noor wrote:Ej, Quasimodo..... ti mora da u ogledalu vidis ni manje ni vise nego Apolona. Samokritika ti je vrlina!!!catabbath wrote:Toni Braxton bez šminke crnkinja vulgaris
1,20
Tako je i dawson
Guest- Guest
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Od sad pa ubuduce Miss Universe ce vodit "zene"
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
Page 5 of 16