Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Re: Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
nemam iskustva oko toga :/prckov wrote:
sa vecinom crnkinja je problem inteligencija i sirovost
Last edited by Noor on 30/4/2017, 23:19; edited 1 time in total
Guest- Guest
dobro onda neka ihmaggie13 wrote:ne mogu, oni vole sve :Dprckov wrote:ok, izbaci vebera i dzanga nerviraju memaggie13 wrote:ti mozes komentirat ovdje..ja dajem dozvole 8-)prckov wrote:ja brate volim crnke, ono..ako je bas do togamaggie13 wrote:
Za tebe cemo organizirat Miss Blondie..dotad se suzdrzi :D
2014-04-19
onda mi vjeruj na rijecNoor wrote:nemam iskustva oko toga :/prckov wrote:
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ti govoriš o aboriđinkama?prckov wrote:onda mi vjeruj na rijecNoor wrote:nemam iskustva oko toga :/prckov wrote:
Guest- Guest
da I one, ali ni americke ili africke nisu dalekoNoor wrote:ti govoriš o aboriđinkama?prckov wrote:onda mi vjeruj na rijecNoor wrote:nemam iskustva oko toga :/prckov wrote:
govorim vecinom, naravno da nisu sve
2014-04-19
da sam i upoznala nekoliko takvih, mislim da to ne bih nikad dovela u vezu s rasom, ne radi mi mozak u tom smjeru...prckov wrote:da I one, ali ni americke ili africke nisu dalekoNoor wrote:ti govoriš o aboriđinkama?prckov wrote:onda mi vjeruj na rijecNoor wrote:nemam iskustva oko toga :/prckov wrote:
Guest- Guest
nemam ja predrasuda u tom smjeruNoor wrote:da sam i upoznala nekoliko takvih, mislim da to ne bih nikad dovela u vezu s rasom, ne radi mi mozak u tom smjeru...prckov wrote:da I one, ali ni americke ili africke nisu dalekoNoor wrote:ti govoriš o aboriđinkama?prckov wrote:onda mi vjeruj na rijecNoor wrote:
nemam iskustva oko toga :/
ali ni ne zatvaram oci na cinjenice cak i ako su neugodne po nekim moralnim kriterijima
cak imas i oficijelnu mapu rezultata prosjecnog IQ po zemljama
neki znanstvenik je cak utvrdio korelaciju izmedu iq-a I rase pa se digla moralna prasine oko toga
mislim da je izgubio poso ili tako nesto zaboravio sam
2014-04-19
ma shvaćam i ne dovodim u pitanje tvoje opažanje, samo kažem da sam premalo crnkinja u životu susrela ili upoznala, nedovoljno da na osnovu toga utemeljim neki stav. tu si ti u povoljnijem položaju i vjerujem da si s razlogom došao do nekih zaključaka...prckov wrote:nemam ja predrasuda u tom smjeruNoor wrote:da sam i upoznala nekoliko takvih, mislim da to ne bih nikad dovela u vezu s rasom, ne radi mi mozak u tom smjeru...prckov wrote:da I one, ali ni americke ili africke nisu dalekoNoor wrote:ti govoriš o aboriđinkama?prckov wrote:
onda mi vjeruj na rijec
ali ni ne zatvaram oci na cinjenice cak i ako su neugodne po nekim moralnim kriterijima
neki znanstvenik je cak utvrdio korelaciju izmedu iq-a I rase pa se digla moralna prasine oko toga
Guest- Guest
prckoV wrote: nemam ja predrasuda u tom smjeru
ali ni ne zatvaram oci na cinjenice
Ja sam čuo da im koža smrdi?
Last edited by catabbath on 30/4/2017, 23:52; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
ma ne samo u osobnom kontaktu I ne samo moja iskustva, nego sam ja ovdje vise izlozen i medijima u kojima se vrlo cesto na nekakvim politickim/znanstvenim temama, di je ajmo rec potrebna inteligencija i kreativno misljenje, aboridzini a I ostali su deficitarniji, da ne kazem nesto grubljeNoor wrote:ma shvaćam i ne dovodim u pitanje tvoje opažanje, samo kažem da sam premalo crnkinja u životu susrela ili upoznala, nedovoljno da na osnovu toga utemeljim neki stav. tu si ti u povoljnijem položaju i vjerujem da si s razlogom došao do nekih zaključaka...prckov wrote:nemam ja predrasuda u tom smjeruNoor wrote:da sam i upoznala nekoliko takvih, mislim da to ne bih nikad dovela u vezu s rasom, ne radi mi mozak u tom smjeru...prckov wrote:da I one, ali ni americke ili africke nisu dalekoNoor wrote:
ti govoriš o aboriđinkama?
takve emisije su dosta cesto u medijima
2014-04-19
ne znam nisam ih mirisocatabbath wrote:prckoV wrote: nemam ja predrasuda u tom smjeru
mojoj kcerki najbolji frend je crnac, inace inzinjer
usvojen od dvoje australaca kad je bio beba
2014-04-19
navodno i mi smrdimo crncima. nije to smrad, nego nego oni imaju malo drugačije mirise od europljana. i da, navodno mi smrdimo i njima kada su prvi put sa nama.catabbath wrote:prckoV wrote: nemam ja predrasuda u tom smjeru
baza je što se na nekog vremena kada se druže međusobno naviknemo na te "mirise" .
a ova je mješanka, tako da vjerojatno ne vonja
Guest- Guest
Meni boja nikako ne štima. Izgledaju ko dimnjačari il rudari.prckov wrote:sa vecinom crnkinja je problem inteligencija i sirovostNoor wrote:Barbie Noirveber wrote:neNoor wrote:veber wrote:i ruzna je.
jel i ova?
Kak to stavit na bijelu plahtu, ak puštaju boju sjebat će plahte.
Bolje igrat na sigurno, bijelo na bijelo...crno samo odijelo.
moja se ne bi motala s crncem.prckov wrote:ne znam nisam ih mirisocatabbath wrote:prckoV wrote: nemam ja predrasuda u tom smjeru
mojoj kcerki najbolji frend je crnac, inace inzinjer
usvojen od dvoje australaca kad je bio beba
2014-12-30
Milen Estel Bonjoje Divongi (26) postaće Srpkinja. Makar državljanstvom, iako joj u venama teče krv afričkog naroda Batanga. Mlada Afrikanka nije sanjala da će je slučajni susret sa Ivicom Mladenovićem, na ulicama dvomilionske Duale u Kamerunu, "preseliti" na drugi kontinent, u Srbiju i selo Dubona, nadomak Mladenovca.
Guest- Guest
pizzon wrote:
Milen Estel Bonjoje Divongi (26) postaće Srpkinja. Makar državljanstvom, iako joj u venama teče krv afričkog naroda Batanga. Mlada Afrikanka nije sanjala da će je slučajni susret sa Ivicom Mladenovićem, na ulicama dvomilionske Duale u Kamerunu, "preseliti" na drugi kontinent, u Srbiju i selo Dubona, nadomak Mladenovca.
nasao si vasu patinanu
nisi mogao izdurat
mnogo lijepo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Malo su promijenili raspored. Prva slika trebala je biti na topu,a druga na traktoru.pizzon wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Malo su promijenili raspored. Prva slika trebala je biti na topu,a druga na traktoru.pizzon wrote:
opet kenjate i to o ljudima koji nemaju veze sa
vasim insinuacijama
vasim insinuacijama
Guest- Guest
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Od sad pa ubuduce Miss Universe ce vodit "zene"
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
Page 16 of 16