Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
Page 4 of 16
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Re: Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
Pa rasna ...šta joj fali ?kic wrote:RayMabus wrote:
daj majketi ne filozofiraj longi, vidi ovo ahah
Brkovi ?!?!?!
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
maggie13 wrote:haha, i ja..prckov wrote:huh dobro je, nema bradu
vec sam se bio prepo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zgodna je žemska , nemoj zahebavat.RayMabus wrote:Pa rasna ...šta joj fali ?kic wrote:RayMabus wrote:
daj majketi ne filozofiraj longi, vidi ovo ahah
Brkovi ?!?!?!
Ide na natjecanje za miss svijeta ...ima tamo i crmaca u žiriju , njima bi ove pratilje izgledale ko dvije blijede krp ...ice.
2014-04-11
Noor wrote:A tebi nije, a!?tre911 wrote:I stade na guzi i sikama :DDRayMabus wrote:On je ogranicen ....ja gledam širu sliku ....guzica , cice ...ja sam covijek širokih pogleda na svijet.Noor wrote:Moras gledat sve...kako samo lica :)kic wrote:
ma nisam gledao tijela zapravo samo lica, ove dvije su reprezentativne za Hrvatsku, ova crna ne in my book..
2014-04-19
Kod mene je fokus u pitanju, kod longija nije :DNoor wrote:A tebi nije, a!?tre911 wrote:I stade na guzi i sikama :DDRayMabus wrote:On je ogranicen ....ja gledam širu sliku ....guzica , cice ...ja sam covijek širokih pogleda na svijet.Noor wrote:Moras gledat sve...kako samo lica :)kic wrote:
ma nisam gledao tijela zapravo samo lica, ove dvije su reprezentativne za Hrvatsku, ova crna ne in my book..
Guest- Guest
Zgodna je , Kic bi poslao pratilju jer se njemu prihebalo na pratilju.
Neš ti coice nikad u Evropu tako , treba gledat širu sliku , zgodna je , multikulti , Amerikanka ej , prica americki , španjolski , visoka , porast ce gledanost , mi smo in , nismo rasisti ....vidiš to je sve šira slika ...a ne tebi se prijebalo na Anđu pa bi ti Anđu ...posla u civilizirani svijet ...e nemože ...ide baš ova.
Neš ti coice nikad u Evropu tako , treba gledat širu sliku , zgodna je , multikulti , Amerikanka ej , prica americki , španjolski , visoka , porast ce gledanost , mi smo in , nismo rasisti ....vidiš to je sve šira slika ...a ne tebi se prijebalo na Anđu pa bi ti Anđu ...posla u civilizirani svijet ...e nemože ...ide baš ova.
2014-04-11
doooobraRayMabus wrote:Zgodna je , Kic bi poslao pratilju jer se njemu prihebalo na pratilju.
2014-04-19
justpassinby CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
Posts: 2205Joined: Sun Dec 06, 2009 3:09 pmLocation: italyCountry: Reputation: 295Real Life Name/Nick: passerDate of Birth: 21 Dec 1979Gender: MaleProfession: passerWestern Zodiac Sign: SagittariusHobbies/Interests: watchingMessage: hello
2014-04-11
A tako, ne bih nikad rekla za tebetre911 wrote:Kod mene je fokus u pitanju, kod longija nije :DNoor wrote:A tebi nije, a!?tre911 wrote:I stade na guzi i sikama :DDRayMabus wrote:On je ogranicen ....ja gledam širu sliku ....guzica , cice ...ja sam covijek širokih pogleda na svijet.Noor wrote:
Moras gledat sve...kako samo lica :)
Guest- Guest
RayMabus wrote:
justpassinby CORRESPONDENTS are OFFICIAL pageant REPORTERS & PHOTOGRAPHERS of Missosology.
Posts: 2205Joined: Sun Dec 06, 2009 3:09 pmLocation: italyCountry: Reputation: 295Real Life Name/Nick: passerDate of Birth: 21 Dec 1979Gender: MaleProfession: passerWestern Zodiac Sign: SagittariusHobbies/Interests: watchingMessage: hello
a emanchipachija longi..sta cemo za emanchipachiju
salim se fina je cura, ima nekih detalja malo muskastih al sve u svemu dooooobra
2014-04-19
Ni ja ali se moram na noge dočekatiNoor wrote:A tako, ne bih nikad rekla za tebetre911 wrote:Kod mene je fokus u pitanju, kod longija nije :DNoor wrote:A tebi nije, a!?tre911 wrote:I stade na guzi i sikama :DDRayMabus wrote:
On je ogranicen ....ja gledam širu sliku ....guzica , cice ...ja sam covijek širokih pogleda na svijet.
Guest- Guest
E s tim bome nemaš problematre911 wrote:Ni ja ali se moram na noge dočekatiNoor wrote:A tako, ne bih nikad rekla za tebetre911 wrote:Kod mene je fokus u pitanju, kod longija nije :DNoor wrote:A tebi nije, a!?tre911 wrote:
I stade na guzi i sikama :DD
Guest- Guest
Emanicpacija je sistem ...ovo je ipak pixka i po ....to je drugo.prckov wrote:RayMabus wrote:
salim se fina je cura, ima nekih detalja malo muskastih al sve u svemu dooooobra
Treba razlikovati emanicpaciju od dobre trebe ...to su potpuno dvije razlicite stvar tj pojmovi.
2014-04-11
glas uhljeba wrote:naša kultura i naši standardi ljepote su bezveze, treba iz zbaciti i postaviti nove norme
u okviru novih normi bijelkinje su ružne, a crnkinje predivne
So progressive
catabbath-
2015-08-22
Uostalom u mom manifestu o emanicpaciji ciji je autor Tesla stoji ti i ovo :RayMabus wrote:Emanicpacija je sistem ...ovo je ipak pixka i po ....to je drugo.prckov wrote:RayMabus wrote:
Treba razlikovati emanicpaciju od dobre trebe ...to su potpuno dvije razlicite stvar tj pojmovi.
Ali njihov utjecaj ne leži u riješenosti da nadmaše muškarca, ni da se natječe s njim. Možda zato što predstavlja finiji i osjetljiviji instrument, žena instinktivno zna svoju moć i razumije da njen stupanj leži u visokom položaju koji zauzima. Ali ono što je uzvišeno nikada se ne spušta na razinu običnog”, zaključuje Tesla. Što je Tesla govorio o ženama "Moć prave žene je tako velika, da vjerujem da bi lijepa žena - a to će reći lijepa duhom, ponašanjem i mislima, lijepa u svakom pogledu, neka vrsta boginje - ako bi se iznenada pojavila na zemlji, mogla zapovijedati cijelim svijetom"
2014-04-11
Lijepo i zgodno čeljade :) Malo me podsjeća na toni braxtonRayMabus wrote:
Guest- Guest
Gnječ wrote:Forza Istria! W Dignano.
catabbath-
2015-08-22
Noor wrote:E s tim bome nemaš problematre911 wrote:Ni ja ali se moram na noge dočekatiNoor wrote:A tako, ne bih nikad rekla za tebetre911 wrote:Kod mene je fokus u pitanju, kod longija nije :DNoor wrote:
A tebi nije, a!?
Guest- Guest
tre911 wrote:Lijepo i zgodno čeljade :) Malo me podsjeća na toni braxton
Fotošopirane jedna i druga. Bez specijalnih efekata više kao čimpanze.
dakle mozes curu uzet a sistem bacit il je sistem inkorporiran u curi pa dobijes i sistem gratis uz curuRayMabus wrote:Emanicpacija je sistem ...ovo je ipak pixka i po ....to je drugo.prckov wrote:RayMabus wrote:
2014-04-19
Page 4 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16
Similar topics
» Od sad pa ubuduce Miss Universe ce vodit "zene"
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
Page 4 of 16