Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
Page 2 of 16
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Re: Nova Miss Universe Hrvatske je crnkinja
Ma jebe se meni više za tvoju vrstu...Isteklo vam vrijeme...RayMabus wrote:Zašto bi ? Ima rvacke krvi , zgodna je , rasna je , izgleda i školovana , zna jezike , Amerikanka je , visoka ....i šta najvažnije nije Srpkinja.red wolf wrote:Nacionalisti na aparatima...
Ja sam nacionalista , možda ti to tako neizgleda i najviše sam se uplašio da nam nisu uvalili neku grbavu iz Zimabave poradi multikulti.
Ok i ovo je multikulti al ima logike plus i zgodna je i to dobro zgodna.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Mi smo Borg , resistance is futile.red wolf wrote:Ma jebe se meni više za tvoju vrstu...Isteklo vam vrijeme...RayMabus wrote:Zašto bi ? Ima rvacke krvi , zgodna je , rasna je , izgleda i školovana , zna jezike , Amerikanka je , visoka ....i šta najvažnije nije Srpkinja.red wolf wrote:Nacionalisti na aparatima...
Ja sam nacionalista , možda ti to tako neizgleda i najviše sam se uplašio da nam nisu uvalili neku grbavu iz Zimabave poradi multikulti.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vi ste kurac, oprosti mi na izrazu...RayMabus wrote:Mi smo Borg , resistance is futile.red wolf wrote:Ma jebe se meni više za tvoju vrstu...Isteklo vam vrijeme...RayMabus wrote:Zašto bi ? Ima rvacke krvi , zgodna je , rasna je , izgleda i školovana , zna jezike , Amerikanka je , visoka ....i šta najvažnije nije Srpkinja.red wolf wrote:Nacionalisti na aparatima...
red wolf-
2016-02-10
I što kažeš na našu malu cigančicu od metar i 85 iz Amerike ?red wolf wrote:Vi ste kurac, oprosti mi na izrazu...RayMabus wrote:
Mi smo Borg , resistance is futile.
2014-04-11
Baš ništa...RayMabus wrote:I što kažeš na našu malu cigančicu od metar i 85 iz Amerike ?red wolf wrote:Vi ste kurac, oprosti mi na izrazu...RayMabus wrote:
Mi smo Borg , resistance is futile.
red wolf-
2016-02-10
Očekivati neki drugi komentar od tebe bila bi znanstvena fantastika...RayMabus wrote:Pa meni je dooobra.
red wolf-
2016-02-10
Jbga , nemogu ja baš otkriti sve stvari o "sebi" , nebi bilo zanimljivo.red wolf wrote:Očekivati neki drugi komentar od tebe bila bi znanstvena fantastika...RayMabus wrote:Pa meni je dooobra.
2014-04-11
Već si otkrio dovoljno...RayMabus wrote:Jbga , nemogu ja baš otkriti sve stvari o "sebi" , nebi bilo zanimljivo.red wolf wrote:Očekivati neki drugi komentar od tebe bila bi znanstvena fantastika...RayMabus wrote:Pa meni je dooobra.
red wolf-
2016-02-10
Povlacim se ....pojam "sebi" ipak nije osoba tj ja pa bi bilo nezgodno da se tako predstavljam tj da to netko tako shvaca.red wolf wrote:Već si otkrio dovoljno...RayMabus wrote:Jbga , nemogu ja baš otkriti sve stvari o "sebi" , nebi bilo zanimljivo.red wolf wrote:Očekivati neki drugi komentar od tebe bila bi znanstvena fantastika...RayMabus wrote:Pa meni je dooobra.
2014-04-11
A jebote...ma mislim pa dobro ionako sve ide u tri pizde materine pa neka ode i petnaest pizdi materini kao što i ide...
Brain32-
2014-04-15
Ajd ne kukaj , bar nam nisu uvalili grbavu Srpkinju iz Zimabwea.Brain32 wrote:A jebote...ma mislim pa dobro ionako sve ide u tri pizde materine pa neka ode i petnaest pizdi materini kao što i ide...
Dobra je treba , ima lijepi sjaj u ocima , zgodna je , školovana , et ima malo i rvacke krvi al to je više zadovoljava neke kriterije za ovo natjecanje a ne da ubacuju neku tko zna odakle a nikakve veze s Hr nema ....i nisu se vodili baš ni multikulti šemom tj ono nema veze šta je ružna bitno je samo da je multikulti ...jbga ova je ono baš rasna ....kobila.
2014-04-11
Bilo bi nepošteno da su nam zbog ideje mulitkulturalizma uvalili neku tj na brzinu joj dali državljanstvo pa samo jer je malo garavija il druge rase il bilo šta umjetno izgurali daa bude miss....ili da jer je to vec a ružna je opet neidu po kriterijima zbog kojeg se ovo natjecanje održava pa je opet po kriterijima multikuluralizma ugurali.
Bilo bi nepošteno prema ostalim sudionicima igre a pošto toga ovdje nema ...šta se mene tice : prošla je.
The Oeen
Bilo bi nepošteno prema ostalim sudionicima igre a pošto toga ovdje nema ...šta se mene tice : prošla je.
The Oeen
2014-04-11
Za razliku od one iz Finske cura je ljepša nego pratilje, a pored toga ima hrvatske.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa i da nema hrvatske krvi nego živi ovdje dugo pa ima državljanstvo pa ima logike zašto može na to natjecanje pa da isto gledaju kriterije šta je smisao natjecanja opet je pošteno.gargamel0101 wrote:Za razliku od one iz Finske cura je ljepša nego pratilje, a pored toga ima hrvatske.
Kako nema baš crnkinja u Hr meni je prva asocijacija bila : Pa nisu valjda uvezli koju na brzaka samo radi multikuluralizma tj nasilno uvođenje istog samo da bi se uvelo.
U biti nije a i vodili su se kriterijima zbog kojih se natjecanje održava....ok o ukusima se neraspravlja al jbga zgodna je šta jest jest , stvarno nemoš rec da je ružna il tako šta.
2014-04-11
jebote dignano, napiši Vodnjan kako mu i jeste pravo ime!Gnječ wrote:Forza Istria! W Dignano.
Guest- Guest
Oš mu mater sad opsovati?red wolf wrote:Ma jebe se meni više za tvoju vrstu...Isteklo vam vrijeme...RayMabus wrote:Zašto bi ? Ima rvacke krvi , zgodna je , rasna je , izgleda i školovana , zna jezike , Amerikanka je , visoka ....i šta najvažnije nije Srpkinja.red wolf wrote:Nacionalisti na aparatima...
Guest- Guest
Ukusi , nijanse ....gledaj i da je ovo šou biznis pa malo promjena i to , crnkinja miss Hrvatske , ono jel ...igra i to ...no nije ružna ....to su sad vec nijanse koja je kome lijepša i to.kic wrote:
ljepše su pratilje koji vam je..
I ja bih možda privatno prije prvu pratilju opalija al kad izrezoniram sve onda bi radije ovu poslao u svijet kad je vec tu a zgodna je.
2014-04-11
A jel ti meni viruješ da nije crnkinja pobijedila da ih ja nikad nebi ni pogleda.kic wrote:
pratilje
pa jebote
Kažem ti da je ovo još i dobro ispalo ( mogli su nam uvalit grbavu Srpkinju iz Zimbawea radi multikultija na brzake ) i da ce sad porast i gledanost ovoga.
2014-04-11
Page 2 of 16 • 1, 2, 3 ... 9 ... 16
Similar topics
» Od sad pa ubuduce Miss Universe ce vodit "zene"
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
» miss domina za miss hrvatske
» izabrana nova miss alabama 2024. ...
» Nova miss Helsinki - classic nordic beauty :)
» Nova Miss Ukrajine: Odbijam da govorim Ukrajinski, Krim pripada svima a ne samo Ukrajini :)
Page 2 of 16