Denkverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
aben wrote:inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
inače sam se iznenadio kad sam skužio šta je u stvari Gutenberg napravio, i malo razočarao, nije to tiskarski stroj :)
zapravo najbolji, tko voli crtanje barem..
ovisi koliko stranic imo knjiga:)Boobah the owl wrote:
da, trebalo im je par godina za 100 primjeraka knjige.. ali dobro, i to je bio početak i mali kvantni skok..
jesi vidi koliko teibo biti pritišnjeno?
2014-04-16
ma kakvi,Boobah the owl wrote:aben wrote:inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
inače sam se iznenadio kad sam skužio šta je u stvari Gutenberg napravio, i malo razočarao, nije to tiskarski stroj :)
mogo bi biti nojbolji, imo potencijal, ali je uvjerljivo nojgori. recimo prva lekcija u peton razredu je nenaučljiva jedanaestgodišnjacima...i većini njihovih roditelja.
da ne govorimo kako su nastavnici tehnickog svi frustrirani i ljubomorni na nastavnike fizike. koji su svi redom ljubomorni na znanstvenike fizičare i matematicare. žrtve su poznate.
2014-04-16
aben wrote:ovisi koliko stranic imo knjiga:)Boobah the owl wrote:
da, trebalo im je par godina za 100 primjeraka knjige.. ali dobro, i to je bio početak i mali kvantni skok..
jesi vidi koliko teibo biti pritišnjeno?
vidiJo
Di si ti išel u školu? U nekom gulagu?aben wrote:ma kakvi,Boobah the owl wrote:aben wrote:inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
mogo bi biti nojbolji, imo potencijal, ali je uvjerljivo nojgori. recimo prva lekcija u peton razredu je nenaučljiva jedanaestgodišnjacima...i većini njihovih roditelja.
da ne govorimo kako su nastavnici tehnickog svi frustrirani i ljubomorni na nastavnike fizike. koji su svi redom ljubomorni na znanstvenike fizičare i matematicare. žrtve su poznate.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
aben wrote:ma kakvi,Boobah the owl wrote:aben wrote:inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
učenici, ili nj žene? :^^
tehnički, potencijalni DIY predmet..
Eva_ wrote:Di si ti išel u školu? U nekom gulagu?aben wrote:ma kakvi,Boobah the owl wrote:aben wrote:inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
zoč, pa sve su iste u hr. oni se jos i ponosu jer su sve iste
2014-04-16
Pa i nisu, puno ovisi o profesorima. Program je isti, ali uvijek se može malo doradit, dodat njihove indvidualnosti. Kao i liječnici, npr. svi imaju iste resurse ali ne rade svi isto nit pristupaju pacijentima na jednak način. Mislim da je to primjenjivo na svaku profesiju.
2017-03-21
svi redom,Boobah the owl wrote:aben wrote:ma kakvi,Boobah the owl wrote:aben wrote:inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
učenici, ili nj žene? :^^
tehnički, potencijalni DIY predmet..
debili počinju predmet bazom broja dva. oni jos ne znaju za dekadski sustav, a ovi luđaci ih bonbardiraju s binarnin sustavon
2014-04-16
puno? vjerojatno, al ne onako kako ti misliš. oni koji ne radu svoj poso dobro mogu biti dobri nastavnici, oni dobri su nužno loši.Eva_ wrote:Pa i nisu, puno ovisi o profesorima. Program je isti, ali uvijek se može malo doradit, dodat njihove indvidualnosti. Kao i liječnici, npr. svi imaju iste resurse ali ne rade svi isto nit pristupaju pacijentima na jednak način. Mislim da je to primjenjivo na svaku profesiju.
2014-04-16
mali od kužine wrote:abenova kućica za gluhonijeme
zar je aben gluhonijem? :O
Guest- Guest
Misliš onaj tko odgaja, jer škola prije svega odgaja, pošalješ im dijete a dobiješ natrag odraslu osobu, i sam mora biti odgojen. Da, problem razvoja osobnosti šepa u našem obrazovnom sustavu, puno se toga uči napamet i ukoričuje, a onog tko odstupi od ustaljenog obrasca vraća na "pravi" put. No, nađu se i poneki prosvjetni djelatnici entuzijasti koji potiče razvoj takve osobnosti.aben wrote:puno? vjerojatno, al ne onako kako ti misliš. oni koji ne radu svoj poso dobro mogu biti dobri nastavnici, oni dobri su nužno loši.Eva_ wrote:Pa i nisu, puno ovisi o profesorima. Program je isti, ali uvijek se može malo doradit, dodat njihove indvidualnosti. Kao i liječnici, npr. svi imaju iste resurse ali ne rade svi isto nit pristupaju pacijentima na jednak način. Mislim da je to primjenjivo na svaku profesiju.
2017-03-21
Mislila sam da si svibanjska blizanka :Dmate wrote:Vidi kako mene izbaci iz kombinacije :)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
kako je potrebno samo jedno prepeličje jaje da nevjestica pokaže račvasti jezičac u šumici striborovoj.. usput, malom od kužine predlažem (ne očekujući ništa) da psihologiju nazove Šuma Striborova
Guest- Guest
po meni je to nojveći krimen države. jo ne držin puno do šoldov, kulture, politike, znanja, čistoće, religije, partizanov, pravog kuta, izgleda i autov, meni je jedino bitna moja familija- i država mi to otimlje i želi odgojiti po svomu. odvratni fašisti.Eva_ wrote:Misliš onaj tko odgaja, jer škola prije svega odgaja, pošalješ im dijete a dobiješ natrag odraslu osobu, i sam mora biti odgojen. Da, problem razvoja osobnosti šepa u našem obrazovnom sustavu, puno se toga uči napamet i ukoričuje, a onog tko odstupi od ustaljenog obrasca vraća na "pravi" put. No, nađu se i poneki prosvjetni djelatnici entuzijasti koji potiče razvoj takve osobnosti.aben wrote:puno? vjerojatno, al ne onako kako ti misliš. oni koji ne radu svoj poso dobro mogu biti dobri nastavnici, oni dobri su nužno loši.Eva_ wrote:Pa i nisu, puno ovisi o profesorima. Program je isti, ali uvijek se može malo doradit, dodat njihove indvidualnosti. Kao i liječnici, npr. svi imaju iste resurse ali ne rade svi isto nit pristupaju pacijentima na jednak način. Mislim da je to primjenjivo na svaku profesiju.
dobro, familija i houston rockets
2014-04-16
Kak stojiš s baletom?aben wrote:po meni je to nojveći krimen države. jo ne držin puno do šoldov, kulture, politike, znanja, čistoće, religije, partizanov, pravog kuta, izgleda i autov, meni je jedino bitna moja familija- i država mi to otimlje i želi odgojiti po svomu. odvratni fašisti.Eva_ wrote:Misliš onaj tko odgaja, jer škola prije svega odgaja, pošalješ im dijete a dobiješ natrag odraslu osobu, i sam mora biti odgojen. Da, problem razvoja osobnosti šepa u našem obrazovnom sustavu, puno se toga uči napamet i ukoričuje, a onog tko odstupi od ustaljenog obrasca vraća na "pravi" put. No, nađu se i poneki prosvjetni djelatnici entuzijasti koji potiče razvoj takve osobnosti.aben wrote:puno? vjerojatno, al ne onako kako ti misliš. oni koji ne radu svoj poso dobro mogu biti dobri nastavnici, oni dobri su nužno loši.Eva_ wrote:Pa i nisu, puno ovisi o profesorima. Program je isti, ali uvijek se može malo doradit, dodat njihove indvidualnosti. Kao i liječnici, npr. svi imaju iste resurse ali ne rade svi isto nit pristupaju pacijentima na jednak način. Mislim da je to primjenjivo na svaku profesiju.
dobro, familija i houston rockets
PS
Ipak si ruski student.
2017-03-21
balet nišće, balerine...ovaj...
2014-04-16
I to je početak. Prvo balerina pa Marijanski teatar. Nekad su nogometaši trčali za balerinama, a danas za starletama.
2017-03-21
Ma sve ti je oprosteno. Idi u miru Bozjem. Onih 10 % svejedno ce ti biti odbijeno. :-D
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50