Denkverbot
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: Denkverbot
Samo srpska klopa i mjuza. Tu nema pregovaranja.aben wrote:Eva_ wrote:I ja sam u lipnju. Mogli bi zajedno, da uštedimo.
da ti pravo rečin, to je jedino ča me more približiti vami srbima, ekonomija. jebiga, razmjena je win win aktivnost, a svoje sklonosti da uštedin da ni ne spominjen- ostaje nan dogovor o glazbi koja bi se pušćala.
a to bi lako mogo biti dealbreaker jer ne morin podniti onajvaš univerzalni izričaj....
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Ja nisam blizanac.aben wrote:mate wrote:Blizanci, to nikako ne može biti dosadno:) S obzirom na ekonomsko stanje ja ću svoj odgoditi i priključiti se vama :)
možda ne bi bilo loše da se pusti s miron historijsku grješku oko formiranja država na temeljima nacije,
i da novi konstitutivni temelj bude horoskop. svi blizanci u jednu državu!
2017-03-21
jepeta ota stabilnost,mate wrote:A faktor stabilnosti, s obzirom da smo na glasu kao nestabilne osobe ?!
pa ni to kuća da moro biti stabilna. moro biti dinamična
2014-04-16
Huh, koje olakšanje s obzirom na glazbu :)Eva_ wrote:Ja nisam blizanac.aben wrote:mate wrote:Blizanci, to nikako ne može biti dosadno:) S obzirom na ekonomsko stanje ja ću svoj odgoditi i priključiti se vama :)
možda ne bi bilo loše da se pusti s miron historijsku grješku oko formiranja država na temeljima nacije,
Guest- Guest
Eva_ wrote:Ja nisam blizanac.aben wrote:mate wrote:Blizanci, to nikako ne može biti dosadno:) S obzirom na ekonomsko stanje ja ću svoj odgoditi i priključiti se vama :)
naša država ni horoskopska despocija. među nami živu i drugi znoci, ali se zno ča se i koga prvo financiro javnin šoldima- nišće, jer nemo javnih šoldov, i ako je neki bik negdi glodan, bolje mu je da nojde nekoga da mu mu do posla i kruva, inače ćemo ga preskokati na cesti
2014-04-16
coldplay=couldplaymate wrote:Huh, koje olakšanje s obzirom na glazbu :)Eva_ wrote:Ja nisam blizanac.aben wrote:mate wrote:Blizanci, to nikako ne može biti dosadno:) S obzirom na ekonomsko stanje ja ću svoj odgoditi i priključiti se vama :)
2014-04-16
Sad mi je došel onaj gumb prijavi abuse:) moram tražit novog miša.
2017-03-21
Jučer sam, nakon provedenog testa dala najbolji odgovor, a tiče se dinamičnosti :) Slijedom toga, što je s sigurnošču?:)aben wrote:jepeta ota stabilnost,mate wrote:A faktor stabilnosti, s obzirom da smo na glasu kao nestabilne osobe ?!
Guest- Guest
a da ga kopiroš?mate wrote:Jučer sam, nakon provedenog testa dala najbolji odgovor, a tiče se dinamičnosti :) Slijedom toga, što je s sigurnošču?:)aben wrote:jepeta ota stabilnost,mate wrote:A faktor stabilnosti, s obzirom da smo na glasu kao nestabilne osobe ?!
pa sigurnost, privatna.
2014-04-16
jel postoji statistika koliko postova je ki napiso na podforumu?
jel vi imote osjećaj da sun ih jo nojvise napiso na filozofiji?
2014-04-16
slidingdoorsoperator wrote:
Steven Pinker u novoj knjizi tvrdi da smo sve više “anđeli”, a sve manje “demoni”[/size][/b]
To, zauzvrat, vodi k boljem moralnom kompasu, uključujući i izbjegavanje nasilja. Takva vrsta rezoniranja posebno je napredovala u prošlom stoljeću. Kao dokaz iznosi i sljedeći podatak – što je kvocijent inteligencije američkih predsjednika bio veći, to je bilo manje smrti u vojnim sukobima u kojima su sudjelovale Sjedinjene Države.
http://www.najboljeknjige.com/content/vijesti_opsirnije.aspx?NewsID=374
Da, vjerojatno jer imaš puno toga za reći :) No, Kic je ipak najkompetentniji za davanje mišljenja.aben wrote:jel postoji statistika koliko postova je ki napiso na podforumu?
Guest- Guest
i ja..troje nas vec..samo je aben blizanac :DEva_ wrote:I ja sam u lipnju. Mogli bi zajedno, da uštedimo.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
inače sam se iznenadio kad sam skužio šta je u stvari Gutenberg napravio, i malo razočarao, nije to tiskarski stroj :)
kako nije, koliko stranica mores tako stvoriti...
i, malo je tu prevod krivi, rič je o preši.
pa ka su blizanci ako ste svi u lipnju a niste blizanci?
i, malo je tu prevod krivi, rič je o preši.
pa ka su blizanci ako ste svi u lipnju a niste blizanci?
2014-04-16
inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
inače sam se iznenadio kad sam skužio šta je u stvari Gutenberg napravio, i malo razočarao, nije to tiskarski stroj :)
2014-04-16
da, trebalo im je par godina za 100 primjeraka knjige.. ali dobro, i to je bio početak i mali kvantni skok..
aben wrote:inače, definicije stroja, aparata i agregata se uču u peton ili seston razredu, tehnički je uvjerljivo nojgori predmet u prisilnim skulamiBoobah the owl wrote:
zapravo najbolji, tko voli crtanje barem..
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Page 25 of 50