Denkverbot
Page 14 of 50
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Re: Denkverbot
eto viš, već ti se sviđa. Do kraja dana ćeš ga i zavoljet.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Gazda je tražil njegovu smjenu još prije 2 mjeseca. On njega zove žutokljuncem. Osim kaj postavlja ministre, smjenuje i predsjednika Sabora.
2017-03-21
Narod treba biti zrel za demokraciju.
Premda ni tada nema jamstva da činiš dobro. Kažu da demokraciju najbolje opisuje tvrdnja gdje nekompetentna većina bira korumpiranu manjinu.
Premda ni tada nema jamstva da činiš dobro. Kažu da demokraciju najbolje opisuje tvrdnja gdje nekompetentna većina bira korumpiranu manjinu.
2017-03-21
skužio sam da kic i mativka još uvijek nemaju curu\dečka,valjda su zato stalno tak nabrijani..
mizantrop-
2017-05-01
znam da si kul,vidio sam da si negdi postao sabbathe i metallicu što je za tebe oksimoron,na starom forumu si se uvijek sprdao s klasičnim metalcima..
mizantrop-
2017-05-01
glazba je bila najbolji shitshow, ali kako god okreneš, Metlica i Ozzy su jednostavno lektira..
meni je najbolje kad neki stari nostalgičari(uglavnom rockeri) pljuju po današnjoj mjuzi kak je nekad sve bilo kudikamo bolje i kvalitetnije a nemaju pojma kolko danas ima dobrih bendova,posebno u okviru stoner rocka i psihodelije,instaliro sam si spotify,slušam sve i svašta ovih dana,tebe se sjećam najviše ko zadrtog repera..
mizantrop-
2017-05-01
eh sad repera, tog je bilo na kapaljku: Aesop Rock, Atmosphere, Eyedea, Emancipator, GZA/Genius, Jedi Mind Tricks... ali moja duša je uvijek bila BM \m/
ali i ovo je predobro:
stoner je oke za vožnje, psihodeliju ne volim blah
Ja sam u dugoj vezi. Možda je u tome problem :Dmetalhead wrote:skužio sam da kic i mativka još uvijek nemaju curu\dečka,valjda su zato stalno tak nabrijani..
Kako ti stojiš po tom pitanju?
Guest- Guest
prozvo si me. da čujen, koliko?metalhead wrote:meni je najbolje kad neki stari nostalgičari(uglavnom rockeri) pljuju po današnjoj mjuzi kak je nekad sve bilo kudikamo bolje i kvalitetnije a nemaju pojma kolko danas ima dobrih bendova,posebno u okviru stoner rocka i psihodelije,instaliro sam si spotify,slušam sve i svašta ovih dana,tebe se sjećam najviše ko zadrtog repera..
2014-04-16
Danas sam na face-u vidjela sliku, podsjetila ne na tvoj avatar, idem po nju:
Guest- Guest
A ne, ne, lijo:)enfant terrible wrote:mate, os mi dat da te dodam na fejsu ? :treptrep
Time bih otvorila put mnogim drugim s foruma. Osjećala bih se nekako ugroženo. Tako sam ja preko Kica malo stalkala pa znam što to znači :)
Jako si mi draga ali uništila bi se draž forumskog druženja.
Guest- Guest
Page 14 of 50 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 32 ... 50
Page 14 of 50