Denkverbot
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Denkverbot
aldridgeu sam ja htio suditi, a sad je heroj, imaš prav da..
spursi imaju psihologiju vidio si i sam, njima poraz doma od 30 ništ ne znači, oni na Istoku se odmah tuku, ali dobro, nije da ovdje isto nije bilo tenzija..
ma oni u Oklici su gadno zajebali menadžment, ono stvarno treba uspjeti..
protiv gsw-a, naravno dajem veće šanse ljudima iz Hrastograda, ali za svaku loptu se borit do zadnje kapi, ako se Kawai vrati može tu nešto i bit..
ali u svakom slučaju bar se Gasolu zahvaliti na kraju sezone majketi..
jes jo reko zoč i zoč ne ili?
2014-04-16
Boobah the owl wrote:
smeta?
http://nbacro.com/vijesti/harden-preuzeo-odgovornost-za-poraz-28892
ma je, nego se ne morin sititi jes li jo to reko
heh, preuze, kružu svakakove priče, od prijetnji obitelji, bolesti, vegas namještaljeke. ali jo sun osobno imo takove utakmice. bez obzira na važnost, jednostavno se dogodi. samo ča se mene unda sede na klupu, a un vridi polak milijarde dolarov pa je to teže:)
2014-04-16
ispast u drugoj rundi je baš bezveze, gdje si bio-nigdje, šta si radio-ništa, u susretu s gsw-om su raketice mogle nešto naučiti, ovako jel-ništa..
a sad teorije boh, nemam pojma ne vjerujem, isto sam bliže ovom-dogodi se..
u čem utapaš tugu?
pa, odluči sun se okrenuti vlastiton životu, i baš segutra pošo na županiju po dozvolu za iznajmljivanje prostora koji unajmljujen, uz pismenu dozvolu najmodavca, naravski.
ispada da moraš imati obrt ako nisi vlasnik. slego sun ramenima i odluči direktno uključiti vlasnika, ali unda je na red došla kategorizacija, pa me pita da koliko krevetov imun. jo govorin da nemun krevete a ona meni da unda ne mogu dobiti dozvolu..
razumiš, jo imun ot prostor ki morun ploćati i preko leta, ka ne rodin. hoti sun zaroditi samo da buden na nuli, plus državi njen de i jednon jadnon susidu za kavu da pomete i dila ključeve šporkin zapadnjacima, backpackerima u tranzitu. win-win-win-win situacija.
vidiš, imo puno realnijih stvori za biti tužan. a unda su me zvoli iz bauhausa i rekli da mi je napokon došo komod željeza ki čekun od veljače, i, da ti pravo rečen, izmirila me jedna žena u banci od glove do pete tako da valjo biti sritan s onin ča imoš a ne s onin ča si mogo imati
ispada da moraš imati obrt ako nisi vlasnik. slego sun ramenima i odluči direktno uključiti vlasnika, ali unda je na red došla kategorizacija, pa me pita da koliko krevetov imun. jo govorin da nemun krevete a ona meni da unda ne mogu dobiti dozvolu..
razumiš, jo imun ot prostor ki morun ploćati i preko leta, ka ne rodin. hoti sun zaroditi samo da buden na nuli, plus državi njen de i jednon jadnon susidu za kavu da pomete i dila ključeve šporkin zapadnjacima, backpackerima u tranzitu. win-win-win-win situacija.
vidiš, imo puno realnijih stvori za biti tužan. a unda su me zvoli iz bauhausa i rekli da mi je napokon došo komod željeza ki čekun od veljače, i, da ti pravo rečen, izmirila me jedna žena u banci od glove do pete tako da valjo biti sritan s onin ča imoš a ne s onin ča si mogo imati
2014-04-16
eto vidiš, uvijek se nađe..
a ima i neka zanimljiva biciklijada u zaleđu: http://zd10.live.sistemi.hr/djirada/clanak/id/485459/prijavite-se-na-biciklijadu-na-kojoj-se-putem-u-vinarijama-degustiraju-vrhunske-kapljice
kad čujin da je nešto negdi organizirono, grin u suprotnon smjeru:)Boobah the owl wrote:
eto vidiš, uvijek se nađe..
a ima i neka zanimljiva biciklijada u zaleđu: http://zd10.live.sistemi.hr/djirada/clanak/id/485459/prijavite-se-na-biciklijadu-na-kojoj-se-putem-u-vinarijama-degustiraju-vrhunske-kapljice
a i nemun neka dobra sjećanja vezana za alkohol i bičikletu:)
2014-04-16
privatni hotel u vlasništvu jedne obitelji zadnjih 1300 godina.
https://en.wikipedia.org/wiki/H%C5%8Dshi_Ryokan
2014-04-16
Navijam za pjesmu Portugala :)
Na tv-u je utakmica koju ne propustam. Dakako, s srcem sam uz Zaka.
Ok mi je Bugarska i Rom iz Mađe pa Moldavija.
Na tv-u je utakmica koju ne propustam. Dakako, s srcem sam uz Zaka.
Ok mi je Bugarska i Rom iz Mađe pa Moldavija.
Guest- Guest
ljudi općenito ne propuštaju navijati za svoju državu. čak je i žak hudek reko; parafraziran, jo sun građanin svita a ne hrvat, i iznenodilo me koliko sun sritan bi ča sun pobijedi za hrvatsku.
meni je ipak dražje navijati za privatne organizacije. puno čistija aktivnost.
meni je ipak dražje navijati za privatne organizacije. puno čistija aktivnost.
2014-04-16
Voliš pantiti ljudima grihe iz prošlosti, a
:)
2014-04-16
When entered into on a voluntary basis, hierarchy in this context is a mark of emotional and mental maturity on the part of the aspirant. It’s not a sign of old-fashioned hang-ups from a Victorian age, but one of being rooted in timeless principles of humility, reverence, and earnestness. The freedom to leave a system to pursue another is critical. In this sense we clearly see the marked difference between soul-crushing and destructive hierarchies and the varieties that lead to soul enrichment and liberation.
We are all students for a lifetime. An abandonment of this attitude strikes me as a mark of a culture that has lost its philosophical footing and risks sacrificing the development of excellence moving into the next generation for the sake of chasing fads or appealing to a consumer mindset. Beware of the frauds and predators but don’t isolate yourself from a teacher or system that can present a genuine path that that is incomparably marked by rubbing shoulders with other breathing and thinking beings. That, I would argue is the truly revolutionary action to take.
https://phalx.com/2017/05/13/self-actualization-through-hierarchy-risks-and-rewards/
Pobijedila je po mom, najbolja pjesma. No teško se oteti dojmu stručnog žirija različitih zemalja. Uglavnom su svi isti :)
Abende, ono kada te u banci ona odmjerila, jesi li dobro ili loše osjećao?:)
Guest- Guest
mate wrote:Pobijedila je po mom, najbolja pjesma. No teško se oteti dojmu stručnog žirija različitih zemalja. Uglavnom su svi isti :)
nis jo sve reko, pa te zbunilo,
žene moru pokazati interes, ali to je reakcija, a ne akcija.
ono ča je prethodilo dobro je sadržano u ovin videu;
https://9gag.com/gag/a0bzW8X
2014-04-16
Obratite se na moju novu veru, ljudi
Nudim vam što vam niko dosad nije,
Nudim vam surovost i vino
Onog ko nema hleba hraniće svetlo mojeg sunca
Narode, ništa nije zabranjeno u mojoj veri
Ima ljubavi i pića
I gledanja u sunce dokle vam se prohte
jer ovo vam božanstvo ništa ne brani
O poslušajte moj poziv braćo narode ljudi.
Radovan Karadžić
Nudim vam što vam niko dosad nije,
Nudim vam surovost i vino
Onog ko nema hleba hraniće svetlo mojeg sunca
Narode, ništa nije zabranjeno u mojoj veri
Ima ljubavi i pića
I gledanja u sunce dokle vam se prohte
jer ovo vam božanstvo ništa ne brani
O poslušajte moj poziv braćo narode ljudi.
Radovan Karadžić
Guest- Guest
Opet si me ostavio zbunjenu :)
Mi žene znamo odmjeriti nekoga u 2 slučaja:
1. kada nam se netko odmah svidi
2. i kada u sebi pomislimo: a, joooj
Mi žene znamo odmjeriti nekoga u 2 slučaja:
1. kada nam se netko odmah svidi
2. i kada u sebi pomislimo: a, joooj
Guest- Guest
zašto apriori ja moram biti loše? nisi primijetila kicov neukusni naslov pdf-a religija na kojem ja stavljam tekstove o katolicizmu, odnosno stavljala sam ih dok on nije pretjerao s bezobrazlukom? ne pitaš se nikada izvan ove teme kakvi su to ljudi s kojima ovdje bezazleno ćaskaš?
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Page 37 of 50