Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 15 of 18
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/razrijesen-ministar-orepic-dosao-na-posao-i-najavio-obracanje-javnosti---474813.html
Video je zanimljiv. Čista uživancija
Guest- Guest
marcellus wrote:tre911 wrote:i tako x2, idioti par exelance, na stranu ko je kriv ko prav u cijeloj priči. Ako si partner onda si partner a ne neko ko konstantno jamu kopa ovom drugome.marcellus wrote:a most bi sjedio u vladi a ponašao se kao da je oporba, to ne bu išlo
upravo to, ako je premijer odlučio stati iza Marića to je njegova odluka, ćuprijaši apsolutno u toj situaciji nemaju pravo potkopavati vlastitu vladu. Ako ja radim za dnevno, i jutarnji traži da mi otpustimo zrinku, onda ja ne mogu stat na stranu jutarnjeg protiv kolegice, primjerice. Na stranu sad slažem li se ja s tim što ona piše, jer ću dobit otkaz isti dan, opravdano. Trebaš znat na čijoj si strani i gdje leži tvoja lojalnost. Ako si u vladi onda nisi u oporbi istovrmeno kad god ti odgovara.
A čime to marić ide na ruku todoriću nije jasno, petrov je taj koji je idejni otac lex agrokora i sad ramljak žica okolo kredite za agrokor
Ćuprijaši, kako sam i očekivala, ne pi prezali ni od državnog udara.
Kaže Orepić danas, dakle čovjek koji je bio zadužen za održavanje rda i mira u HR:
"Želim naglasiti da se RH nalazi u ozbiljnoj političkoj krizi i da narod treba promptno urgirati jer se radi o uzurpaciji vlasti."
Toliko im se osladilo biti na vlasti, da traže moguće rupe u zakonu ne bi li nekako ipak ostali tamo od kud su protjerani.
Pa onda to mazanje očiju i pravljenje ljudi budalama, oni osmisle lex Agrokor, sad je Plenković nešto kriv??
Opasni ljudi.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
sunrise wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/razrijesen-ministar-orepic-dosao-na-posao-i-najavio-obracanje-javnosti---474813.html
Nije šaljivo.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
Policija radi svoj posao , sigurna smo zemlja...kako je zatvorisunrise wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/razrijesen-ministar-orepic-dosao-na-posao-i-najavio-obracanje-javnosti---474813.html
2014-04-15
Baš je zanimljiv u pm, lik lupeta gluposti sve u 16. On bi pozivao narod na revoluciju da bi on i dalje mogao štititi kriminalce kao i do sada iz ministarske fotelje. Ponavljam da je bilo kome na vlasti napravio ovo MOST isto bi pisao, te štetočine treba stjerati u pm. Zbog idiota ćemo vjerojatno imati opet izbore za par mjeseci a da barem nisu sukrivci za ovo za što terete marića pa da čovjek kaže ajde de no ne da su sukrivci nego i kreatori politike spasa agrokora a zbog čega optužuju Marića.sunrise wrote:http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/razrijesen-ministar-orepic-dosao-na-posao-i-najavio-obracanje-javnosti---474813.html
Guest- Guest
Podrepić misli da je iznad premjera i vlade, pod hitno budaletinu strpati na psihijatrisko promatranje bez zajebancije.Sabina Spielrein wrote:marcellus wrote:tre911 wrote:i tako x2, idioti par exelance, na stranu ko je kriv ko prav u cijeloj priči. Ako si partner onda si partner a ne neko ko konstantno jamu kopa ovom drugome.marcellus wrote:a most bi sjedio u vladi a ponašao se kao da je oporba, to ne bu išlo
upravo to, ako je premijer odlučio stati iza Marića to je njegova odluka, ćuprijaši apsolutno u toj situaciji nemaju pravo potkopavati vlastitu vladu. Ako ja radim za dnevno, i jutarnji traži da mi otpustimo zrinku, onda ja ne mogu stat na stranu jutarnjeg protiv kolegice, primjerice. Na stranu sad slažem li se ja s tim što ona piše, jer ću dobit otkaz isti dan, opravdano. Trebaš znat na čijoj si strani i gdje leži tvoja lojalnost. Ako si u vladi onda nisi u oporbi istovrmeno kad god ti odgovara.
A čime to marić ide na ruku todoriću nije jasno, petrov je taj koji je idejni otac lex agrokora i sad ramljak žica okolo kredite za agrokor
Ćuprijaši, kako sam i očekivala, ne pi prezali ni od državnog udara.
Kaže Orepić danas, dakle čovjek koji je bio zadužen za održavanje rda i mira u HR:
"Želim naglasiti da se RH nalazi u ozbiljnoj političkoj krizi i da narod treba promptno urgirati jer se radi o uzurpaciji vlasti."
Toliko im se osladilo biti na vlasti, da traže moguće rupe u zakonu ne bi li nekako ipak ostali tamo od kud su protjerani.
Pa onda to mazanje očiju i pravljenje ljudi budalama, oni osmisle lex Agrokor, sad je Plenković nešto kriv??
Opasni ljudi.
Guest- Guest
Ja sam za revoluciju... Podrška Orepiću
Guest- Guest
Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
Guest- Guest
I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
Guest- Guest
Pa možda bi ih puno više bilo zadovoljno. Ovako više ne ide.tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
Postali smo sprdačina u svijetu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Moš misliti, pa i Tuđmana ste zvali diktatorom i zazivali njegov pad iako je bio teški demokratjastreb wrote:Pa možda bi ih puno više bilo zadovoljno. Ovako više ne ide.tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
Guest- Guest
tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
evo ga ovaj moron svuda vidi ortodoksne komuniste. tebi očito fali 10 kubika daski i fosni u glavi.
Guest- Guest
Ti zbilja misliš da ovako više ne ide i da nam gore od ovog ne može biti? Ha-ha! Pa ti si fakat totalno posvađan s hrvatskom stvarnošću, da ne griješim dušu nekom gorom uvredom, tipa: nepopravljivi optimistjastreb wrote:Pa možda bi ih puno više bilo zadovoljno. Ovako više ne ide.tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
Nevjerojatno je koliko si glupGnječ wrote:tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
evo ga ovaj moron svuda vidi ortodoksne komuniste. tebi očito fali 10 kubika daski i fosni u glavi.
Guest- Guest
tre911 wrote:Moš misliti, pa i Tuđmana ste zvali diktatorom i zazivali njegov pad iako je bio teški demokratjastreb wrote:Pa možda bi ih puno više bilo zadovoljno. Ovako više ne ide.tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
je, poznata mu je bila ona demokratska ideja o stoci sitnog zuba.
Guest- Guest
Kakva je to ideja? To je bilo njegovo mišljenje i kakve to veze ima sa izborima koji su redovito održavani dok je bio predsjednik?Gnječ wrote:tre911 wrote:Moš misliti, pa i Tuđmana ste zvali diktatorom i zazivali njegov pad iako je bio teški demokratjastreb wrote:Pa možda bi ih puno više bilo zadovoljno. Ovako više ne ide.tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
Guest- Guest
tre911 wrote:Nevjerojatno je koliko si glupGnječ wrote:tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
stvarno ti hrvatino naprosto zračiš mudrošću. eo monitor mi je u nirvani čim dođe tvoj mudri upis. odi čuvat krave jebote.
Guest- Guest
tre911 wrote:Kakva je to ideja? To je bilo njegovo mišljenje i kakve to veze ima sa izborima koji su redovito održavani dok je bio predsjednik?Gnječ wrote:tre911 wrote:Moš misliti, pa i Tuđmana ste zvali diktatorom i zazivali njegov pad iako je bio teški demokratjastreb wrote:Pa možda bi ih puno više bilo zadovoljno. Ovako više ne ide.tre911 wrote:
I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.
da demokratsko mišljenje koje je on realizirao u stvarnosti.
Guest- Guest
Ne stvarno si idiot kad nisi uspio ništa isčitati iz onoga što sam napisao a kako se vidi i dalje si na tom tragu, daj se malo skoncentriraj ;)Gnječ wrote:tre911 wrote:Nevjerojatno je koliko si glupGnječ wrote:tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
stvarno ti hrvatino naprosto zračiš mudrošću. eo monitor mi je u nirvani čim dođe tvoj mudri upis. odi čuvat krave jebote.
Guest- Guest
Ja nisam zazivao Tuđmanov pad,iako mislim da se nije smio miješati npr.u nogomet i estradu.tre911 wrote:Moš misliti, pa i Tuđmana ste zvali diktatorom i zazivali njegov pad iako je bio teški demokratjastreb wrote:Pa možda bi ih puno više bilo zadovoljno. Ovako više ne ide.tre911 wrote:I dovesti ortodoksne komuniste na vlast koji su u rangu onog ludog sjeverno koreanca, vjerujem da bi mnogi u DNRH bili zadovoljni.sunrise wrote:Treba jedan državni udar napraviti i postrojiti Plenkovića i ekipu pa nek mole za milost
Mislim da je nakon pobjede u ratu trebao abdicirati,jer mu je već nakon tamo 96-97.potpuno opala popularnost.
Što se tiče rata,tu je dobro vodio državu.
Ovi danas??? Pa oni ne bi izdržali ni napad vehabista iz Gornje Maoče. Vidiš i sam da se sve oko nas ruši kao kula od karata,a ti i dalje podržavaš HDZ.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 15 of 18