Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Page 12 of 18
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Re: Plenković razrješio 3 MOSTova ministra umjesto Marića
Pinochet wrote:kic wrote:Pinochet wrote:a šta je MOST napravio osim što je digao ruke ZA povećanje poreza u turizmu i dizanje poreza na nekretnine. To im nikada neću oprostiti, za mene su prekriženi kada su digli šape za povećanje poreza, + povećanje državne potrošnje za 6-7milijardi kunakic wrote:Pinochet wrote:Isti mi kurac SDP i HDZ, samo budale misle da je to različito.
a MOST je isti kurac kao i HNS, aj sa malo više digniteta, ali u načelu isti kurac. Ironično, ŽZ je jedina alternativa
nepopularno mišljenje ali, treba dati vjetra u leđa Mostu, ŽZ su dobri kao galamdžije i kritika u Saboru za imati, ali su prikrivena Radnička Fronta u biti..
pa tko ti ostaje? nitko ne zastupa neoliberalne ideje..
most barem ruši ove političke štetočine..
barem se ŽZ izjasnio protiv poreza na nekretnine.
ma je, ali s druge strane imaju milijun drugih komunističkih ideja..
aben wrote:ma kakov živi zid, jeste vi normalni,
naša jedina kratkoročna šansa ( šansa za naše živote) je da se ponudimo meriki ko neinkorporirani teritorij
portorikanci 2, potpisujem
Hrvatskoj treba da njeni građani imaju prosječni IQ veći od 85, a to nemaju ni HDZ, ni SDP.red wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
IQ je nebitan, bitna je svijest. Ona nije razvijena. Zasto je tome tako, zapitajmo se.Oh_Femder wrote:Hrvatskoj treba da njeni građani imaju prosječni IQ veći od 85, a to nemaju ni HDZ, ni SDP.red wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
megi, to je taboo tema u dnrhmaggie13 wrote:IQ je nebitan, bitna je svijest. Ona nije razvijena. Zasto je tome tako, zapitajmo se.Oh_Femder wrote:Hrvatskoj treba da njeni građani imaju prosječni IQ veći od 85, a to nemaju ni HDZ, ni SDP.red wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
znam, odmah svrcu na komunjarsko-ustasoidne teme, ovisno o sklonostima.Leviathan2 wrote:megi, to je taboo tema u dnrhmaggie13 wrote:IQ je nebitan, bitna je svijest. Ona nije razvijena. Zasto je tome tako, zapitajmo se.Oh_Femder wrote:Hrvatskoj treba da njeni građani imaju prosječni IQ veći od 85, a to nemaju ni HDZ, ni SDP.red wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).jastreb wrote:
Hrvatska treba novo pročišćenje.
I nove ljude.
2014-04-12
il to il na gdje si bio 91 :Dmaggie13 wrote:znam, odmah svrcu na komunjarsko-ustasoidne teme, ovisno o sklonostima.Leviathan2 wrote:megi, to je taboo tema u dnrhmaggie13 wrote:IQ je nebitan, bitna je svijest. Ona nije razvijena. Zasto je tome tako, zapitajmo se.Oh_Femder wrote:Hrvatskoj treba da njeni građani imaju prosječni IQ veći od 85, a to nemaju ni HDZ, ni SDP.red wolf wrote:
Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).
2015-08-09
to je vec dobilo suprotnu konotaciju od uvrijezene, nisi in. :DLeviathan2 wrote:il to il na gdje si bio 91 :Dmaggie13 wrote:znam, odmah svrcu na komunjarsko-ustasoidne teme, ovisno o sklonostima.Leviathan2 wrote:megi, to je taboo tema u dnrhmaggie13 wrote:IQ je nebitan, bitna je svijest. Ona nije razvijena. Zasto je tome tako, zapitajmo se.Oh_Femder wrote:
Hrvatskoj treba da njeni građani imaju prosječni IQ veći od 85, a to nemaju ni HDZ, ni SDP.
2014-04-12
nista ne priznajem 8-)dijagram wrote:Za sve su krivi megi, levi i slicni.
2014-04-12
na galge, pa da vidimo,...cujemo:)maggie13 wrote:nista ne priznajem 8-)dijagram wrote:Za sve su krivi megi, levi i slicni.
dijagram-
2015-08-09
i nikad B-)dijagram wrote:na galge, pa da vidimo,...cujemo:)maggie13 wrote:nista ne priznajem 8-)dijagram wrote:Za sve su krivi megi, levi i slicni.
2014-04-12
priznala bi ti,...sve:)maggie13 wrote:i nikad B-)dijagram wrote:na galge, pa da vidimo,...cujemo:)maggie13 wrote:nista ne priznajem 8-)dijagram wrote:Za sve su krivi megi, levi i slicni.
dijagram-
2015-08-09
:Pdijagram wrote:Za sve su krivi megi, levi i slicni.
nakon dvije runde skakljanja :Ddijagram wrote:priznala bi ti,...sve:)maggie13 wrote:i nikad B-)dijagram wrote:na galge, pa da vidimo,...cujemo:)maggie13 wrote:nista ne priznajem 8-)dijagram wrote:Za sve su krivi megi, levi i slicni.
ne mora mucenje biti krvavo da bi dalo rezultatLeviathan2 wrote:nakon dvije runde skakljanja :Ddijagram wrote:priznala bi ti,...sve:)maggie13 wrote:i nikad B-)dijagram wrote:na galge, pa da vidimo,...cujemo:)maggie13 wrote:
nista ne priznajem 8-)
dapace
dijagram-
2015-08-09
Ne ogovarajte me :D
2014-04-12
1999. je SDP Hhrvatsku napokon izvukao iz višegodišnje političke i ine izolacije.red wolf wrote:Naivno je tebi. 1999. godine SDP-ova koalicija je vratila zemlju na pravi put. Nakon Sanadera opet je SDP-ova koalicija vratila zemlju na pravi put. I treći put će, ali ćete i nakon toga opet glasati za HDZ...To je neka čudna ljubav vas i HDZ-a...maggie13 wrote:haX n+1..kako naivno :Dred wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2000;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
Guest- Guest
Ti tako, a on već godinama gradi image virtualnog uspješnika. Zweisitzer, ljetovanja u inozemstvu dokumentirana nemontiranim fotografijama na forumu, gostovanja u uglednim TV programima u udarnim terminima, und so weiter...Oh_Femder wrote:Jebe se njemu za ono kaj on zaista vjeruje. On piše ono za što ga gušter od Kulmerovih dvora plati K+ bonovima. Pa zar ima još nekoga ovdje kome to nije jasno? Mislim, ono... :Pkic wrote:ja se isto pitam..RayMabus wrote:Nevjeruješ ni ti u to šta pišeš jel tako ?marcellus wrote:uostalom ta tri mostova ministra su lupeži i sjecikese koji su za novac prodavali usluge policije i pravosuđa u aferi grizli pa su zadnji koji imaju što predbaciti mariću koji je za razliku od te dvojice kompetentan ministar
Guest- Guest
Ti mi nisi bila čak ni zadnja rupa na svirali pri pisanju tog posta ;P Al' dobro, ako si se osjetila prozvanom, nemam ja ništa protiv toga da se tješiš svojom visoko razvijenom sviješću ;D....beati pauperes spiritu quoniam ipsorum est regnum caelorummaggie13 wrote:IQ je nebitan, bitna je svijest. Ona nije razvijena. Zasto je tome tako, zapitajmo se.Oh_Femder wrote:Hrvatskoj treba da njeni građani imaju prosječni IQ veći od 85, a to nemaju ni HDZ, ni SDP.red wolf wrote:Ne. Treba SDP. To je dobro objasnio predsjednik SDP danas na presici --> Dvaput je SDP spašavao Hrvatsku iz ekonomske i moralne krize ( 1999; 2011;).jastreb wrote:Hrvatska treba novo pročišćenje.red wolf wrote:Cirkus ide dalje...Dobro je...Dao sam im godinu dana...Nisu ni toliko izdržali...
I nove ljude.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
kic wrote:
pa tko ti ostaje? nitko ne zastupa neoliberalne ideje..
HNS su neoliberali, prema statutu njihove stranke
a ima i udruga Lipa, oni su dosta blizu libertarijanskoj ideologiji, možda postanu stranka
Guest- Guest
Page 12 of 18 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 18
Similar topics
» Orešković odabrao prva tri Mostova ministra
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
» HPB štiti bradavičastog ministra Marića
» Zbog ministra Marića ide tužba EU protiv RH-a
» Bandić bratu ministra Marića nudi posao u Zagrebačkom holdingu
» Zbog poreza i lopova, pardon ministra Marića odgađaju se investicije od 2 mild. kn
Page 12 of 18