Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
ok, to stoji )Regoč wrote:To je kad učiš nekoliko puta. Prvo za sebe pa još koji put kako djeca odrastaju.pizzon wrote:ok, ali da bilo ko, dugorocno, memorise gradivo iz formalnog skolovanja,Noor wrote:čovječe, pa ne pričam o teoriji struna...pričam o općenitim svakodnevnim stvarimapizzon wrote:norka, cekaj, razumes se u lingvistiku, evo i u plastiku,
da li postoji nesto gde nisi strucna )
malo mi cudno, ali nema veze
Guest- Guest
tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:A jel imaš i četničku odoru? Ja imam i maskirnu od HVa i ustašku crnu tuto kompleto, to je ona od kojih ti se sledi krv u žilama kad je vidišpizzon wrote:
imam i poligonku, sve imam
Inače to sam dobio 92 na južnom bojištu i dan danas ulazim u nju bez proiblema :))
e, a ka'š me ustrijeliti?!
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:A jel imaš i četničku odoru? Ja imam i maskirnu od HVa i ustašku crnu tuto kompleto, to je ona od kojih ti se sledi krv u žilama kad je vidišpizzon wrote:
Inače to sam dobio 92 na južnom bojištu i dan danas ulazim u nju bez proiblema :))
da'l je moguće da riba ko ti bude toliko zagorela?
Guest- Guest
Ma ne daju mi za stalno da se odjavim,liju suze krokodilske....odselil sam se PRIJE NEGO LI JE DOSLO LOSE..znas ono..bogomdana pamet i vrhunska predikcija dogadjaja..no jos je uvijek lose,pa eto tako,malo u turizam,da vam podebljam budžet..budi zahvalan..platjam raji ture po kofitjima i kod Baće u Orašju..Regoč wrote:Nema povratka, odselil si se kad je bilo loše, sad ostani gdje jesi.pismejker wrote:uffff..sto je lipo kod vas tu doli..nigdi Kozojeba...
Ahhh,malo tod malo vod..tako je najljepse..
Guest- Guest
Pa vi nas oduvijek nazivate ustašama i ja se ne bunim no nisu svi ustaše jebiga, ja jesam po svim vašim kriterijima a bome i po domaćim antifašističkim :)Prele wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:A jel imaš i četničku odoru? Ja imam i maskirnu od HVa i ustašku crnu tuto kompleto, to je ona od kojih ti se sledi krv u žilama kad je vidišpizzon wrote:
i posle se pirat buni kada vas nazivam ustašama...
Inače kako misliš da bi ratovao u toj uniformi i da mi je i dan danas čitava da je nisam ostavio za uspomenu :) Ono poderao sam kompleta i kompleta u ratu čisto informacije radi :)
Guest- Guest
Kako kome paše neka tako misli mada nisam ništa skrivećki rekao ;)jastreb wrote:Ovo se može dvojako shvatiti.tre911 wrote: i dan danas ulazim u nju bez proiblema :))
Guest- Guest
da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:
A jel imaš i četničku odoru? Ja imam i maskirnu od HVa i ustašku crnu tuto kompleto, to je ona od kojih ti se sledi krv u žilama kad je vidiš
Guest- Guest
Prele wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:A jel imaš i četničku odoru? Ja imam i maskirnu od HVa i ustašku crnu tuto kompleto, to je ona od kojih ti se sledi krv u žilama kad je vidišpizzon wrote:
einstein opet u prazno
jel moguće da si toliko plitak?!
Guest- Guest
kad za to bude prilikaNoor wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:A jel imaš i četničku odoru? Ja imam i maskirnu od HVa i ustašku crnu tuto kompleto, to je ona od kojih ti se sledi krv u žilama kad je vidišpizzon wrote:
Guest- Guest
Hebiga ne zna on što se ovdje događalo pa ne kuži poantu svega :)Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:
uh...hoćeš je jednom obući za mene?
Guest- Guest
teška mi ova pancirka, zato pitam...kažu, opasan si, pravi ujkotre911 wrote:kad za to bude prilikaNoor wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:
A jel imaš i četničku odoru? Ja imam i maskirnu od HVa i ustašku crnu tuto kompleto, to je ona od kojih ti se sledi krv u žilama kad je vidiš
Guest- Guest
al gura nos gdje stigne, a najbolje mu u ustaškim goozama :)tre911 wrote:Hebiga ne zna on što se ovdje događalo pa ne kuži poantu svega :)Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:Noor wrote:tre911 wrote:
Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))
Guest- Guest
Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:Noor wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:
ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...
Guest- Guest
Noor wrote:Prele wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:uh...hoćeš je jednom obući za mene?tre911 wrote:
einstein opet u prazno
jel moguće da si toliko plitak?!
buci buci buuu, sto si toliko nervozna?
Guest- Guest
ja samo operiram po Dunavu i tamo streljam da se svaki trag zametne zato se čuvaj kad i ako naletišNoor wrote:teška mi ova pancirka, zato pitam...kažu, opasan si, pravi ujkotre911 wrote:kad za to bude prilikaNoor wrote:tre911 wrote:Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))Noor wrote:
Guest- Guest
eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:Noor wrote:tre911 wrote:
Naravno, kad je budem opet iznosio na zračenje i osvježavanje uslikaću se pa ti pošaljem :))))))))))))
Guest- Guest
tre911 wrote:ja samo operiram po Dunavu i tamo streljam da se svaki trag zametne zato se čuvaj kad i ako naletišNoor wrote:teška mi ova pancirka, zato pitam...kažu, opasan si, pravi ujkotre911 wrote:kad za to bude prilikaNoor wrote:tre911 wrote:
aha, dobro da znam
Last edited by Noor on 27/4/2017, 09:52; edited 1 time in total
Guest- Guest
De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:Noor wrote:
:)Regoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:
Guest- Guest
Regoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:
najebao si ga...
Guest- Guest
O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamoRegoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Italijanski ambasador u BiH piša po genocidnim bosanskim Srbima
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Zagorci poludjeli za Stojom
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Zagorci poludjeli za Stojom
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
Page 5 of 6