Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
ima sam i ja , i mislim iman još doma od staroga iz JNA, mislim da se zvala "vjetnamka" , uglavnom vrhunska jaketa, uglavnom godinama sam je nosio dok sam izlazio vanka :D najbolja jaketa ikada koju sam imao.. nekako lagana, udobna, ali i vrhunska zimi
Guest- Guest
iruda ti pa ti si ante tomic...Pinochet wrote:ima sam i ja , i mislim iman još doma od staroga iz JNA, mislim da se zvala "vjetnamka" , uglavnom vrhunska jaketa, uglavnom godinama sam je nosio dok sam izlazio vanka :D najbolja jaketa ikada koju sam imao.. nekako lagana, udobna, ali i vrhunska zimi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
imam ja to
samo je ne nosim, nisam lovac i sl.
samo je ne nosim, nisam lovac i sl.
Guest- Guest
Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Nista slicno nije bilo u jna.
Mozda kakva jakna tehnicke sluzbe, ali cisto sumnjam i to.
dijagram-
2015-08-09
bas....epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bas....epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
neki imaju po dvije....oni najzagriženiji
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
neki i dvije...za to smo se borili ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ae, evo... ti krv ispišadebotoijusto wrote:epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
Guest- Guest
bum ti pokazao nasu zimsku.dijagram wrote:Nista slicno nije bilo u jna.
mi smo imali takve za jesen, a kao sto rekoh prije fali jedandetalj koji nitko nije spomenuo. i oni koji su nosili takve jakne znadu sto je bilo iza na straznjici.
2014-12-30
veber wrote:bum ti pokazao nasu zimsku.dijagram wrote:Nista slicno nije bilo u jna.
mi smo imali takve za jesen, a kao sto rekoh prije fali jedandetalj koji nitko nije spomenuo. i oni koji su nosili takve jakne znadu sto je bilo iza na straznjici.
samo pivopije i ljubitelji alkoholnih destilata znaju za tajno skrovište.
Guest- Guest
Nije lako pola života viriti iza ugla jel negdje vojna policija u blizini a debotu je to svakodnevnica.Noor wrote:ae, evo... ti krv ispišadebotoijusto wrote:epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
Guest- Guest
Moze li se naci sta mornaricko, eh onu rolku bi volio.
omni-
2014-04-12
Pa što čovjek ne bi na to bio ponosan...jeltre911 wrote:Nije lako pola života viriti iza ugla jel negdje vojna policija u blizini a debotu je to svakodnevnica.Noor wrote:ae, evo... ti krv ispišadebotoijusto wrote:epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
Guest- Guest
veber wrote:očito niste bili u jna.
ja sam od uniforme imao samo cizme iz JNA, koje su me spasile od zuljeva. oni nesrecnici sto su dobili ,,panterke'', borbene patike koje su vec bile u VJ su proplakali majcino mleko od zuljeva. od jna opreme smo imali AP M70, borbeni ranac sa satorskim krilom i cuturom i porcijom. opasaci i uprtaci su vec bili oni po NATO standardu, kao i kevlarski slem mileta dragica.
Guest- Guest
pozna svaki haustor i rupu gdje se može sakritii u svom kvartu a bome i šire, to je rijetko tko uspio u životu :)Noor wrote:Pa što čovjek ne bi na to bio ponosan...jeltre911 wrote:Nije lako pola života viriti iza ugla jel negdje vojna policija u blizini a debotu je to svakodnevnica.Noor wrote:ae, evo... ti krv ispišadebotoijusto wrote:epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
Guest- Guest
Nema veze, bitno da moze drugima biljeziti plusiće i minusiće :))tre911 wrote:pozna svaki haustor i rupu gdje se može sakritii u svom kvartu a bome i šire, to je rijetko tko uspio u životu :)Noor wrote:Pa što čovjek ne bi na to bio ponosan...jeltre911 wrote:Nije lako pola života viriti iza ugla jel negdje vojna policija u blizini a debotu je to svakodnevnica.Noor wrote:ae, evo... ti krv ispišadebotoijusto wrote:
Guest- Guest
To je od presudne važnosti za RH , ono pred izbore svi zavire u beležćnicu debota da vide ko je koliko pluseva i minusa dobio :DNoor wrote:Nema veze, bitno da moze drugima biljeziti plusiće i minusiće :))tre911 wrote:pozna svaki haustor i rupu gdje se može sakritii u svom kvartu a bome i šire, to je rijetko tko uspio u životu :)Noor wrote:Pa što čovjek ne bi na to bio ponosan...jeltre911 wrote:Nije lako pola života viriti iza ugla jel negdje vojna policija u blizini a debotu je to svakodnevnica.Noor wrote:
ae, evo... ti krv ispiša
Guest- Guest
Noor wrote:Pa što čovjek ne bi na to bio ponosan...jeltre911 wrote:Nije lako pola života viriti iza ugla jel negdje vojna policija u blizini a debotu je to svakodnevnica.Noor wrote:ae, evo... ti krv ispišadebotoijusto wrote:epikur37 wrote:Eo sad svi imaju uniformu JNA u šteku...bando izdajnička.
njah
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
za razliku od gnječa, ti svoj komentar bar skratiš...a inače su vam iste kvalitativne težine.debotoijusto wrote:Noor wrote:Pa što čovjek ne bi na to bio ponosan...jeltre911 wrote:Nije lako pola života viriti iza ugla jel negdje vojna policija u blizini a debotu je to svakodnevnica.Noor wrote:ae, evo... ti krv ispišadebotoijusto wrote:
njah
bilježim +
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Italijanski ambasador u BiH piša po genocidnim bosanskim Srbima
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Zagorci poludjeli za Stojom
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Zagorci poludjeli za Stojom
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
Page 2 of 6