Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamoRegoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)Prele wrote:
da'l je moguće da riba ko ti bude toliko zagorela?
Guest- Guest
tre911 wrote:O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamoRegoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:
da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)
dzaba se koprcas...
Guest- Guest
reci nam barem ko je sve u toj grupi da i mi znamoPrele wrote:tre911 wrote:O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamoRegoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:
ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...
dzaba se koprcas...
Guest- Guest
tre911 wrote:reci nam barem ko je sve u toj grupi da i mi znamoPrele wrote:tre911 wrote:O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamoRegoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:
eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :D
dzaba se koprcas...
de su vam miha i ono vase ,,cvijece'' obrezano?
Guest- Guest
Znači, miha, noor,govinda i ja, jel ima još ko? Možda je i regi a da to ne zna :DDPrele wrote:tre911 wrote:reci nam barem ko je sve u toj grupi da i mi znamoPrele wrote:tre911 wrote:O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamoRegoč wrote:
De i mene u tu grupu. 096 53 48 035
dzaba se koprcas...
Guest- Guest
tre911 wrote:Znači, miha, noor,govinda i ja, jel ima još ko? Možda je i regi a da to ne zna :DDPrele wrote:tre911 wrote:reci nam barem ko je sve u toj grupi da i mi znamoPrele wrote:tre911 wrote:
O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamo
dzaba se koprcas...
on je wannabe undead...
Guest- Guest
Ako je s Noor, ne žalim se.Prele wrote:Regoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...Noor wrote:
da bi razumio moje pitanje, moraš manje visiti dolje na nogometu :)
najebao si ga...
Evo sam se prijavil, samo me dodajte.tre911 wrote:Znači, miha, noor,govinda i ja, jel ima još ko? Možda je i regi a da to ne zna :DDPrele wrote:tre911 wrote:reci nam barem ko je sve u toj grupi da i mi znamoPrele wrote:tre911 wrote:
O toj grupi zna najviše braćala, mi ostali koji smo navodno u njoj malo toga znamo
dzaba se koprcas...
ma sanja on...pustiRegoč wrote:Ako je s Noor, ne žalim se.Prele wrote:Regoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :DPrele wrote:
ubacite me na grupu na viberu, pa budem razumeo...
najebao si ga...
Guest- Guest
Nije on jedini sanjar!Noor wrote:ma sanja on...pustiRegoč wrote:Ako je s Noor, ne žalim se.Prele wrote:Regoč wrote:De i mene u tu grupu. 096 53 48 035Noor wrote:
eh, nema nadoknade, što si propustio propustio si :D
najebao si ga...
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Italijanski ambasador u BiH piša po genocidnim bosanskim Srbima
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Zagorci poludjeli za Stojom
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Zagorci poludjeli za Stojom
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
Page 6 of 6