Zagorci poludjeli za Stojom
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Zagorci poludjeli za Stojom
https://www.dnevno.hr/magazin/lifestyle/video-zagorci-ludi-za-turbo-folkom-pogledajte-kako-je-stoja-zapalila-bednju-1410500/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Zagorci poludjeli za Stojom
Bednja. Gradić sa 100%-tnim hrvatskim življem,i to domaćim,zagorskim.
Vuxadinare tvrdi da su na takvim koncertima dominantni Srbi,Bosanci i Čefuri.
Vuxadinare tvrdi da su na takvim koncertima dominantni Srbi,Bosanci i Čefuri.
2014-04-22
Zagorci nisu Srbi porijeklom, pa ne moraju glumiti da mrze Srbe.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja se samo sjetim Stane iz Žabara i vremena potkraj 1980tih...ufffffff.. kako je stamena i prelijepa ta cura bila...
Guest- Guest
Ne seri kad dobro znas da su svi na planeti porijeklom srbi. To ti treba biti mantra kao i da su svi Hrvati koji su inace nastali od Srba Ustase.crvenkasti wrote:Zagorci nisu Srbi porijeklom, pa ne moraju glumiti da mrze Srbe.
omni-
2014-04-12
Ma samo da objasnim Vuku,koji je neki dan pisao kako Zagorci otkidaju na popevke,ili kak bi Kolinda rekla popijevke.crvenkasti wrote:Zagorci nisu Srbi porijeklom, pa ne moraju glumiti da mrze Srbe.
2014-04-22
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Zagorci su pijandure i niškoristi. Da se njih nešto pitalo nikad Hrvatske nebi bilo.
Za sve izgube interes nakon 5min. Osim za vino.
Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Zagorci su pijandure i niškoristi. Da se njih nešto pitalo nikad Hrvatske nebi bilo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Noor wrote:naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Ako budu htjeli. Već smo ih 2 puta zajebali.
crvenkasti-
2014-04-17
Dajte recite ovima što otkidaju na stoju da se smire. Stoja mora znati da smo mi pobjedili. I da to neće proći ovdje nikada.
2015-08-15
Noor wrote:naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Srbi nisu nikad ni vladali Hrvatima a pronadjite nekoga drugoga za Zajednicu
Harakiri Unija.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A čuj, mislim da trenutno u vrhu imaju ekipu za čuvati ovce, tako da za sada neNoor wrote:naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Međutim u povijesti si ih svakako podcjenila. Imali su jedan od prvih pisanih ustava u europi.
2015-08-15
A sudbinu i stvaranje Hrvatske, politički i kuturno odradili sami Zagerci: Tile, Fritz, Tukidanni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
E nek si im rekoSerbinho-3 wrote:Noor wrote:naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Harakiri Unija.
A nije da baš nisu vladali. Vladali su one 22 godine 4 mjeseca i 10 dana od 1. 12. 1918te pa do 10. 04. 1941ve.
A od tih 22 godine 4 mjeseca i 10 dana će Hrvati narednih 500 godina praviti Hamletovske tragedije ... možda i duže.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
nisam ih podcijenila, svoju državu imaju pravo urediti kako misle da je za njih najboljekaya wrote:A čuj, mislim da trenutno u vrhu imaju ekipu za čuvati ovce, tako da za sada neNoor wrote:naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:Kad ih više nije stalo u birtiju.Noor wrote:Je, njih 25 poludjelo načisto
Međutim u povijesti si ih svakako podcjenila. Imali su jedan od prvih pisanih ustava u europi.
Ringo10 wrote:E nek si im rekoSerbinho-3 wrote:Noor wrote:naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.danni1 wrote:
Kad ih više nije stalo u birtiju.
Harakiri Unija.
A nije da baš nisu vladali. Vladali su one 22 godine 4 mjeseca i 10 dana od 1. 12. 1918te pa do 10. 04. 1941ve.
A od tih 22 godine 4 mjeseca i 10 dana će Hrvati narednih 500 godina praviti Hamletovske tragedije ... možda i duže.
Te su likvidirali.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Doduše već 1939te se srpska hegemonija počekla razvodnjavati sporazumom Cvetković - Maček i uspostavom Banovine Hrvatske što je bio početak Federalizacije.Serbinho-3 wrote:Ringo10 wrote:E nek si im rekoSerbinho-3 wrote:Noor wrote:naprimjer, srbi ..to bi bilo najboljekaya wrote:
Ja mislim da hrvatske i ima jer se njih nešto pitalo ( tito, tuđman) . Sad možemo pričati o tome koliko je to zapravo dobro ili loše. Hrvatske u svakom slučaju ima i mora biti. Al hrvatima se ne smije dati da vladaju. Jer za to nisu. Moraju biti u zajednici s nekim i da ih netko drži pod kontrolom.
Harakiri Unija.
Te su likvidirali.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Zagorci traže propusnice za kleti-prijedlog odbijen
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
» Arapi poludjeli za Kolindom
» Finci poludjeli za genocidnim jaknama JNA
» Poludjeli KIM:S'a ću da vam svima hebem mater
» Poludjeli:Torcida zaprijetila HDZ-u i SDP-u da će im glave padati!
Page 1 of 3