UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
Ko i oni kreteni sa traktorima,kad su ucijenjivbali normalne gradjane,blokiranjem autocesti...
Guest- Guest
Re: UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
nema...jer su izauvali gnjev..od lopova gori su ubojice,silovatelji i izdajicepismejker wrote:Prosvjedovati jeste,blokorati put nekome nije-to je oduzimanje prava na kretanje,dakle protuzakonito..no posto nema kod vas niti zakona...ebi ga...vuksadinare wrote:i prosvjedovat je legitimno...Leviathan2 wrote:jesi bar procitao post il si onako ofrlje uzvratio komentarvuksadinare wrote:ti bi isao gledat jer si bolestanLeviathan2 wrote:hrpa besposlicara i mentalno retardiranih likova,
bas me zanima da ja krenem gledat to smece od prdstave ko bi mi zakrcio put
jebem ti debile ti jebem debile, mentalno isprane
da ti razjasnim, nebih isao gledat ni da je konfucije skupa sa budom isusom i karl marksom na pozornici a da je muhamed reziser,
medjutim ako bi odlucio pogledat, bas me zanima ko bi mi oduzemo moje pravo izbora jer on misli da to ne valja
jel se sad razumijemo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sumrak demokracije...
red wolf-
2016-02-10
Zanima me komentar našeg premijera na sve ovo...Vjerujem da ga nitko neće razumjeti...
red wolf-
2016-02-10
Fuk..ne kuzis ti pravni sistem,sorry..NE MOZES NIKOME BRANITI PRAVO NA KRETANJE..kujiš?? To pravo ima samo policija,vojska,i opet uz legalno naredjenje nadleznih tijela..brate,ti bi pravnu drzavu,a hoces je temeljiti na dobrom raspolozenju,gnjevu,jednostranim privatnim odlukalam,dakle nelegalnima..vuksadinare wrote:nema...jer su izauvali gnjev..od lopova gori su ubojice,silovatelji i izdajicepismejker wrote:Prosvjedovati jeste,blokorati put nekome nije-to je oduzimanje prava na kretanje,dakle protuzakonito..no posto nema kod vas niti zakona...ebi ga...vuksadinare wrote:i prosvjedovat je legitimno...Leviathan2 wrote:jesi bar procitao post il si onako ofrlje uzvratio komentarvuksadinare wrote:
ti bi isao gledat jer si bolestan
da ti razjasnim, nebih isao gledat ni da je konfucije skupa sa budom isusom i karl marksom na pozornici a da je muhamed reziser,
medjutim ako bi odlucio pogledat, bas me zanima ko bi mi oduzemo moje pravo izbora jer on misli da to ne valja
jel se sad razumijemo
ufffff....
Guest- Guest
ma moze prosvjedovat do mile volje, al da mi preprijeci put ili da me na bilo koji nacin sprejcava, e to nebi islo,vuksadinare wrote:i prosvjedovat je legitimno...Leviathan2 wrote:jesi bar procitao post il si onako ofrlje uzvratio komentarvuksadinare wrote:ti bi isao gledat jer si bolestanLeviathan2 wrote:hrpa besposlicara i mentalno retardiranih likova,
bas me zanima da ja krenem gledat to smece od prdstave ko bi mi zakrcio put
jebem ti debile ti jebem debile, mentalno isprane
jel se sad razumijemo
..nema demokracije ako se vrijedjaju nacionalni simboli i simboli drzave...ajde to napravi u americi,turskoj,izraelu...rusiju i da ne spominjem...jel sumarak demokracije u poljskoj..tamo je na njegovu srecu samo s kaznom prosao..da su ga prosvjednici dohvatili
2015-09-08
Zatvorit smrada u kazaliste i pustit plin.
Guest- Guest
Demokraciju je ubijao i ubiti će je na kraju nacionalizam...vuksadinare wrote:..nema demokracije ako se vrijedjaju nacionalni simboli i simboli drzave...ajde to napravi u americi,turskoj,izraelu...rusiju i da ne spominjem...jel sumarak demokracije u poljskoj..tamo je na njegovu srecu samo s kaznom prosao..da su ga prosvjednici dohvatili
red wolf-
2016-02-10
cek cek..rijec je o Predstavi ili necemu drugom?..Ne kazem da treba vrijedjati nacionalne simbole,ako je Predstava nelegalna,blokati je..ali to je Pandorina kutija...tek ce onda imati poklonika...U glasvnom,TO bi trebalo da obavi drzava,a ne nekoliko desetaka dilkana,na svoju ruku..Sreca,pa nikog to s druge strane previse ne jebe... inace bi bilo cisto ekipa sa bezbolnima,i perutaj..SAMO RADI PRIJECENJA KRETANJA:.kujis,ne necega drugog..ako zelim,otici cu samo da popljujem glumce,ali mi nitko nece na put stati,i cijelih kostiju ostati..kujis,drugi nece umjesto mene odlucivati,kako i jeste Levi vec rekao..vuksadinare wrote:..nema demokracije ako se vrijedjaju nacionalni simboli i simboli drzave...ajde to napravi u americi,turskoj,izraelu...rusiju i da ne spominjem...jel sumarak demokracije u poljskoj..tamo je na njegovu srecu samo s kaznom prosao..da su ga prosvjednici dohvatili
Ovdje mi se grupe Kozojeba micu sa puta,miscali bi se i ti dripci..
Guest- Guest
Indexu je oko 20.50 sati potvrđeno kako je policija dobila dojavu o bombi u splitskom HNK-u. U tijeku je pretraga prostora.
EU ima isil a mi katotalibane
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
da te ispravim...tko u rusiji bije pedere i protivnike putina...grupe huligana sa bejzbolkama cak to snimaju za youtube...no oni po tebi nisu problempismejker wrote:cek cek..rijec je o Predstavi ili necemu drugom?..Ne kazem da treba vrijedjati nacionalne simbole,ako je Predstava nelegalna,blokati je..ali to je Pandorina kutija...tek ce onda imati poklonika...U glasvnom,TO bi trebalo da obavi drzava,a ne nekoliko desetaka dilkana,na svoju ruku..Sreca,pa nikog to s druge strane previse ne jebe... inace bi bilo cisto ekipa sa bezbolnima,i perutaj..SAMO RADI PRIJECENJA KRETANJA:.kujis,ne necega drugog..ako zelim,otici cu samo da popljujem glumce,ali mi nitko nece na put stati,i cijelih kostiju ostati..kujis,drugi nece umjesto mene odlucivati,kako i jeste Levi vec rekao..vuksadinare wrote:..nema demokracije ako se vrijedjaju nacionalni simboli i simboli drzave...ajde to napravi u americi,turskoj,izraelu...rusiju i da ne spominjem...jel sumarak demokracije u poljskoj..tamo je na njegovu srecu samo s kaznom prosao..da su ga prosvjednici dohvatili
Ovdje mi se grupe Kozojeba micu sa puta,miscali bi se i ti dripci..
2015-09-08
ajd ne kaki seronjo..u yugi je bilo brdo dojava o laznoj bombi..a ti sad seres o katolibanima...da tako branis hrvatske zrtve ko ovog frljica i frljica mozda do ovog svega ne bi dolazilodebotoijusto wrote:[size=41]Indexu je oko 20.50 sati potvrđeno kako je policija dobila dojavu o bombi u splitskom HNK-u. U tijeku je pretraga prostora.[/size]
2015-09-08
dobar plakat...istinit
2014-04-12
vuksadinare wrote:ajd ne kaki seronjo..u yugi je bilo brdo dojava o laznoj bombi..a ti sad seres o katolibanima...da tako branis hrvatske zrtve ko ovog frljica i frljica mozda do ovog svega ne bi dolazilodebotoijusto wrote:[size=41]Indexu je oko 20.50 sati potvrđeno kako je policija dobila dojavu o bombi u splitskom HNK-u. U tijeku je pretraga prostora.[/size]
ae
ja sam huseinu otkinuo glavu
2014-04-12
kakve veze ima husein?...boli me quratz njegov zivot i bolio me dok nije prvi poceo sa vrijedjanjem..dirni moj zivot,moje simbole...krvi ti irudove bolje da...debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:ajd ne kaki seronjo..u yugi je bilo brdo dojava o laznoj bombi..a ti sad seres o katolibanima...da tako branis hrvatske zrtve ko ovog frljica i frljica mozda do ovog svega ne bi dolazilodebotoijusto wrote:[size=48]Indexu je oko 20.50 sati potvrđeno kako je policija dobila dojavu o bombi u splitskom HNK-u. U tijeku je pretraga prostora.[/size]
ae
ja sam huseinu otkinuo glavu
2015-09-08
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Saudijke konacno gledaju uzivo fudbal
» Jandroković sa suprugom gledao predstavu o Hitleru
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
» Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
» Jandroković sa suprugom gledao predstavu o Hitleru
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
» Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
Page 3 of 3