Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
Nema više Prljavog kazališta, barem ne onakvog kakvog smo ga godinama poznavali. Jer, potvrđeno nam je, nakon 45 godina raspao se po mnogima najmoćniji bend koji je davne 1979. godine objavio svoj prvi LP nazvan 'Prljavo kazalište'.
No to je davna i slavna prošlost, koju su ispisali dugogodišnji prijatelji, kumovi i sjajni glazbenici što su zajedno punili arene i stadione i bacali publiku u trans. Danas Tihomir Fileš i Jasenko Houra, osnivači benda zbog čijeg će razlaza njihova publika vječno žaliti, više i ne razgovaraju, a kako je krenulo, u budućnosti bi mogli pričati samo putem svojih odvjetnika.
Naime, premda je jasno da zajedno neće nastaviti raditi, Houra je, kaže nam Fileš, za 24. lipnja dogovorio nastup Prljavog kazališta u Vrbniku na Krku. U najavi što ju je na društvene mreže postavila Turistička zajednica općine Vrbnik ne piše tko će pjevati a tko svirati, ali Fileš, koji je vlasnik žiga i imena benda, poručuje da se taj događaj ne smije nazvati 'koncertom Prljavog kazališta', ako glazbenici i turistička zajednica ne žele riskirati tužbu.
https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/raspalo-se-prljavo-kazaliste-houri-kum-zabranio-nastupe-ja-sam-vlasnik-ziga-15193524
No to je davna i slavna prošlost, koju su ispisali dugogodišnji prijatelji, kumovi i sjajni glazbenici što su zajedno punili arene i stadione i bacali publiku u trans. Danas Tihomir Fileš i Jasenko Houra, osnivači benda zbog čijeg će razlaza njihova publika vječno žaliti, više i ne razgovaraju, a kako je krenulo, u budućnosti bi mogli pričati samo putem svojih odvjetnika.
Naime, premda je jasno da zajedno neće nastaviti raditi, Houra je, kaže nam Fileš, za 24. lipnja dogovorio nastup Prljavog kazališta u Vrbniku na Krku. U najavi što ju je na društvene mreže postavila Turistička zajednica općine Vrbnik ne piše tko će pjevati a tko svirati, ali Fileš, koji je vlasnik žiga i imena benda, poručuje da se taj događaj ne smije nazvati 'koncertom Prljavog kazališta', ako glazbenici i turistička zajednica ne žele riskirati tužbu.
https://www.jutarnji.hr/scena/domace-zvijezde/raspalo-se-prljavo-kazaliste-houri-kum-zabranio-nastupe-ja-sam-vlasnik-ziga-15193524
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
PK mi seljacki band jos od 86g. tako da biljezim lijepu vijest cetvrtkom
2014-04-12
darth_vader and epikur37 like this post
Re: Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
Nije mi jasno,...kako se sve ove godine nisu raspali,...djeluju tako dugo:)
dijagram-
2015-08-09
Hvala kurcu više. Ljudi bi trebali znati reći kad je dosta. Dosta su se prostituirali na osnovu stare slave unatrag 10 i kusur godina.
Guest- Guest
Ako ce se tako gledati, malo sto ce ostati neseljacko.debotoijusto wrote:PK mi seljacki band jos od 86g. tako da biljezim lijepu vijest cetvrtkom
dijagram-
2015-08-09
marko puska odmara na terasi skoro u mirovini branko uvodic se bacio u glumu... tko ce sad docekivat rukometase i prasit nakon bikijade u radosicu ? maja i bloom ?
2014-04-12
Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
Intelektualno vlosništvo ne postoji.
2014-04-16
dijagram wrote:Ako ce se tako gledati, malo sto ce ostati neseljacko.debotoijusto wrote:PK mi seljacki band jos od 86g. tako da biljezim lijepu vijest cetvrtkom
lako za gledat , na stranu sto gadne cunke
ali slusat....
2014-04-12
Toten ce zastupati Filesa, a melkior Houru.aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
Spor ce biti okoncan brzo, za desetak godina.
Sud ce reci sve sto treba.
Nase je da cekamo presudu i zestoko navijamo.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader likes this post
izbio bi mi kruh iz ruku ?aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
odstupi sotono od krstene duse
2014-04-12
Zašto tako brzo?dijagram wrote:Toten ce zastupati Filesa, a melkior Houru.aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
debotoijusto wrote:
odstupi sotono od krstene duse
Guest- Guest
Pa umrijet ce, jedan ili drugi.melkior wrote:Zašto tako brzo?dijagram wrote:Toten ce zastupati Filesa, a melkior Houru.aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
Jedino ako to moze ici dalje i nakon smrti, nisam dovoljno pravno upucen:)
dijagram-
2015-08-09
U rukama pravog zanatlije, sporovi traju a carstva i države prolaze i propadajudijagram wrote:Pa umrijet ce, jedan ili drugi.melkior wrote:Zašto tako brzo?dijagram wrote:Toten ce zastupati Filesa, a melkior Houru.aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Posteno, kako doci do postene prersude ako se sve dooobro ne pretrese po nekoliko puta.melkior wrote:U rukama pravog zanatlije, sporovi traju a carstva i države prolaze i propadajudijagram wrote:Pa umrijet ce, jedan ili drugi.melkior wrote:Zašto tako brzo?dijagram wrote:Toten ce zastupati Filesa, a melkior Houru.aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
Uz pauze, godisnje odmore, opravdane izostanke,...zna potrajati, boze moj.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader and melkior like this post
aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
gospon Pevec se digao iz mrtvih i počeo opet raditi. novu firmu je nazvao..."Pevec"
stari "Pevec" je nakon tužbe g.Peveca morao ime promijeniti i sad je "Pevex" i navodno radi probleme g.Pevecu zbog novog "Peveca", jer podsjeća na "Pevex"
tako bi bilo i s kazališćem
Bilo kako bilo cijeli album a ova stvar narocito.... Klasika, za mene..... Uzeti vremenski kontekst i samo kapa dolje...
2014-04-14
Prljavo kazaliste bi pravo trebao imati pok Nenad Brixi. One j stvarno osebujno prevodio Alan Ford. Po meni su njegovi prijevodi zasluzni za 50% uspjeha. Naime osim bivse yu, Alan Ford je u biti nepoznat.
2014-04-14
Noor wrote:aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
gospon Pevec se digao iz mrtvih i počeo opet raditi. novu firmu je nazvao..."Pevec"
stari "Pevec" je nakon tužbe g.Peveca morao ime promijeniti i sad je "Pevex" i navodno radi probleme g.Pevecu zbog novog "Peveca", jer podsjeća na "Pevex"
E, tu niko ne dobivo osin melkijora i totenkopfa. Zoto tribo uništiti IP, i konačno natirati i debotdeboto i jušta da barem jednom u životu počme zapravo roditi
2014-04-16
aben wrote:Noor wrote:aben wrote:Je li se novi bend more zvati prljavo kazališće?
E, tu niko ne dobivo osin melkijora i totenkopfa. Zoto tribo uništiti IP, i konačno natirati i debotdeboto i jušta da barem jednom u životu počme zapravo roditi
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
» Skupo i prljavo
» Ruskinja zgađena Novim Sadom: "Sedim i plačem, ovde je prljavo".
» Kolinda zaprepastila kazalište: Nakon predstave se popela na pozornicu i poklonila s glumcima
» UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
» Skupo i prljavo
» Ruskinja zgađena Novim Sadom: "Sedim i plačem, ovde je prljavo".
» Kolinda zaprepastila kazalište: Nakon predstave se popela na pozornicu i poklonila s glumcima
» UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
Page 1 of 2