Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
http://www.narod.hr/sport/video-veliki-docek-u-podgorici-crnogorskim-vaterpolistima-branit-cemo-crnu-goru-od-dusmana
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
https://www.srbijadanas.com/vesti/region/uznemirujuce-crnogorci-brutalno-pretukli-srbina-u-podgorici-huligani-besomucno-sutirali-bespomocnog-2020-01-27
2015-09-08
Rubikon je pregažan, povratka više nema i sad sljedi ili kuš srbljova ili će crnogorci napraviti oluju i izbaciti remetilački faktor iz svoje zemlje.
Povratak kostiju Kralja Nikole se mora izvest.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Rađe se pobrini da vrate kosti blažene Katarine iz Rima.jastreb wrote:Povratak kostiju Kralja Nikole se mora izvest.
Samo da se ne odredi nasljednik žezla za vrijeme pontifikata pape Franje, taj bi BiH dao srbljima ne trepnuvši okom.Eroo wrote:Rađe se pobrini da vrate kosti blažene Katarine iz Rima.jastreb wrote:Povratak kostiju Kralja Nikole se mora izvest.
ih...i dio hrvatske ako treba...crnu goru im isporucuje...stara je to agentura...tre wrote:Samo da se ne odredi nasljednik žezla za vrijeme pontifikata pape Franje, taj bi BiH dao srbljima ne trepnuvši okom.Eroo wrote:Rađe se pobrini da vrate kosti blažene Katarine iz Rima.jastreb wrote:Povratak kostiju Kralja Nikole se mora izvest.
2015-09-08
Nepismeni mladi hrvatski novinari opet pogrešno naslovljuju reportažu.vuksadinare wrote:http://www.narod.hr/sport/video-veliki-docek-u-podgorici-crnogorskim-vaterpolistima-branit-cemo-crnu-goru-od-dusmana
Vidi se da nemaju pojma o stihu ,osmercu,desetercu i sl.
Jebeš ih,haiku bi razumjeli.
Trebalo je staviti naslov,kako su ovi pjevali,a pjevali su "Branićemo ovih dana Crnu goru od dušmana!"
2014-04-22
A kakve sad veze sa Crnom Gorom ima Kaća iz Rima???Eroo wrote:Rađe se pobrini da vrate kosti blažene Katarine iz Rima.jastreb wrote:Povratak kostiju Kralja Nikole se mora izvest.
2014-04-22
Udaraj Milo Bog te blagoslovio udaraj gazi. Satari im znamen
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Dodje mi da i ja odem ako treba ratovat za crnu gorutre wrote:Rubikon je pregažan, povratka više nema i sad sljedi ili kuš srbljova ili će crnogorci napraviti oluju i izbaciti remetilački faktor iz svoje zemlje.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Crna Gora je Ukrajina a Srbija je Rusije.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Dobro znamo da ti navijas za srbiju nista novo. Prvo nek Milo dokrajci srpsku gamad u Crnoj Gori i Hrvatska kao bratska zemlja Nato saveza treba Crnoj Gori pomoci u slucaju vojne intervencije a i da hrvatska preko crne gore zavrsi nedovrseni posao iz 1995.epikur37 wrote:Crna Gora je Ukrajina a Srbija je Rusije.
A onda ce doci vrijeme da se i hrvati obracunaju sa sljamom koji u srbima vide prijatelje
2015-09-13
No najbitnije od svega je da se iz temelja rusi to sotonisticko zlo zvano spc
2015-09-13
Tako i treba svaka cast crnogorcivuksadinare wrote:https://www.srbijadanas.com/vesti/region/uznemirujuce-crnogorci-brutalno-pretukli-srbina-u-podgorici-huligani-besomucno-sutirali-bespomocnog-2020-01-27
2015-09-13
Neće se tu ništa dešavat. To je samo trla bab dlan da joj prođe dan.
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:844079-Zastiticemo-interese-srpskog-naroda-u-CG-Nebojsa-Stefanovic-najavio-da-ce-Suljo-razgovarati-sa-Djukanovicem
Vučic je to pustio niz vodu radi viših ciljeva.
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:844079-Zastiticemo-interese-srpskog-naroda-u-CG-Nebojsa-Stefanovic-najavio-da-ce-Suljo-razgovarati-sa-Djukanovicem
Vučic je to pustio niz vodu radi viših ciljeva.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa i srbi ce braniti svoju crkvu
imaju svoju milovU i poz.
niko im ne dira c.goru
nisu samo srbi na litijama
niti su samo protivnici srba
na proslavi.
rekoh, ustase i ćivše veci milogorci
od milovih c.goraca.
polako !
srbi c.gore i veliki broj c.goraca
ne prihvataju transformaciju spc
u milov experiment.
imaju svoju milovU i poz.
niko im ne dira c.goru
nisu samo srbi na litijama
niti su samo protivnici srba
na proslavi.
rekoh, ustase i ćivše veci milogorci
od milovih c.goraca.
polako !
srbi c.gore i veliki broj c.goraca
ne prihvataju transformaciju spc
u milov experiment.
Guest- Guest
E koji si ti ludjak to je posebna pricaPABLO ESCOBAR wrote:Dobro znamo da ti navijas za srbiju nista novo. Prvo nek Milo dokrajci srpsku gamad u Crnoj Gori i Hrvatska kao bratska zemlja Nato saveza treba Crnoj Gori pomoci u slucaju vojne intervencije a i da hrvatska preko crne gore zavrsi nedovrseni posao iz 1995.epikur37 wrote:Crna Gora je Ukrajina a Srbija je Rusije.
A onda ce doci vrijeme da se i hrvati obracunaju sa sljamom koji u srbima vide prijatelje
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Priština tuži Crnu Goru
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru
» Vulinu zabranjen ulazak u Crnu Goru
» Ruski pohod na Crnu Goru
» Ceca stigla u Crnu Goru
» Rusija preuzima Crnu Goru