UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
DANAS se u 17 sati pred splitskim HNK-om održao prosvjed protiv predstave Olivera Frljića "Naše nasilje i vaše nasilje". Prosvjed je trajao oko sat vremena, a organizatori i govornici iskoristili su to vrijeme kako bi se obrušili na Frljića i Ministarstvo kulture.
No, kraj prosvjeda nije i kraj današnjih događanja vezanih uz kontroverznu predstavu. Naime, kako javljaju Indexovi reporteri s terena, članovi HSP-a su se postrojili ispred teatra te se čini da misle fizički ljudima spriječiti ulazak i gledanje predstave.
18:15 Kako javljaju Indexovi reporteri s terena, članovi HSP-a su se postrojili ispred teatra te se čini da misle fizički ljudima spriječiti ulazak i gledanje predstave.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-splita-hspovci-stali-na-ulaz-u-kazaliste-branit-ce-ljudima-da-gledaju-frljicevu-predstavu/965604.aspx
No, kraj prosvjeda nije i kraj današnjih događanja vezanih uz kontroverznu predstavu. Naime, kako javljaju Indexovi reporteri s terena, članovi HSP-a su se postrojili ispred teatra te se čini da misle fizički ljudima spriječiti ulazak i gledanje predstave.
18:15 Kako javljaju Indexovi reporteri s terena, članovi HSP-a su se postrojili ispred teatra te se čini da misle fizički ljudima spriječiti ulazak i gledanje predstave.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/uzivo-iz-splita-hspovci-stali-na-ulaz-u-kazaliste-branit-ce-ljudima-da-gledaju-frljicevu-predstavu/965604.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
hoce li orepic imati hrabrosti poslati konjicu ?
2014-04-12
Re: UŽIVO IZ SPLITA HSP-ovci stali na ulaz u kazalište, branit će ljudima da gledaju Frljićevu predstavu
S obzirom na sve pročitano o njemu i njegovom radu, spoznala sam da nije za moj senzibilitet. No, isto tako ne razumijem budale koje mu rade uslugu.
Guest- Guest
Ja sam stvarno lud. Napišem nešto, i čim zatvorim prozor, zaboravim što sam napisao.
Zašto uopće pišem?
Zašto uopće pišem?
crvenkasti-
2014-04-17
Ponavljanje je majka znanja :)crvenkasti wrote:Ja sam stvarno lud. Napišem nešto, i čim zatvorim prozor, zaboravim što sam napisao.
Zašto uopće pišem?
Guest- Guest
Na Frljića? Trebao bi, da!!!!!debotoijusto wrote:hoce li orepic imati hrabrosti poslati konjicu ?
Guest- Guest
Hoće li se netko pobuniti protiv pljačke i novih poreza što će iseliti i sjebati živote stotine tisuća Hrvata?
Guest- Guest
Ja mislim da je to zato što ne vidim reakciju na moj mentalni istup.
Nema raširenih očiju, usta otvorenih u čuđenju, zabezeknutosti, deranja, tučnjave, ništa. Nije ni približno komunikaciji u stvarnosti.
Nema raširenih očiju, usta otvorenih u čuđenju, zabezeknutosti, deranja, tučnjave, ništa. Nije ni približno komunikaciji u stvarnosti.
crvenkasti-
2014-04-17
debotoijusto wrote:hoce li orepic imati hrabrosti poslati konjicu ?
prosvjednike baciti lavovima.
Guest- Guest
Pinochet wrote:Hoće li se netko pobuniti protiv pljačke i novih poreza što će iseliti i sjebati živote stotine tisuća Hrvata?
nece
svi imaju nekoga "u igri"...
19:00 Skupina od nekoliko prosvjednika praktički je opkolila SDP-ovog Bauka te ga provocira i vrijeđa.
Zašto je Za dom spremni! loše? Jesi li Za dom spreman?", "Smrade", "On je za svoj džep spreman", "Jugoslavenski smrade", samo su neke od doskočica koje su mu uputili.
18:52 "Oni koji su se okupili, oni su protiv, vidjet ćemo koliko i kako će poštivati institucije hrvatske države, odnosno policije, ukoliko dođe do reagiranja", kazao je SDP-ov Arsen Bauk za Index.
orepicu ureduj
2014-04-12
čime se ljudi bave, i jedni i drugi..
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:hoce li orepic imati hrabrosti poslati konjicu ?
to bilo prije i nije pomoglo , danas maknes sa strane da ljudi mogu konzumirat uslugu a oni prosvjedovat po zanatu
reda mora biti
2014-04-12
debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:hoce li orepic imati hrabrosti poslati konjicu ?
to bilo prije i nije pomoglo , danas maknes sa strane da ljudi mogu konzumirat uslugu a oni prosvjedovat po zanatu
reda mora biti
vas spliće triba polit benzinon i užgat...bog vas jebo
Guest- Guest
točno to.kic wrote:
čime se ljudi bave, i jedni i drugi..
najjača je stvar što ovi prosvjedima "hrane Frljića" i takve bolesnike. Lik će dobiti pozornost i lovu i sve ostalo.
Sa druge strane HDZ (i sutra SDP nije važno) nastavljaju pljačku i jebe se koga..
Guest- Guest
....ovi su odlucni...mogle bi katrige letit...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:hoce li orepic imati hrabrosti poslati konjicu ?
reda mora biti
prvo polij pa uzgi , reda mora biti
i zapalio bi par likova , nema tamo splicana vise
2014-04-12
jesi ti fetivi, ili si isto vlaj kao 80% splita?debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:Gnječ wrote:debotoijusto wrote:hoce li orepic imati hrabrosti poslati konjicu ?
reda mora biti
prvo polij pa uzgi , reda mora biti
i zapalio bi par likova , nema tamo splicana vise
Guest- Guest
nema blokiranja ulaza hspovci..kupili karte za predstavu..letit ce katrige garant..
2015-09-08
I 29. svibnja 1913. je svašta letjelo u Théâtre des Champs-Élysées. Ali to je bil Iggy. Olija se ipak ne buju tak dugo sećali ;Pvuksadinare wrote:....ovi su odlucni...mogle bi katrige letit...
cujte ljudi..netko ne moze samo tako ogorcen..nesto ozbiljno izazove ogorcenje...naso ljudi su mahom konzervativniji,obiteljski ljudi..koje nije dobro povrijediti...bez zajebancije...onda bijes i srdzba i ogorcenje nastupa..onda svasta moze biti
2015-09-08
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Saudijke konacno gledaju uzivo fudbal
» Jandroković sa suprugom gledao predstavu o Hitleru
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
» Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
» Jandroković sa suprugom gledao predstavu o Hitleru
» Branit ćemo Crnu Goru od dušmana
» Uz Thompsona povampireni i ustasoidi postali Prljavo kazaliste,Ivica Kostelic...
» Raspalo se ‘Prljavo kazalište‘! Houri kum zabranio nastupe: ‘Ja sam vlasnik žiga‘
Page 1 of 3