ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FRANCUSKA NA PREKRETNICI

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

FRANCUSKA NA PREKRETNICI - Page 4 Empty Re: FRANCUSKA NA PREKRETNICI

Post by Guest 23/4/2017, 22:58

melkior wrote:
Regoč wrote:Zašto je crkva srušena?
Bila je preskupa njena obnova. Na njenom mjestu izgradit će džamiju. Da stvar bude apsurdnija, radi se o gotičkoj crkvi, ne o nekakvom bezveznom zdanju kakva se mogu viđati po Kajzeriji ili Jarunu. Ova crkva je imala povijesnu i kulturnu vrijednost. Ako je Francuzima politika važnija od kulture, pri tom ne mislim na na suvremenu papazjaniju od umjetnosti, već o kulturnom i povijesnom identitetu naroda, ono što je stoljećima bio, ako ne cijene i ne poštuju tu baštinu, onda bolje da ih nema. Dabogda se udavili u posljedicama francuske revolucije i islamizma.

koristite alternative facts za vašu smrdljivu političku nazi agendu. istina je ta da je nakon nevremena i obilnih pljuskova narušena statika crkve i tu nije bilo pomoći nego je srušiti ili pustiti da se sama razvali i sruši. budući je crkva odmah vis a vis škole i okolnih zgrada trebalo je sanirati a sanacija je bila rizična nema tu pomoći ako se zidovi crkve razdvajaju. uostalom iz istoga je razloga narušene statike bila srušena crkva koja je izgrađena na istom mjestu prije ove crkve, i ne neće se tamo graditi đamija.

eto toliko a vi gnojite dalje sa alternative facts.

Guest
Guest

Back to top Go down

FRANCUSKA NA PREKRETNICI - Page 4 Empty Re: FRANCUSKA NA PREKRETNICI

Post by RayMabus 23/4/2017, 22:59

Ponta nije da ja crtam granice jer ja ih jako rijetko crtam tj skoro nikako ...ja granice smatram glupima tako da ....više samo geostrategija ...ako oni oce Srbiju na Uni ja kažem ok jer znam da ce muslimanima u BiH narast vampirski zubi pa ce ih potamanit ...dakle sami sebi skacu u usta ako tu ideju spominju i traže.

Srbija na Uni. :tu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics