FRANCUSKA NA PREKRETNICI
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: FRANCUSKA NA PREKRETNICI
Ko je nas adut Melanson ili Le Pen-ka...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Neznam baš ...ima ona 25% podrške ...možda nece osvojit vlast al ima 16 miljona ljudi na svojoj strani a napadi i trpačina imigranata ce se nastavit ...Nostradamus je detaljno opisiva neku vrstu građanskog rata u Francuskoj.melkior wrote:Ovo je velika pobjeda establishmenta. La Penova je gotova, a s njom i radikalna desnica.RayMabus wrote:Dakle Macron ....ja sam pokušava preko Nostradamusa vidit ima li kakva Le Penn il barem ženska u Francuskoj sada ....jbga nije ništa napisa ...šta opet neznaci da nece al ...on je nespominje....znaci da nije povijesno bitna.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
E sad ako popbijedi Macron, znači francuzi hoće još muja i još neoliberalizma i to im treba onda još trpati :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.RayMabus wrote:Neznam baš ...ima ona 25% podrške ...možda nece osvojit vlast al ima 16 miljona ljudi na svojoj strani a napadi i trpačina imigranata ce se nastavit ...Nostradamus je detaljno opisiva neku vrstu građanskog rata u Francuskoj.melkior wrote:Ovo je velika pobjeda establishmenta. La Penova je gotova, a s njom i radikalna desnica.RayMabus wrote:Dakle Macron ....ja sam pokušava preko Nostradamusa vidit ima li kakva Le Penn il barem ženska u Francuskoj sada ....jbga nije ništa napisa ...šta opet neznaci da nece al ...on je nespominje....znaci da nije povijesno bitna.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Emmanuel Macron: 23.7%melkior wrote:Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.RayMabus wrote:Neznam baš ...ima ona 25% podrške ...možda nece osvojit vlast al ima 16 miljona ljudi na svojoj strani a napadi i trpačina imigranata ce se nastavit ...Nostradamus je detaljno opisiva neku vrstu građanskog rata u Francuskoj.melkior wrote:Ovo je velika pobjeda establishmenta. La Penova je gotova, a s njom i radikalna desnica.RayMabus wrote:Dakle Macron ....ja sam pokušava preko Nostradamusa vidit ima li kakva Le Penn il barem ženska u Francuskoj sada ....jbga nije ništa napisa ...šta opet neznaci da nece al ...on je nespominje....znaci da nije povijesno bitna.
Marine Le Pen: 21.7%
François Fillon: 19.5%
Jean-Luc Mélenchon: 19.5 %
Benoît Hamon: 6,2 %
Nicolas Dupont-Aignan: 5 %
Jean Lassalle: 1,5 %
Philippe Poutou: 1,2 %
François Asselineau: 0,8 %
Nathalie Arthaud: 0,7%
Jacques Cheminade: 0,2 %
2015-08-09
Macronovi, Fillonovi i Melenchonovi glasači ujedinjeni protiv La Penove.melkior wrote:Emmanuel Macron: 23.7%melkior wrote:Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.RayMabus wrote:Neznam baš ...ima ona 25% podrške ...možda nece osvojit vlast al ima 16 miljona ljudi na svojoj strani a napadi i trpačina imigranata ce se nastavit ...Nostradamus je detaljno opisiva neku vrstu građanskog rata u Francuskoj.melkior wrote:Ovo je velika pobjeda establishmenta. La Penova je gotova, a s njom i radikalna desnica.RayMabus wrote:Dakle Macron ....ja sam pokušava preko Nostradamusa vidit ima li kakva Le Penn il barem ženska u Francuskoj sada ....jbga nije ništa napisa ...šta opet neznaci da nece al ...on je nespominje....znaci da nije povijesno bitna.
François Fillon: 19.5%
Jean-Luc Mélenchon: 19.5 %
Benoît Hamon: 6,2 %
Nicolas Dupont-Aignan: 5 %
Jean Lassalle: 1,5 %
Philippe Poutou: 1,2 %
François Asselineau: 0,8 %
Nathalie Arthaud: 0,7%
Jacques Cheminade: 0,2 %
2015-08-09
melkior wrote:Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.RayMabus wrote:Neznam baš ...ima ona 25% podrške ...možda nece osvojit vlast al ima 16 miljona ljudi na svojoj strani a napadi i trpačina imigranata ce se nastavit ...Nostradamus je detaljno opisiva neku vrstu građanskog rata u Francuskoj.melkior wrote:Ovo je velika pobjeda establishmenta. La Penova je gotova, a s njom i radikalna desnica.RayMabus wrote:Dakle Macron ....ja sam pokušava preko Nostradamusa vidit ima li kakva Le Penn il barem ženska u Francuskoj sada ....jbga nije ništa napisa ...šta opet neznaci da nece al ...on je nespominje....znaci da nije povijesno bitna.
Sami pali sami se ubili. trpajjjjj još :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I mi ćemo za njima, lol.epikur37 wrote:melkior wrote:Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.RayMabus wrote:Neznam baš ...ima ona 25% podrške ...možda nece osvojit vlast al ima 16 miljona ljudi na svojoj strani a napadi i trpačina imigranata ce se nastavit ...Nostradamus je detaljno opisiva neku vrstu građanskog rata u Francuskoj.melkior wrote:Ovo je velika pobjeda establishmenta. La Penova je gotova, a s njom i radikalna desnica.RayMabus wrote:Dakle Macron ....ja sam pokušava preko Nostradamusa vidit ima li kakva Le Penn il barem ženska u Francuskoj sada ....jbga nije ništa napisa ...šta opet neznaci da nece al ...on je nespominje....znaci da nije povijesno bitna.
2015-08-09
komunjare bi barem po vanjskopoličikom planu trebali statu uz Le Pen...ali trpačina je važnija
2014-04-15
a da će Fillon odmah kenjati protiv Marine se znalo otkad se kandidirao, konzervativac my ass
2014-04-15
Da al ne zbog istog razloga ....mi smo na tzv balkanskoj ruti ...tranzit ...zato cemo mi nahebat a oni nahebaju jer im Arapi tamo useljavaju.melkior wrote:I mi ćemo za njima, lol.epikur37 wrote:melkior wrote:
Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.
2014-04-11
Pa neka ostave uz put barem malo heroinaRayMabus wrote:Da al ne zbog istog razloga ....mi smo na tzv balkanskoj ruti ...tranzit ...zato cemo mi nahebat a oni nahebaju jer im Arapi tamo useljavaju.melkior wrote:I mi ćemo za njima, lol.epikur37 wrote:melkior wrote:
Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.
2015-08-09
Sve su promjene ishod borbe za vlast unutar elite, puk nikada ne priđe ni blizu stvarnom odlučivanju. Eventualno nastanu razdoblja kad si može dati oduška u giljotiniranju onih koje mrzi, iako ni njih ne može pobiti sve.epikur37 wrote:Taman posla, onda se nikad ne bi ništa mijenjalo kroz povijest.
Ovisi što promjena donosi. Ako donosi Hrvatsku na Timoku i Euniju kao savez kršćanskih državah, i ja sam za. No, ako dolazi Srbija na Uni, ja sam protiv.epikur37 wrote:Sad svatko osobno procjenjuje da li mu više paše da ostane ovako ili da se konstelacija pretumba. meni ovo drugo.
I odbiti svaku ideju o redistribuciji po Euniji. Makoliko Papa laprdal.epikur37 wrote:E sad ako popbijedi Macron, znači francuzi hoće još muja i još neoliberalizma i to im treba onda još trpati :)
melkior wrote:
Odaziv oko 70 posto
U prvome krugu izbora odziv birača iznosio je oko 70 posto, što je jedna od najboljih izlaznosti u gotovo četrdeset godina, objavilo je ministarstvo unutarnjih poslova.
Razina mobilizacije 47 milijuna birača bila je ključ ovih izbora, jer je svaki četvrti Francuz s pravom glasa bio neodlučan zadnjih dana.
....
IMA 10 MILJONA FRANCUZA NA SVOJOJ STRANI.
2014-04-11
I ne razdjeljuj drugima!epikur37 wrote:melkior wrote:Evo, Fillon je već pozvao svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Komunisti će isto glasati za Macrona. Ovaj Fillon je bio kukavičje jaje od samog početka. Onaj radikalni ljevičar će isto pozvati svoje glasače da daju svoj glas Macronu. Francuska ide u ambis.RayMabus wrote:Neznam baš ...ima ona 25% podrške ...možda nece osvojit vlast al ima 16 miljona ljudi na svojoj strani a napadi i trpačina imigranata ce se nastavit ...Nostradamus je detaljno opisiva neku vrstu građanskog rata u Francuskoj.melkior wrote:Ovo je velika pobjeda establishmenta. La Penova je gotova, a s njom i radikalna desnica.RayMabus wrote:Dakle Macron ....ja sam pokušava preko Nostradamusa vidit ima li kakva Le Penn il barem ženska u Francuskoj sada ....jbga nije ništa napisa ...šta opet neznaci da nece al ...on je nespominje....znaci da nije povijesno bitna.
Ali nema velike gradove, sigurno nema Pariz. Provincija je glasala za nju. Ako pak bude rock n roll, bit će u Parizu. Crnci i Arapi i EUnija. Francuska bi se trebala odcijepiti od Pariza.RayMabus wrote:melkior wrote:
Odaziv oko 70 posto
U prvome krugu izbora odziv birača iznosio je oko 70 posto, što je jedna od najboljih izlaznosti u gotovo četrdeset godina, objavilo je ministarstvo unutarnjih poslova.
Razina mobilizacije 47 milijuna birača bila je ključ ovih izbora, jer je svaki četvrti Francuz s pravom glasa bio neodlučan zadnjih dana.
....
2015-08-09
Činjenica jest, i to je tako posvuda u čitavoj Europi, da veliki gradovi crpe svoju provinciju, a provincija od velikih gradova nem nikakve koristi. Jednako je tako i s Londonom, i s Parizom i sa Zagrebom, i s Berlinom. Veliki gradovi u pravilu progutaju ostatak zemlje, i politički i ekonomski i kulturalno. Ispada da čitava država služi svoju metropolu koja više nije njena, već svjetska.melkior wrote:Ali nema velike gradove, sigurno nema Pariz. Provincija je glasala za nju. Ako pak bude rock n roll, bit će u Parizu. Crnci i Arapi i EUnija. Francuska bi se trebala odcijepiti od Pariza.RayMabus wrote:melkior wrote:
Odaziv oko 70 posto
....
2015-08-09
zasto je srusena prva benziska u hr?Regoč wrote:Zašto je crkva srušena?
2014-12-30
Promienil se oktanski broj?veber wrote:zasto je srusena prva benziska u hr?Regoč wrote:Zašto je crkva srušena?
Zato su demokratski izbori u SAD-u bolji od izbora u čitavoj Europi: jer u SAD-u glasaju savezne države, a ne većina stanovnika koji žive u New Yorku, Los Angelesu i Chicagu. Doista, New York i Los Angeles nisu američki gradovi u punom smislu te riječi, oni su prije svega, svjetski gradovi koji se slučajno nalaze na američkom teritoriju ali s Amerikom kao takvom, nemaju puno veze. To se vidjelo kod Brexita: London je bio za ostanak u EU, ostatak Engleske protiv. Trumpa su izglasali rednecki po saveznim državama u kompi sa Floridom, a činjenica je da na Floridi nema nikakvog velikog megalopolisa. Da ima, Florida bi glasala za Clintonicu. Tako je i s izborima u Francuskoj: da su Francuzi glasovali po regijama, odnosno da su glasale regije, pobijedila bi La Penova. Ovdje je Pariz odnio prevagu. Kod nas u Hrvatskoj je apsurdna situacija: imamo desetak izbornih jedinica u kojima premoćno pobjeđuje HDZ, nebitno kandidirali Tuđmana, Tita ili Antu Pavelića, Zagreb je naravno, uvijek protiv, ali HDZ je ekonomski centralizirao državu oko Zagreba koji je pojeo ostatak zemlje, a politički je razvlastio Zagreb, pa na svakim izborima imamo Zagreb vs ostatak države zajedno.melkior wrote:Činjenica jest, i to je tako posvuda u čitavoj Europi, da veliki gradovi crpe svoju provinciju, a provincija od velikih gradova nem nikakve koristi. Jednako je tako i s Londonom, i s Parizom i sa Zagrebom, i s Berlinom. Veliki gradovi u pravilu progutaju ostatak zemlje, i politički i ekonomski i kulturalno. Ispada da čitava država služi svoju metropolu koja više nije njena, već svjetska.melkior wrote:Ali nema velike gradove, sigurno nema Pariz. Provincija je glasala za nju. Ako pak bude rock n roll, bit će u Parizu. Crnci i Arapi i EUnija. Francuska bi se trebala odcijepiti od Pariza.RayMabus wrote:melkior wrote:
Odaziv oko 70 posto
....
2015-08-09
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Njemačka na prekretnici
» Saudijska Arabija na prekretnici
» Njemačka automobilska industrija na prekretnici
» Saudijska Arabija na prekretnici
» Njemačka automobilska industrija na prekretnici
Page 2 of 4