AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Page 4 of 19
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Re: AMBASADORI SAD I RUSIJE, FRANCUSKE, BRITANIJE, ŠOKIRALI ZAGREB
Vidio...Zagreb? To je negdje na pola puta.tre911 wrote:Evo budalo nepismena, podebljati ću tired wolf wrote:Kada i gdje?tre911 wrote:Što čekaš govance šugavo? Nisu ovo gore moje riječi nego tvoje. Daj budi karakter i nemoj lagati barem jednom u životu, budi jednom u životu čovjek od riječi.red wolf wrote:Čekam tebe...tre911 wrote:
Ej karakteru još si tu a? I opet ćeš pričati da si karakter i da nisi lažov, da si moralan, da si jedini normalan...de šugo odjavio se više i drži se barem jednom u životu onoga što si rekao ili napisao.
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Pa zašto pišeš onda da odaberem mjesto budaletino. Reci gdje u Zg ako si iz Zg i da to obavimo kad budem dolazio, ako nisi samo reci gdje si pa ću te ja pronaći, u to ne trebaš sumnjati jer takvu budaletinu kao ti svi znaju u svom mjestu pa mi neće biti teško pronaći te.red wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:Odaberi mjesto...tre911 wrote:Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimored wolf wrote:
Znaš, ti tvoji su zavili u crno Židove, Srbe, Rome, Hrvate...A oko ovog da se sretnemo, jedva čekam...
Guest- Guest
Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:Odaberi mjesto...tre911 wrote:Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimored wolf wrote:
Znaš, ti tvoji su zavili u crno Židove, Srbe, Rome, Hrvate...A oko ovog da se sretnemo, jedva čekam...
Guest- Guest
Možda da i njoj stavimo spomenik da vidimo kako su Švabe iz Splita transportirali židove s podrucja NDHa u Beograd ....inace najveci logor smrti na Balkanu.Serbinho-3 wrote:Srbija, Izrael i druge zainteresovane zemlje, mogu da podignu veliku modernu galeriju iz buducnosti, podsetnik i vodic kroz vreme, mada je tu problem HR politicari na nivou Tomsona, koji bi tu ubrzo radili svoj biznis.
Jasenovac trenutno je ruglo, nema tu nista, osim nekih, koji jos dodju da odaju pocast ujkama i niko se ne oglasava.
Tina Morpurgo | |
6. mart 1907. Split, Austro-Ugarska Monarhija | |
1. jun 1944. (dob: 37) Sabirni logor Banjica | |
Jugoslavenka | |
slikarstvo |
Planirala je nastaviti školovanje i slikarski se razvijati u Münchenu, no uspon nacista i svjetska gospodarska kriza prisilili su je ostati u rodnom gradu te je prestala slikati. 1943. je zajedno s roditeljima deportirana u sabirni logor na Banjici. 1. lipnja 1944. ubilo ju je osoblje Schutzstaffela na stratištu Jajincima, kamo su odvodili logoraše iz Banjice na smaknuće. Preživjeli članovi njene obitelji i prijatelji sačuvali su joj slike.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ponudio sam mu mjesto na pola puta...Nije ti to baš jasno?...Od tebe to očekivati?...Ne.Noor wrote:Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:Odaberi mjesto...tre911 wrote:
Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimo
red wolf-
2016-02-10
Nema problema, evo u ponedeljak u jutarnjim satima idem prema Križevcima pa reci gdje si da to riješimo onako kako spada.red wolf wrote:Vidio...Zagreb? To je negdje na pola puta.tre911 wrote:Evo budalo nepismena, podebljati ću tired wolf wrote:Kada i gdje?tre911 wrote:Što čekaš govance šugavo? Nisu ovo gore moje riječi nego tvoje. Daj budi karakter i nemoj lagati barem jednom u životu, budi jednom u životu čovjek od riječi.red wolf wrote:
Čekam tebe...
Guest- Guest
Jel?! A gdje to? Aj nam nađi taj svoj post....red wolf wrote:Ponudio sam mu mjesto na pola puta...Nije ti to baš jasno?...Od tebe to očekivati?...Ne.Noor wrote:Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:
Odaberi mjesto...
Guest- Guest
Teško...Radim i privređujem za ovu državu i za vas da lijepo živite...tre911 wrote:Nema problema, evo u ponedeljak u jutarnjim satima idem prema Križevcima pa reci gdje si da to riješimo onako kako spada.red wolf wrote:Vidio...Zagreb? To je negdje na pola puta.tre911 wrote:Evo budalo nepismena, podebljati ću tired wolf wrote:Kada i gdje?tre911 wrote:
Što čekaš govance šugavo? Nisu ovo gore moje riječi nego tvoje. Daj budi karakter i nemoj lagati barem jednom u životu, budi jednom u životu čovjek od riječi.
red wolf-
2016-02-10
hhahahahahahahahahahahaha...Nemam komentara...Noor wrote:Jel?! A gdje to? Aj nam nađi taj svoj post....red wolf wrote:Ponudio sam mu mjesto na pola puta...Nije ti to baš jasno?...Od tebe to očekivati?...Ne.Noor wrote:Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:
Vinkovci, kad ti paše?
red wolf-
2016-02-10
Ne vidim problem za BGD da se uradi isto.RayMabus wrote:Možda da i njoj stavimo spomenik da vidimo kako su Švabe iz Splita transportirali židove s podrucja NDHa u Beograd ....inace najveci logor smrti na Balkanu.Serbinho-3 wrote:Srbija, Izrael i druge zainteresovane zemlje, mogu da podignu veliku modernu galeriju iz buducnosti, podsetnik i vodic kroz vreme, mada je tu problem HR politicari na nivou Tomsona, koji bi tu ubrzo radili svoj biznis.
Jasenovac trenutno je ruglo, nema tu nista, osim nekih, koji jos dodju da odaju pocast ujkama i niko se ne oglasava.
Tina Morpurgo [th]Rođenje[/th] 6. mart 1907.
Split, Austro-Ugarska Monarhija[th]Smrt[/th] 1. jun 1944. (dob: 37)
Sabirni logor Banjica[th]Nacionalnost[/th] Jugoslavenka [th]Vrsta umjetnosti[/th] slikarstvo
Planirala je nastaviti školovanje i slikarski se razvijati u Münchenu, no uspon nacista i svjetska gospodarska kriza prisilili su je ostati u rodnom gradu te je prestala slikati. 1943. je zajedno s roditeljima deportirana u sabirni logor na Banjici. 1. lipnja 1944. ubilo ju je osoblje Schutzstaffela na stratištu Jajincima, kamo su odvodili logoraše iz Banjice na smaknuće. Preživjeli članovi njene obitelji i prijatelji sačuvali su joj slike.
Usput na Sajmistu su ih ubijali NDH ekipa, Srbi tesko da su imali udela.
Usput, Hrvate niko kolektivno ne osudjuje, ali braniti pojedince monstrume, videli smo i u zadnjem ratu, tako da...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Ma kukavelj obični, jednom ga je i veber zvao da se nađu jer je isto kakio ali nije imao muda da se pojavi. Prevelika je to kukavica da bi išta u životu napravio kako treba pa tako i ono što napiše za njega u sljedećih pet minuta postane bezvrjedno i pravi se lud kao i u slučaju maloprije kada je rekao da će se sam banirati sa foruma. Stoku se drži za rrogove a čovjeka za riječ, očito je da ezek i nije čovjek nego neka rogata žćivina.Noor wrote:Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:Odaberi mjesto...tre911 wrote:
Samo reci gdje pa da i to poglavlje završimo
Guest- Guest
Dobro, vidjela sam kasnije, a post sam vec napisala. Ako je to moja najveca greska, ajde izdovolji se svojim luđačkim grohotom..red wolf wrote:hhahahahahahahahahahahaha...Nemam komentara...Noor wrote:Jel?! A gdje to? Aj nam nađi taj svoj post....red wolf wrote:Ponudio sam mu mjesto na pola puta...Nije ti to baš jasno?...Od tebe to očekivati?...Ne.Noor wrote:Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:
Daleko...
Guest- Guest
S govnima me treba prljat ruke :)tre911 wrote:Ma kukavelj obični, jednom ga je i veber zvao da se nađu jer je isto kakio ali nije imao muda da se pojavi. Prevelika je to kukavica da bi išta u životu napravio kako treba pa tako i ono što napiše za njega u sljedećih pet minuta postane bezvrjedno i pravi se lud kao i u slučaju maloprije kada je rekao da će se sam banirati sa foruma. Stoku se drži za rrogove a čovjeka za riječ, očito je da ezek i nije čovjek nego neka rogata žćivina.Noor wrote:Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:Vinkovci, kad ti paše?red wolf wrote:
Odaberi mjesto...
Guest- Guest
Serbinho-3 wrote:Ne vidim problem za BGD da se uradi isto.RayMabus wrote:Možda da i njoj stavimo spomenik da vidimo kako su Švabe iz Splita transportirali židove s podrucja NDHa u Beograd ....inace najveci logor smrti na Balkanu.Serbinho-3 wrote:Srbija, Izrael i druge zainteresovane zemlje, mogu da podignu veliku modernu galeriju iz buducnosti, podsetnik i vodic kroz vreme, mada je tu problem HR politicari na nivou Tomsona, koji bi tu ubrzo radili svoj biznis.
[size=16][size=16]Tina Morpurgo[/size][/size] [th]Rođenje[/th] 6. mart 1907.
Sabirni logor Banjica[th]Nacionalnost[/th] Jugoslavenka [th]Vrsta umjetnosti[/th] slikarstvo
Usput, Hrvate niko kolektivno ne osudjuje, ali braniti pojedince monstrume, videli smo i u zadnjem ratu, tako da...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma kakvi, odakle nekome uopće ideja da su srbi očistili cijelu srbiju od židova, to je NDH napravila. Dobro jel to normalno da se toliko mutavi pravite, de reci sam sebi, ne moraš nikome ovdje išta pisati.Serbinho-3 wrote:Ne vidim problem za BGD da se uradi isto.RayMabus wrote:Možda da i njoj stavimo spomenik da vidimo kako su Švabe iz Splita transportirali židove s podrucja NDHa u Beograd ....inace najveci logor smrti na Balkanu.Serbinho-3 wrote:Srbija, Izrael i druge zainteresovane zemlje, mogu da podignu veliku modernu galeriju iz buducnosti, podsetnik i vodic kroz vreme, mada je tu problem HR politicari na nivou Tomsona, koji bi tu ubrzo radili svoj biznis.
[size=16][size=16]Tina Morpurgo[/size][/size] [th]Rođenje[/th] 6. mart 1907.
Guest- Guest
Nula od čovjeka u svakom slučaju.Noor wrote:S govnima me treba prljat ruke :)tre911 wrote:Ma kukavelj obični, jednom ga je i veber zvao da se nađu jer je isto kakio ali nije imao muda da se pojavi. Prevelika je to kukavica da bi išta u životu napravio kako treba pa tako i ono što napiše za njega u sljedećih pet minuta postane bezvrjedno i pravi se lud kao i u slučaju maloprije kada je rekao da će se sam banirati sa foruma. Stoku se drži za rrogove a čovjeka za riječ, očito je da ezek i nije čovjek nego neka rogata žćivina.Noor wrote:Pa reko si da bira...sta se sad izvlacis, šonjooooored wolf wrote:Daleko...tre911 wrote:
Vinkovci, kad ti paše?
Guest- Guest
Sve iza Save je bila NDH.
Staro Sajmiste logor.
Ako je neko od Srba bio umesan, nije problem, mi stoku ne branimo, niti imamo problem da takve etoketiramo.
Staro Sajmiste logor.
Ako je neko od Srba bio umesan, nije problem, mi stoku ne branimo, niti imamo problem da takve etoketiramo.
2014-08-25
civilizacija otvorenim dlanom dala aplaz vladi i retaju hasanu , bogu hvala
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ma sa one strane Save su židovi živjeli i nije ih NDH pohvatala do zadnjeg nego srbi, nije im NDH porušila sinagoge nego srbi, nisu katolički svećenici predvodili hajku na židove nego srpski popovi..,daj oladite više sa jebenim sranjima i pogledajte istini u oči. U NDH je preživjelo 10% židovske populaciju, u srbiji je taj broj sveden na nulu i nemojte onda vi nekome o genocidnosti i sličnim sranjima.Serbinho-3 wrote:Sve iza Save je bila NDH.
Staro Sajmiste logor.
Guest- Guest
Moze se napraviti Vegas, ali bi neki pravili biznis, to je problem.RayMabus wrote:Et nisu komunisti u Jugi sad ceš ti Las Vegas napravit.Serbinho-3 wrote:Srbija, Izrael i druge zainteresovane zemlje, mogu da podignu veliku modernu galeriju iz buducnosti, podsetnik i vodic kroz vreme, mada je tu problem HR politicari na nivou Tomsona, koji bi tu ubrzo radili svoj biznis.
Ma baš.
A da ti nestavljam zlocine četnika i partizana u ww2
2014-08-25
Page 4 of 19 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11 ... 19
Similar topics
» AMERIČKI STRUČNJACI ŠOKIRALI: Аmеrički F-35 je GLINENI GOLUB za ruskоg Su-35!
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
» Sve hladniji odnosi Srbije i Rusije?!Suljo optuzio Putina:'Koristi Kosovo da opravda postupke Rusije.Cilj Srbije je EU'
» UBILO I ZAHRACENKA PREDSJEDNIKA NOVO RUSIJE .. SVI HEROJI I LEADERI NOVO RUSIJE MRTVI
» EMAČKI ARHIVI ŠOKIRALI HRVATE: Srpski knez osnovao hrvatsku državu u 9. veku!
» Crveni se sokirali!Zdravko Colic rekao da se u Jugoslaviji nije smio slaviti bozic
Page 4 of 19